Και πάλι στις 5,5. Δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποια τάση προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση, αλλά θα κυμαίνεται σε αυτά τα επίπεδα μέχρι τέλους.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Μάιος 2019, 21:09πάλι στο 5 πήγεLeporello έγραψε: 21 Μάιος 2019, 19:40 Την είδαν την δήλωση του Αντώναρου οι παίκτες του στοιχήματος και η διαφορά που χθες είχε πέσει στις 5 μονάδες, σήμερα παίζεται στις 5,5
https://www.stoiximan.gr/match-odds/Pol ... ds-3082410
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μόνο 1,2% η διαφορά σύμφωνα με τον Αντώναρο
Re: Μόνο 1,2% η διαφορά σύμφωνα με τον Αντώναρο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Θα σου πω κάτι. Μετά από τόσα χρόνια παρατήρησης της πολιτικής στην Ελλάδα, θεωρώ ότι είναι σε μεγάλο βαθμό μύθος όλα αυτά περί συσπείρωσης.zteo έγραψε: 21 Μάιος 2019, 23:23
Θα συμφωνησω με την λογικη σου και θα την χρησιμοποιησω και για προβοκατσια.Μηπως τελικα ο ενας βοηθαει τον αλλον να συσπειρωσει το κοινο του.Ο μεν Συριζα με τις περιπτωσει Κουφοντινα και Ρουβικωνα βοηθαει την ΝΔ να συσπειρωσει τα μικροαστικα τμηματα και η ΝΔ με την επταημερη εργασια βοηθαει τον ΣΥΡΙΖΑ να συσπειρωσει τα εργατικα στρωματα?
Οι 8/10 ή και 9/10 θα συσπειρωθούν έτσι και αλλιώς, απλά ψάχνουν να δώσουν στον εαυτό τους μια αφορμή. Ξέρω ανθρώπους που έφευγαν από το σπίτι τους με έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Κύρκου και αργότερα του συνασπισμού και μέσα στο παραβάν έριχναν ΠαΣόΚ. Έχω γνωστή που κάθε φορά μετά τις εκλογές βρίζει όλο το πολιτικό σύστημα και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει και σχεδόν πάντα ψηφίζει στο τέλος Ν.Δ., τα ίδια και τώρα από τις προηγούμενες μέχρι πρότινος. Τη βλέπω πριν λίγες ημέρες, μου λέει θα πάω τελικά να ψηφίσω για να βάλω σταυρό στον Κυμπουρόπουλο που τον έβρισε ο αλήτης ο Πολάκης. Και πολλές άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, δεν τους πιάνεις από πουθενά όλους αυτούς, η παραταξιακή συνείδηση είναι ισχυρή (ακόμα) στην Ελλάδα.
Θα έλεγα προς το 31-32% εάν συνεχίσει να τους βγαίνει μέχρι το φθινόπωρο ο (μακρύς) προεκλογικός σχεδιασμός με παροχές και αν το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν βγάλει πολύ αρνητικό για αυτούς αποτέλεσμα.
Για να πάει ο σύριζα κάτω από το 30%, θα πρέπει είτε το ΠαΣόΚ να πάει στο διψήφιο (που δεν) ή το ΚΚΕ με τους Λαφαζάνηδες να πάνε στο 12%+ (που επίσης δεν).
Την κυριακη ξεκιναμε απο 7 μοναδες και βλεπουμε.
Η ΝΔ πανω απο 30%.
Στις εθνικες το σημαντικο ειναι η αυτοδυναμια και οχι η διαφορα.
Οι παροχες πλεον δεν κανουν καμια ουσιαστικη διαφορα
Η ΝΔ πανω απο 30%.
Στις εθνικες το σημαντικο ειναι η αυτοδυναμια και οχι η διαφορα.
Οι παροχες πλεον δεν κανουν καμια ουσιαστικη διαφορα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θα ήθελαν να το πιστέψουν οι ζαίοι αλλά μέσα τους ξέρουν πως η πίτσα θα είναι έξτρα λάρτζ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ο δικομματισμος ηταν μια σταθερα του συστηματος. Μονο στις εκλογες του Μαιου του 2012 ειχαμε μια πολυδιασπαση της ψηφου. Παλια υπηρχε Ερε και ενωση κεντρου, μετα νδ πασοκ, τωρα νδ συριζα. Ο Συριζα δεν πεφτει κατω απο 30% ειναι πια ο ενας πυλωνας του συστηματος. Ο νυν συριζα ειναι καθαρα αρχηγικο κομμα ο Τσιπρας ειναι πια ο ηγετης στο χωρο της μη κομμουνιστικης αριστερας και της κεντροαριστερας. Μονο με την απλη αναλογικη θα μπορουσε να υπαρξουν ρωγμες στο δικομματισμο γιατι θα οδηγουμασταν εκ των πραγματων σε συνεργασιες και θα ξεφευγαμε απο τη λογικη του ψηφιζουμε το λιγοτερο κακο. Σε αυτο που λεει ο καμερον για συνασπισμο και Κυρκο ισχυει και ως ψηφοφορος χρονια του χωρου την εχω πατησει και εγω καποιες φορες και επελεξα το λιγοτερο κακο κατα τη γνωμη μου αλλα οχι το πασοκ παντα (πχ το 2000 για πρωτη και τελευταια φορα στη ζωη μου ψηφισα νδ). Αυτο ισχυει και τωρα με πολλους για αυτο βλεπουμε την ανοδο των ποσοστων του συριζα.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Εαν η διαφορά στη Βόρεια Ελλάδα είναι(που θα είναι) κοντά στο 10%, θα πρέπει στην Αθήνα κλπ να είναι σχεδόν στο 0 για να βγει στο τέλος κάπου στο 4-5% που θα ήθελε ο Σύριζα.
