!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιά θα είναι η "διαχειρίσιμη" ήττα ;
- wooded glade
Ποιά θα είναι η "διαχειρίσιμη" ήττα ;
4 ως 6% εκτιμά τώρα την διαφορά το συριζέϊκο Newsbomb.
Επίσης λέει ότι στη Νότια Μακεδονία αναμένεται μεγάλο συριζο-πατατράκ:
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/ ... arithmos-5
Επίσης αναφέρει σαν "ψυχολογικό όριο" το 5%.
Το 4.99% είναι όντως κατά τη γνώμη μου ψυχολογικό όριο, όταν το συγκρίνουμε με το 3.82% υπέρ Σύριζα του 2014. Διότι ο Σαμαράς είχε πει τότε "δεν πειράζει, συνεχίζουμε". Ενώ το 5 είναι γεμάτο νούμερο και δεν είναι ψυχολογικό όριο.
Αλλά η όποια διαφορά πως ανατρέπεται ;
Κατά τη γνώμη μου ένα 2% ίσως ανατραπεί (πάντα με Ευκλείδη).
4.99 όμως, πως ;;;
Επίσης λέει ότι στη Νότια Μακεδονία αναμένεται μεγάλο συριζο-πατατράκ:
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/ ... arithmos-5
Επίσης αναφέρει σαν "ψυχολογικό όριο" το 5%.
Το 4.99% είναι όντως κατά τη γνώμη μου ψυχολογικό όριο, όταν το συγκρίνουμε με το 3.82% υπέρ Σύριζα του 2014. Διότι ο Σαμαράς είχε πει τότε "δεν πειράζει, συνεχίζουμε". Ενώ το 5 είναι γεμάτο νούμερο και δεν είναι ψυχολογικό όριο.
Αλλά η όποια διαφορά πως ανατρέπεται ;
Κατά τη γνώμη μου ένα 2% ίσως ανατραπεί (πάντα με Ευκλείδη).
4.99 όμως, πως ;;;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Ποιά θα είναι η "διαχειρίσιμη" ήττα ;
πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερη η διαφορα.
η μαμα μου 71 χρονων, σημερα μου ειπε θα παω να ψηφισω για να μην βγει αυτος ο..........
ντρεπομαι δεν θα γραψω τι μου ειπε
η μαμα μου 71 χρονων, σημερα μου ειπε θα παω να ψηφισω για να μην βγει αυτος ο..........
-
Uppercut
Μέχρι τρεις μονάδες διαφορά είναι διαχειρίσιμη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ο αριστερός;lolek1 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:55 πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερη η διαφορα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ούτε οι ίδιοι οι ζαιοι πιστεύουν πλέον σε ανατροπή σκηνικού τον Οκτώβριο. Για τώρα ελπίζουν σε μια ήττα στα πέριξ του 5% για να έχουν αφήγημα ως το φθινόπωρο, ελπίζοντας στο ενδιάμεσο μην κάτσει και άλλη <<στραβή>>, αλά Μάτι, "στην βάρδια τους".
μια εκπομπουλα (με ν γεωργιαδη μιζα μαρεβας μιχελακηδες κλπ) ειναι ολη η υποθεση. και +20 αλλαζει.
Μια εκπομπουλα αρκει, μη χαιρεστε σε καμμια περιπτωση, εχετε ηδη χασει.
βασιζεστε σε ενα μιντιακο πραξικοπημα.
λεχριτες
Μια εκπομπουλα αρκει, μη χαιρεστε σε καμμια περιπτωση, εχετε ηδη χασει.
βασιζεστε σε ενα μιντιακο πραξικοπημα.
λεχριτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 23 Μάιος 2019, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διαχειρίσιμη θα είναι η όποια διαφορά.
Ο Τσίπρας απευθύνεται σε ζώα.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Κομματικός
Athos έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:13 Διαχειρίσιμη θα είναι η όποια διαφορά.
