Έχει βάλει στοίχημα 7 μονάδων και για τις βουλευτικές;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μόνο 1,2% η διαφορά σύμφωνα με τον Αντώναρο
- Highlander
Re: Μόνο 1,2% η διαφορά σύμφωνα με τον Αντώναρο
7 μονάδες είναι το στοίχημα που έχω βάλει με τρεις συριζαιους(δύο εκ των οποίων από το φόρουμ αυτό) για τις βουλευτικές εκλογές.Για τις ευρωεκλογές. Για τις ευρωεκλογές δεν έβαλα στοίχημα με κάποιον συριζαιου του φόρουμ, έβαλα όμως στοίχημα με συριζαιο γείτονά μου ότι η διαφορά θα είναι 4 μονάδες ίσως και παραπάνω.Για τις τοπικές εκλογές δεν είναι θέμα κομμάτων, είναι θέμα προσώπων.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Για τις ευρωεκλογές έβαλα στοίχημα με συριζαιο γείτονά μου ότι η διαφορά θα είναι τουλάχιστον 4 μονάδες. Η διαφορά τουλάχιστον 7 μονάδων είναι στοίχημα που αφορά συριζαιους αυτού του φόρουμ για τις βουλευτικές,όχι για τις ευρωεκλογές.Και θα χαρώ πολύ να δω την απογοήτευση των Συριζαιων (τη δική σας) μόλις φάτε τη σκόνη μας σε ευρωεκλογές,τοπικές και βουλευτικές εκλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pam την 22 Μάιος 2019, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τάδε έφη Αρίστος:
Ok,sorry αλλά δε το ξακαθαρισες.Υπόψιν ότι εγώ από πολιτική της Ελλάδας δεν ξέρω πολλά καθώς μένω Κύπρο και ασχολούμαι κυρίως με Κυπριακή πολιτική οπότε για την Ελλαδική πολιτική σκηνή δεν ξέρω πολλά πράγματα.Pam έγραψε: 22 Μάιος 2019, 16:387 μονάδες είναι το στοίχημα που έχω βάλει με τρεις συριζαιους(δύο εκ των οποίων από το φόρουμ αυτό) για τις βουλευτικές εκλογές.Για τις ευρωεκλογές. Για τις ευρωεκλογές δεν έβαλα στοίχημα με κάποιον συριζαιου του φόρουμ, έβαλα όμως στοίχημα με συριζαιο γείτονά μου ότι η διαφορά θα είναι 4 μονάδες ίσως και παραπάνω.Για τις τοπικές εκλογές δεν είναι θέμα κομμάτων, είναι θέμα προσώπων.
ουτε αυτος μη μασαςMarios έγραψε: 22 Μάιος 2019, 16:43Ok,sorry αλλά δε το ξακαθαρισες.Υπόψιν ότι εγώ από πολιτική της Ελλάδας δεν ξέρω πολλά καθώς μένω Κύπρο και ασχολούμαι κυρίως με Κυπριακή πολιτική οπότε για την Ελλαδική πολιτική σκηνή δεν ξέρω πολλά πράγματα.Pam έγραψε: 22 Μάιος 2019, 16:387 μονάδες είναι το στοίχημα που έχω βάλει με τρεις συριζαιους(δύο εκ των οποίων από το φόρουμ αυτό) για τις βουλευτικές εκλογές.Για τις ευρωεκλογές. Για τις ευρωεκλογές δεν έβαλα στοίχημα με κάποιον συριζαιου του φόρουμ, έβαλα όμως στοίχημα με συριζαιο γείτονά μου ότι η διαφορά θα είναι 4 μονάδες ίσως και παραπάνω.Για τις τοπικές εκλογές δεν είναι θέμα κομμάτων, είναι θέμα προσώπων.Marios έγραψε: 22 Μάιος 2019, 16:33
Καλά είχες βάλει στοίχημα 7 μονάδων για τις βουλευτικές εκλογές πότε προλαβες και έβαλε στοίχημα και για τις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές;
Με 82% ανδρες, 3,5 η διαφορα απο zougla
παιζει να χουμε γελια την κυριακη
παιζει να χουμε γελια την κυριακη
Η δημοσκόπηση του Ζούγκλα κάποτε έβγαζε ΧΑ διψήφια, πράγμα που ουδέποτε έγινε. Η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων είναι συζητήσιμη, πολύ περισσότερο δημοσκοπήσεις τύπου Ζούγκλα που είναι φανερό ότι μπάζουν γενικά.
Ακόμα και το 1,2% του Αντώναρου μάλλον τρολιά δείχνει. Άλλωστε ο Αντώναρος, όπως και η Παπακώστα, συριζοφέρνει και προφανώς θα ήθελε το σκαλπ του Μητσοτάκη. Αντικειμενικός πάντως δεν είναι.
Ούτε τα 8-9% μοιάζουν λογικά, μάλλον αρκετά τραβηγμένα. Ένα 5%, δηλαδή η μέση οδός μοιάζει αρκετά πιθανή. Ίσως 4 με 5% η διαφορά πιο πιθανό για να είμαι ειλικρινής.
Θεωρώ ότι αναλύσεις που εμφανίζουν το άθροισμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ>60% ως ευσεβείς πόθους για "ενισχυμένο δικομματισμό", παρά πραγματικότητα για τις ευρωεκλογές.
