Ήταν και εκεί γύφτοι από την Ξάνθη ή τους στείλατε μόνον Λαμία και πίσω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποκλίνεσαι το ξέρω, υποκλίνεσαι
Re: Υποκλίνεσαι το ξέρω, υποκλίνεσαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 21 Μάιος 2019, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
παντου μας ακολουθουν, γυφτογκρουπις.
κι εμεις κανουμε σαν γυφτικα σκεπαρνια απο ευγνωμοσυνη.
νταξ δεν εχεις παραπονο, εσεις εχετε τις κουκλες στις βιτρινες, τους τουριστες τους φωτοσοπαρισμενους και τους εξωγηινους,
η μαλακια ειναι οτι δεν ψηφιζουν.
δεν πειραζει, θα μπειτε ολοι μαζι και θα πειτε οτι ψηφιζουν και οτι η διαφιρα ειναι +23,7%.
εκει θα κολλησετε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 22 Μάιος 2019, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πήζον bot έγραψε: 21 Μάιος 2019, 19:36παντου μας ακολουθουν, γυφτογκρουπις.
κι εμεις κανουμε σαν γυφτικα σκεπαρνια απο ευγνωμοσυνη.
νταξ δεν εχεις παραπονο, εσεις εχετε τις κουκλες στις βιτρινες, τους τουριστες τους φωτοσπαρισμενους και τους εξωγηινους,
η μαλακια ειναι οτι δεν ψηφιζουν.
δεν πειραζει, θα μπειτε ολοι μαζι και θα πειτε οτι ψηφιζουν και οτι η διαφιρα ειναι +23,7%.
εκει θα κολλησετε?

https://www.facebook.com/35370418522230 ... 831624240/
ολος ο λαος συριζα, ολα τα λαμογια νδ
20|05|2019Juno έγραψε: 21 Μάιος 2019, 19:28Ήταν και εκεί γύφτοι από την Ξάνθη ή τους στείλατε, μόνον Λαμία και πίσω;
ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΤΑΞΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΙΝΙ! ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ – 1 ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ!

Αισθητά μικρή η συμμετοχή του κόσμου στην προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο.
Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προεκλογική εκαστρατεία των κομμάτων. Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επρόκειτο να ξεκινήσει την ομιλία του στις 19:30 στο Αγρίνιο – Πλατεία Δημοκρατίας.
Ωστόσο, η έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού καθυστέρησε λόγω της μειωμένης προσέλευσης του κόσμου στην ομιλία του πρωθυπουργού.
Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες

Φωτογραφία από το Αγρίνιο στις 19.45
Δείτε φωτογραφίες που τραβήχθηκαν στις 19.43 μ.μ.

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf% ... %99%ce%a3/
ελα βρε φουκαρακο αυτα ειναι πολυ νωριτερα φαινεται και στις φωτο 
Τι πλατειάρα έχουμε ρε,οι φωτό την δείχνουν άσχημη. Επίσης όπως κοιτάζουμε τη φωτό εκεί που είναι το λευκό αυτοκίνητο είναι το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της πόλης. Γενικά γαμεί. Να φάτε κουραμπιέδες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Είναι που οι αγορές διαφωνούν με τις παροχές Τσίπρα... Στο 3,4% το δεκαετές.
Πρέπει να είναι αφόρητα ψυχοφθόρο, να υπερασπίζεσαι την ΝΔ αυτές τις μέρες...
Να πρέπει να πουλήσεις τόνους σανό, στους άριστους...
ΒΗΜΑ:
Μέσα σε λίγες ημέρες η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου από το 3,2% αυξήθηκε στο 3,54%, γεγονός που σχετίζεται αποκλειστικά με την επιλογή της κυβέρνησης να ανακοινώσει μια δέσμη μέτρων που θέτει σε κίνδυνο τους στόχους των πλεονασμάτων που έχουν συμφωνηθεί με τους θεσμούς.
https://www.tovima.gr/2019/05/10/politi ... es-tsipra/
ΨΕΜΑ: το δεκαετές δεν ήταν 3,2%... ήταν 3,4%. Και σήμερα είναι και πάλι στο 3,4%.
Με εκνευρισμό φαίνεται να αντιδρούν οι αγορές στις προεκλογικές παροχές Τσίπρα και αυτό φαίνεται και στο spread των δεκαετών ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, πού ύστερα από μία κάμψη πολλών εβδομάδων, πήρε πάλι την ανηφόρα.
https://www.iefimerida.gr/oikonomia/ane ... hon-tsipra
"Πήρε την ανηφόρα" και σήμερα είναι χαμηλότερα από την ημερομηνία που γράφτηκε το άρθρο.
http://www.worldgovernmentbonds.com/spr ... -10-years/
Περαστικά...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Τέλεια.
Όταν εκλεγεί ο Μητσοτάκης να δεις πόσο θα πέσει.
Όταν εκλεγεί ο Μητσοτάκης να δεις πόσο θα πέσει.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες της Ιστορίας. Ποτέ δεν τον πίστεψα και δεν τον ψήφισα. Όταν στο παραφόρουμ όλοι κουνούσαν τις ουρές τους στον ΣΥΡΙΖΑ, πάλι τα ίδια έλεγα, και πάντα ό,τι λέω, βγαίνει, για αυτό και δεν με χωνεύουν οι ηλίθιοι.
Ordem e Progresso.
παντα οτι λες βγαινει? τιλερε παιδακι μου.Cavaliere έγραψε: 22 Μάιος 2019, 17:12 Από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες της Ιστορίας. Ποτέ δεν τον πίστεψα και δεν τον ψήφισα. Όταν στο παραφόρουμ όλοι κουνούσαν τις ουρές τους στον ΣΥΡΙΖΑ, πάλι τα ίδια έλεγα, και πάντα ό,τι λέω, βγαίνει, για αυτό και δεν με χωνεύουν οι ηλίθιοι.
απο τζοκερ τι λες θα βγει?
Τι είναι ο τζόκερ;πήζον bot έγραψε: 22 Μάιος 2019, 17:16παντα οτι λες βγαινει? τιλερε παιδακι μου.
απο τζοκερ τι λες θα βγει?
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση