!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στράτευση γυναικών
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Στράτευση γυναικών
hellegennes , το πρόβλημά σου είναι ότι πρέπει να πηγαίνουν και οι γυναίκες στρατό επειδή το λέει το Σύνταγμα ή η αντισυνταγματικότητα της μη στρατεύσεως των γυναικών;
Δηλαδή, θες να αλλάξει το Σύνταγμα και να διατηρηθούν τα θέματα στρατεύσεως ως έχουν ή να στρατεύονται και οι γυναίκες;
Δηλαδή, θες να αλλάξει το Σύνταγμα και να διατηρηθούν τα θέματα στρατεύσεως ως έχουν ή να στρατεύονται και οι γυναίκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 21 Μάιος 2019, 22:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Κατά τον Γραφικός, ιδανική λύση είναι πάντα την υποχρέωση να την έχει ένας. Ας δούμε ένα παράδειγμα:
Ιδανική λύση: να μην πληρώνει φόρους κανείς
Χειρότερη λύση: να πληρώνουν φόρους μόνο οι άνδρες
Χείριστη λύση: να πληρώνουν φόρους όλοι
Κατά τον Γραφικός, λοιπόν, είναι καλύτερη λύση να πληρώνουν φόρο μόνο οι άνδρες από το να πληρώνουν φόρο όλοι.
Ιδανική λύση: να μην πληρώνει φόρους κανείς
Χειρότερη λύση: να πληρώνουν φόρους μόνο οι άνδρες
Χείριστη λύση: να πληρώνουν φόρους όλοι
Κατά τον Γραφικός, λοιπόν, είναι καλύτερη λύση να πληρώνουν φόρο μόνο οι άνδρες από το να πληρώνουν φόρο όλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί είσαι λοχαγός και δεν το ξέρουμε;;don't speak έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:23Εγω θέλω να πάω στους άντρες να τους κάνω καψόνιαGherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:21sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:17
Εσένα θα σ είχα τρελάνει στις διαταγές, κι αν ήθελες ας έλεγες όχι ή έστω κάτι διαφορετικό από διατάξτε.![]()
![]()
Τι μας λες;;
Χωριστά άντρες γυναίκες κι είμαστε αγαπημένοι.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό που ακούς.Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:21sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:17Εσένα θα σ είχα τρελάνει στις διαταγές, κι αν ήθελες ας έλεγες όχι ή έστω κάτι διαφορετικό από διατάξτε.![]()
![]()
Τι μας λες;;
Χωριστά άντρες γυναίκες κι είμαστε αγαπημένοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Δεν μπορεί, γιατί δεν έχει τα αρχίδια.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:23 Εσσθήρ, μάλλον δεν ήσουν αρκετά σαφής, πρέπει να τον πεις "σε διατάζω" να πας για ύπνο.
Δοκίμασε αν θέλεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι, ούτε σου λέει αυτό ούτε έχει σημασία τι θέλει, σου λέει όμως ότι αυτό που συμβαίνει είναι σίγουρα αντισυνταγματικό και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με ισότητα.Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:25 hellegennes , το πρόβλημά σου είναι ότι πρέπει να πηγαίνουν και οι γυναίκες στρατό επειδή το λέει το Σύνταγμα ή η αντισυνταγματικότητα της μη στρατεύσεως των γυναικών;
Γκέγκε;
.
.
Αυτό είναι χτύπημα κάτω από την μέση.hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:26Δεν μπορεί, γιατί δεν έχει τα αρχίδια.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:23 Εσσθήρ, μάλλον δεν ήσουν αρκετά σαφής, πρέπει να τον πεις "σε διατάζω" να πας για ύπνο.
Δοκίμασε αν θέλεις.
Σταρκίδια της βέβαια τι θα πάθει;
.
.
- hellegennes
Δεν μπορεί να αλλάξει η διατύπωση του συντάγματος και να είναι ακόμα συμβατή με την δεύτερη παράγραφο του τέταρτου άρθρου. Θέλω το κράτος να προάγει την ισότητα σε κάθε τομέα. Ίσες υποχρεώσεις και ίσα δικαιώματα. Ή όλοι θητεία ή κανείς. Θα προτιμούσα το βήτα, αλλά όσο κρίνει το κράτος ότι αυτό δεν είναι πρακτικά εφικτό, επιβάλλεται το άλφα.Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:25 hellegennes , το πρόβλημά σου είναι ότι πρέπει να πηγαίνουν και οι γυναίκες στρατό επειδή το λέει το Σύνταγμα ή η αντισυνταγματικότητα της μη στρατεύσεως των γυναικών;
Το ίδιο ισχύει και για όλα τα δικαιώματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κακώς, το αντίθετο έπρεπε να πεις, τώρα το ξανασκέφτομαι. Άσε καλύτερα, θα κάνω χωρίς θητεία.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:26Αυτό που ακούς.Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:21sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:17
Εσένα θα σ είχα τρελάνει στις διαταγές, κι αν ήθελες ας έλεγες όχι ή έστω κάτι διαφορετικό από διατάξτε.![]()
![]()
Τι μας λες;;
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Η μητρότητα δεν είναι έννοια που ανακάλυψα εγώ.hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2019, 20:24Παραλήρημα ήταν αυτό με την μάνα και τον θηλασμό. Τι σχέση έχει αυτό με την στράτευση και την ισότητα, μόνο εσύ το ξέρεις.stavmanr έγραψε: 21 Μάιος 2019, 13:51 Τί παραλήρημα ήταν ετούτο ρε φόσιλις;
Είναι δυνατό να θεωρείς ότι η μάνα σου ή η σύζυγός σου πρέπει να υπηρετήσουν στο στρατό για να αισθάνεσαι δήθεν νομικίστικη ισότητα;
Αυτά τα θέματα τα έχουμε λυμένα εδώ και δεκαετίες. Δεν είναι σεξιστικό το ζήτημα, είναι εξόχως ουσιαστικό.
Ίσως ήρθε η ώρα να διαβάσεις λίγο και να την ανακαλύψεις κι εσύ στο Σύνταγμα που υποτίθεται ότι ζητάς το δίκιο σου.
Ο θηλασμός είναι μέρος μίας διαδικασίας, όπως η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, η ανατροφή κλπ. που το Σύνταγμα θεωρεί πιο σημαντικά από τις εμμονές του καθενός τυχάρπαστου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 21 Μάιος 2019, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οκ, δεν θα είμαστε χωριστά.Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:36Κακώς, το αντίθετο έπρεπε να πεις, τώρα το ξανασκέφτομαι. Άσε καλύτερα, θα κάνω χωρίς θητεία.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:26Αυτό που ακούς.Gherschaagk έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:21
![]()
![]()
Τι μας λες;;
![]()
.
.
Δεν είναι ακριβώς αντισυνταγματικό.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:28Όχι, ούτε σου λέει αυτό ούτε έχει σημασία τι θέλει, σου λέει όμως ότι αυτό που συμβαίνει είναι σίγουρα αντισυνταγματικό και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με ισότητα.Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2019, 22:25 hellegennes , το πρόβλημά σου είναι ότι πρέπει να πηγαίνουν και οι γυναίκες στρατό επειδή το λέει το Σύνταγμα ή η αντισυνταγματικότητα της μη στρατεύσεως των γυναικών;
Γκέγκε;
![]()
Είναι ένα παραθυράκι (εθνική αμυνα) το οποίο απαλλάσσει το κράτος από την υποχρέωση να σέβεται τα συνταγματικά και υπερσυνταγματικα δικαιώματα των πολιτών.
Ε και το ξεσκίζει: στρατολογεί δούλους (περιορισμένου χρόνου αλλά δούλους) από τον αντρικό πληθυσμό για μαλακιες!
Να λοιπόν σε τι χρειάζονται τα συνταγματικά δικαιώματα.
Για σένα, για να κοιμαμαι στο απο πανω σου, παω και κομάντο σε βραχονησίδα με μονο γεύμα ψάρι σουσι, κοπελαρα μου
- Σουβλατζης 21/5/2019
- Σουβλατζης 21/5/2019
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ωραία εξελίσσεται το νήμα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-