Ακόμα και το 1,2% του Αντώναρου μάλλον τρολιά δείχνει. Άλλωστε ο Αντώναρος, όπως και η Παπακώστα, συριζοφέρνει και προφανώς θα ήθελε το σκαλπ του Μητσοτάκη. Αντικειμενικός πάντως δεν είναι.
Ούτε τα 8-9% μοιάζουν λογικά, μάλλον αρκετά τραβηγμένα. Ένα 5%, δηλαδή η μέση οδός μοιάζει αρκετά πιθανή. Ίσως 4 με 5% η διαφορά πιο πιθανό για να είμαι ειλικρινής.
Θεωρώ ότι αναλύσεις που εμφανίζουν το άθροισμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ>60% ως ευσεβείς πόθους για "ενισχυμένο δικομματισμό", παρά πραγματικότητα για τις ευρωεκλογές.
-
Δημοκράτης
δηλαδή εσύ θα το πας το στοίχημς;LETO έγραψε: 22 Μάιος 2019, 18:51 Με 82% ανδρες, 3,5 η διαφορα απο zougla
παιζει να χουμε γελια την κυριακη![]()
Οι δημοσκοπήσεις πλέον έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία. Πλέον βγάζουν τα αποτελέσματα που θέλουν να δούνε αυτοί που τις κάνουν και δεν δείχνουν αντικειμενικά αποτέλεσμα. Ετσι δημοσκοπήσεις που τις κάνουν όσοι είναι φιλικά προσκείμενοι προς την ΝΔ ευνοούν την ΝΔ και οσες δημοσκοπήσεις τις κάνουν άτομα φιλικά προσκείμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ ευνοούν το ΣΥΡΙΖΑ.Πρακτικός έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:02 Η δημοσκόπηση του Ζούγκλα κάποτε έβγαζε ΧΑ διψήφια, πράγμα που ουδέποτε έγινε. Η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων είναι συζητήσιμη, πολύ περισσότερο δημοσκοπήσεις τύπου Ζούγκλα που είναι φανερό ότι μπάζουν γενικά.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Από σένα Συριζομποτακι ξέρω σίγουρα πολλά περισσότερα.πήζον bot έγραψε: 22 Μάιος 2019, 17:01ουτε αυτος μη μασαςMarios έγραψε: 22 Μάιος 2019, 16:43Ok,sorry αλλά δε το ξακαθαρισες.Υπόψιν ότι εγώ από πολιτική της Ελλάδας δεν ξέρω πολλά καθώς μένω Κύπρο και ασχολούμαι κυρίως με Κυπριακή πολιτική οπότε για την Ελλαδική πολιτική σκηνή δεν ξέρω πολλά πράγματα.Pam έγραψε: 22 Μάιος 2019, 16:38
7 μονάδες είναι το στοίχημα που έχω βάλει με τρεις συριζαιους(δύο εκ των οποίων από το φόρουμ αυτό) για τις βουλευτικές εκλογές.Για τις ευρωεκλογές. Για τις ευρωεκλογές δεν έβαλα στοίχημα με κάποιον συριζαιου του φόρουμ, έβαλα όμως στοίχημα με συριζαιο γείτονά μου ότι η διαφορά θα είναι 4 μονάδες ίσως και παραπάνω.Για τις τοπικές εκλογές δεν είναι θέμα κομμάτων, είναι θέμα προσώπων.![]()
Τάδε έφη Αρίστος:
ποσα δηλαδη? +15?Pam έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:51Από σένα Συριζομποτακι ξέρω σίγουρα πολλά περισσότερα.πήζον bot έγραψε: 22 Μάιος 2019, 17:01ουτε αυτος μη μασαςMarios έγραψε: 22 Μάιος 2019, 16:43
Ok,sorry αλλά δε το ξακαθαρισες.Υπόψιν ότι εγώ από πολιτική της Ελλάδας δεν ξέρω πολλά καθώς μένω Κύπρο και ασχολούμαι κυρίως με Κυπριακή πολιτική οπότε για την Ελλαδική πολιτική σκηνή δεν ξέρω πολλά πράγματα.![]()
Θα ήθελα να δω το βράδυ της 26ης Μαϊου αν θα έχεις όρεξη να τρολαρεις.Σε κόβω να είσαι εξαφανισμένος την βραδιά των εκλογών και τις επόμενες μέρες/εβδομάδες
Τάδε έφη Αρίστος:
και με βαρια ηττα θα σας γλενταω ολους μαζιPam έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:54Θα ήθελα να δω το βράδυ της 26ης Μαϊου αν θα έχεις όρεξη να τρολαρεις.Σε κόβω να είσαι εξαφανισμένος την βραδιά των εκλογών και τις επόμενες μέρες/εβδομάδες![]()
Συριζοτρολακι μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ εμείς θα είμαστε αυτοί που θα γλενταμε εσένα και το κόμμα σου.Ετοιμάσου από τώρα
Τάδε έφη Αρίστος:
ρε το γλεντι δεν εχει να κανει με ποσοσστα. εγω δε σας γλενταω επειδη ειμαι κυβερνηση, σας γλενταω επειδη ειστε καραγκιοζηδες. αυτο δεν αλλαζειPam έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:56Συριζοτρολακι μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ εμείς θα είμαστε αυτοί που θα γλενταμε εσένα και το κόμμα σου.Ετοιμάσου από τώρα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-
- 1 Απαντήσεις