Εμείς δεν τους βομβαρδίσαμε ούτε ήμασταν αποικιοκρατική χώρα. Το ότι κάποιος άλλος τους βομβάρδισε ή εκμεταλλεύτηκε τους φυσικούς πόρους των χωρών τους, δεν τους δίνει το δικαίωμα να κατσικωθούν σε εμάς.Pirate7G έγραψε: 21 Μάιος 2019, 21:58Ναι κούκλα μου. Σου πέφτει. Σου πέφτει όταν κάτι πoυ κάνουν εκείνοι αλλοιώνει αλλοιώνει, επιρεάζει ή ότι την δική σου ζωή. Οτνα αυτό δεν το συμβαίνει, όχι δεν σου πέφτει.Juno έγραψε: 21 Μάιος 2019, 21:35Δηλαδή εμάς δεν μας πέφτει λόγος για τη γη μας, τη διαφύλαξη του πολιτισμού μας και την ποιότητα της ζωής μας! Μόνον οι λαθρομετανάστες έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για τη μοίρα τους και εμείς να σκάσουμε, δνε δικαιούμαστε να αποφασίζουμε για τη ζωή μας!Pirate7G έγραψε: 21 Μάιος 2019, 20:58
Οι μεταναστες ζουν όπως θέλουν, αλλά αυτό που θέλουν είναι πάντα διαφορετικό από αυτό που θέλει η χώρα όπου διαμένουν, για την Ίφιδα.
Fucking logic.
Και φωνή των χωρών τώρα η Ίφιδα.![]()
Πόσο φασισμό κρύβει το σχόλιό σου!
Και φυσικά και εμείς έχουμε το δικαίωμα να μην τους θέλουμε εδώ και να τους διώξουμε.
Αν βάλουμε στοιχεία για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, θα βγούμε εκτός θέματος. Αλλά ήδη γελάνεPirate7G έγραψε: 21 Μάιος 2019, 21:58 Κι η αλήθεια είναι πως δεν κάνουν τίποτα που να επιρεάζει το σπίτι σου, το εξοχικό σου, τα χωράφια σου και την γη σου γενικώς. Δεν κάνουν τίποτα που να επηρεάζει τον πολιτισμό σου. Μπορείς να τραγουδάς το "μαμά" ανενόχλητα βλέποντας eurovision.
Δεν επηρεάζουν σε τίποτα την ποιότητα της ζωής σου.
Αν σου αρέσει το mama και ψηφίζεις στη Eurovision, δεν σημαίνει πως το κάνουμε και εμείς, Τατιανίτσα.
Εννοείς το άρρωστο μυαλό που βλέπει παντού φασίστες; Ναι, το έχω καταλάβει ΩRIONA7.Pirate7G έγραψε: 21 Μάιος 2019, 21:58 Αν ειχαν το οτιδήποτε φασιστικό αυτά που γράφω, θα συμφωνούσες και δεν θα διαφωνούσες μαζί μου. Για προφανείς λόγους.