Να αποφύγουμε λίγο τις προσωπικές προσβολές και επιθέσεις ;waldorf έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:26 Σοβαρευτείτε λίγο.
Απ`τον Αινειάν και το ΣΕ δεν περίμενα κάτι καλύτερο αλλά απ`τον Yochi περίμενα .
Δεν είσαι υποχρεωμένος να συμμετέχεις στο νήμα μου
Να αποφύγουμε λίγο τις προσωπικές προσβολές και επιθέσεις ;waldorf έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:26 Σοβαρευτείτε λίγο.
Απ`τον Αινειάν και το ΣΕ δεν περίμενα κάτι καλύτερο αλλά απ`τον Yochi περίμενα .
Αχ τον κακόμοιρο. Να πικάρει ήθελε.Yochanan έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:32πάπσε!!! ηθελα να πικαρω τον σκιουρα αλλα το αίμα νερο δε γινεται.
Η πολιτική σκέψη των αντιεξουσιαστών είναι το να βρουν το .."τι την σπάει" ..στους πολιτικούς ιδεολογικούς τους αντιπάλους προκειμένου να .."τους την μπουν ;,,"Μπίστης έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:44 Βανδαλίζουν τα πάντα, πολύ ιερότερα, συγγνώμη που δεν μπορώ να σοκαριστώ.
Μην είσαι καθόλου σίγουρος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:17 .όσο και εάν αντιπαθώ την Ντόρα Μπακογιάννη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα αΜπακογιαννη για τις αντιλαϊκές φιλομνημονιακες της απόψεις το να βγαίνει οποιοσδήποτε πολιτικός χώρος και να κάνει χυδαία επίθεση σε νεκρούς που έχουν πέσει θύματα δολοφονικήε πράξης , αν μη τι άλλο δείχνει μια αποκρουστική νοοτροπία και αυτό ερήμην πολιτικών πεποιθήσεων ..
Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν άτομα στον αναρχικό αντιεξουσιαστικό χώρο που θα αηδιάζουν με αυτά τα προσβλητικα μυνήματα στην μνήμη νεκρου ..
Προφανώς δεν είμαι υποχρεωμένος να συμμετέχω οπουδήποτε,το επιλέγω.