Αυτή η κουβέντα για διαχειρίσιμη ήττα κουράζει. Λες και θα έχει καμιά μεγάλη διαφορά αν η διαφορά είναι τρεις η πέντε μονάδες. Ακόμα και μια διαφορά 6-7 μονάδων θα ήταν θεωρητικά αναστρέψιμη καθώς το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ ρευστό. Από την άλλη και να είναι πολύ κοντά τα δύο κόμματα δεν λέει και τίποτε από μόνο του. Η αίσθηση όλων των ουδέτερων πάντως είναι ότι αποδοκιμάζεται μεν ο Σύριζα (όχι τόσο εντονα όμως όσο περίμεναν κάποιοι το μεγάλο πρόβλημα είναι στους ελεύθερους επαγγελματίες) αλλά ο Κούλης και η ηγετική ομάδα του δεν πείθει με τίποτε. Και ο Τσίπρας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Η όποια διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων θα παίξει ρόλο μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι σε τίποτε άλλο και οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο σε αρκετα διαφορετικές συνθήκες από τις σημερινές. Μπορεί να έχουμε το σκηνικό του 2000, μπορεί να έχουμε ένα ντέρμπι με φαβορί τη νδ (πιο πιθανό) μπορεί να έχουμε και μια άνετη νίκη του Κούλη (πιο δύσκολο λόγω ανικανότητας του).
ο Τσίπρας κάνει επίδειξη πεζοδρομίου αυτές τις μέρες
δείχνει στον Κούλη τι τον περιμένει
αν η διαφορά είναι μέχρι 5 ετοιμάζει εκλογές τον Ιούλιο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
ο τσίπρας κάνει επιστράτευση γύφτων, έχει ξεφτιλιστεί και γνωρίζει ότι κανονικός άνθρωπος δεν τον ψηφίζει, μόνο ειδικές κατηγορίες ψηφίζουν τέτοιο κοπρόσκυλοAthos έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:29 ο Τσίπρας κάνει επίδειξη πεζοδρομίου αυτές τις μέρες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αμα ειναι 5% ειναι νικη οχι ηττα
-
Uppercut
Είναι πολλές οι ειδικές κατηγορίες στην ελ πληθυσμό.Lord Brum έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:32ο τσίπρας κάνει επιστράτευση γύφτων, έχει ξεφτιλιστεί και γνωρίζει ότι κανονικός άνθρωπος δεν τον ψηφίζει, μόνο ειδικές κατηγορίες ψηφίζουν τέτοιο κοπρόσκυλοAthos έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:29 ο Τσίπρας κάνει επίδειξη πεζοδρομίου αυτές τις μέρες
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Arisvilla έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:24 Αυτή η κουβέντα για διαχειρίσιμη ήττα κουράζει. Λες και θα έχει καμιά μεγάλη διαφορά αν η διαφορά είναι τρεις η πέντε μονάδες. Ακόμα και μια διαφορά 6-7 μονάδων θα ήταν θεωρητικά αναστρέψιμη καθώς το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ ρευστό. Από την άλλη και να είναι πολύ κοντά τα δύο κόμματα δεν λέει και τίποτε από μόνο του. Η αίσθηση όλων των ουδέτερων πάντως είναι ότι αποδοκιμάζεται μεν ο Σύριζα (όχι τόσο εντονα όμως όσο περίμεναν κάποιοι το μεγάλο πρόβλημα είναι στους ελεύθερους επαγγελματίες) αλλά ο Κούλης και η ηγετική ομάδα του δεν πείθει με τίποτε. Και ο Τσίπρας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Η όποια διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων θα παίξει ρόλο μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι σε τίποτε άλλο και οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο σε αρκετα διαφορετικές συνθήκες από τις σημερινές. Μπορεί να έχουμε το σκηνικό του 2000, μπορεί να έχουμε ένα ντέρμπι με φαβορί τη νδ (πιο πιθανό) μπορεί να έχουμε και μια άνετη νίκη του Κούλη (πιο δύσκολο λόγω ανικανότητας του).
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν νομίζω, βόρεια Ελλάδα πάνω από 15% δεν παίρνει, πόσους λαθραίους νομιμοποίησε? Σκάρτο 20% θα πάρει τουλάχιστον στις ευρωεκλογές, θα φάει και ένα παπάρι για την κοροιδία και την ανικανότητα με τους νεκρούς στο μάτι, δεν θα μπορεί να σταθεί μετά
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 1468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-