Όμως αποκλείεται και το δεύτερο.
-
Κομματικός
Με πόσο πήρες το πτυχίο στη στατιστική;independent_44 έγραψε: 21 Μάιος 2019, 23:59 Εαν η διαφορά στη Βόρεια Ελλάδα είναι(που θα είναι) κοντά στο 10%, θα πρέπει στην Αθήνα κλπ να είναι σχεδόν στο 0 για να βγει στο τέλος κάπου στο 4-5% που θα ήθελε ο Σύριζα.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Δεν το έχω πάρει, χρωστάω μαθήματα ακόμα.Κομματικός έγραψε: 22 Μάιος 2019, 00:01Με πόσο πήρες το πτυχίο στη στατιστική;independent_44 έγραψε: 21 Μάιος 2019, 23:59 Εαν η διαφορά στη Βόρεια Ελλάδα είναι(που θα είναι) κοντά στο 10%, θα πρέπει στην Αθήνα κλπ να είναι σχεδόν στο 0 για να βγει στο τέλος κάπου στο 4-5% που θα ήθελε ο Σύριζα.
Επιμένει βλέπω να λες πως η διαφορά θα είναι μόνο 2 μονάδες. Είμαι περίεργος την βραδιά της 26ης Μαϊου 2019 που θα κρυφτείς.Highlander έγραψε: 21 Μάιος 2019, 21:33 Pam πες αλεύρι.![]()
Re: Αρχίζει το ματς. Στο 2,3% η διαφορά.
Highlander έγραψε: 23 Μαρ 2019, 21:20Πάμε και με σένα ένα στοίχημα ότι η δημοσκόπηση του Documento θα επαληθευθεί, ενώ οι άλλες θα διαψευσθούν πανηγυρικά; Άμα χάσεις αλλάζεις το αβαταρ σου με το σήμα του συριζα για έναν μήνα, άμα χάσω βάζω το τωρινό σου.Pam έγραψε: 23 Μαρ 2019, 21:18 Το documento δεν ξέρει τι σημαίνουμ αντικειμενικες ειδήσεις.Λειτουργεί ξεκάθαρα ως μέσο κομματικής προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.Αυγή, Ντοκουμεντο,ΕΦΣΥΝ και ΕΡΤ απαρτίζουν την ομάδα συριζαιικων κομματικών ΜΜΕ.Για να μην αναφέρουμε ότι οι δημοσκοπήσεις του documento επανειλημμένα έχουν εντοπιστεί να μπαζουν νερά.Pam έγραψε: 23 Μαρ 2019, 21:44Ποιός σου είπε ότι δε δέχομαι;Highlander έγραψε: 23 Μαρ 2019, 21:35
Ακριβώς, εδώ στο φόρουμ θα είμαστε και θα τα λέμε. Πως και δε δέχεσαι λοιπόν το στοίχημα που σου πρότεινα, αφού είσαι τόσο πεπεισμένος ότι εγώ και το documento έχουμε άδικο;![]()
Δέχομαι ξεκάθαρα και μάλιστα θα βάλω αυτά τα λόγια σου και στην υπογραφή μου κάτω (όπως έβαλα και τα λόγια του Αριστου και έχε να δώσει σημεία ζωής στο φόρουμ από τότε)
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
- Υδράργυρος
Τα στοιχηματα προσβλεπουν στα λεφτα τυπων σαν τον wooded. Enough saidLeporello έγραψε: 21 Μάιος 2019, 19:40 Την είδαν την δήλωση του Αντώναρου οι παίκτες του στοιχήματος και η διαφορά που χθες είχε πέσει στις 5 μονάδες, σήμερα παίζεται στις 5,5
πόσο θέλω να βγει η ΝΔ πρώτη στις βουλευτικές με 1 ψήφο διαφορά και να σχηματίσει κυβέρνηση με ΚΙΝΑΛ ή ποτάμι.....
Στη Λάρισα έγινε της πουτάνας σήμερα από όσα μου μεταφέρει Λαρισαίος σοβαρός άνθρωπος και μεσήλικας,μέχρι και ποταμοπασόκους που μέχρι χτες ήταν απέναντι σήμερα τους είδε εκεί.Περισσότερος κόσμος από το '15.Ετοιμάστε και ένα σενάριο να χρειαστεί να πλύνετε κώλους.
Φιλικά όπως πάντα.
Ο Εβδομηκοστός Πρώτος.
Φιλικά όπως πάντα.
Ο Εβδομηκοστός Πρώτος.
-71 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 00:44 Στη Λάρισα έγινε της πουτάνας σήμερα από όσα μου μεταφέρει Λαρισαίος σοβαρός άνθρωπος και μεσήλικας,μέχρι και ποταμοπασόκους που μέχρι χτες ήταν απέναντι σήμερα τους είδε εκεί.Περισσότερος κόσμος από το '15.Ετοιμάστε και ένα σενάριο να χρειαστεί να πλύνετε κώλους.
Φιλικά όπως πάντα.
Ο Εβδομηκοστός Πρώτος.
Τάδε έφη Αρίστος:
o Μαρινάκης (ή η Ντόρα, το ίδιο είναι)Daje έγραψε: 21 Μάιος 2019, 20:06 Σε υποθετικο σεναριο που η διαφορα ειναι κατω απο 3 μοναδες, τι γινεται με Κουλη?
Αν παραιτηθει, ποιος παιρνει τη θεση του μεχρι τις Βουλευτικες?
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-
- 1 Απαντήσεις