!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Όπως επιβιώσαμε απο τον Αλέξανδρο και τον Τζένγκις Χαν"
-
Uppercut
Re: "Όπως επιβιώσαμε απο τον Αλέξανδρο και τον Τζένγκις Χαν"
Καταλαβαίνουμε, μην αγχώνεσαι.
Καλά, και κοσμικό κράτος να γίνει το ιράν, θα αλλάξει κάτι; Θα σταματήσει να υποστηρίζει τους σιίτες στη μέση ανατολή, θα σταματήσει να θέλει πυρηνικά, ή να είναι ο νο 1 ανταγωνιστής της σαουδίας;
η οποία παρεμπιμπτόντως είναι ο ορισμός του φουνταμενταλισμού, αλλά η άρχουσα τάξη της πλερώνει γερά τα αμερικανά για να τους βοηθούν να παραμείνουν εκεί που είναι.
Είναι δυνατό ενήλικοι άνθρωποι να μασάνε από τόσο χαζή προπαγάνδα για το ιράν; Χμμμ, τι λέω...
η οποία παρεμπιμπτόντως είναι ο ορισμός του φουνταμενταλισμού, αλλά η άρχουσα τάξη της πλερώνει γερά τα αμερικανά για να τους βοηθούν να παραμείνουν εκεί που είναι.
Είναι δυνατό ενήλικοι άνθρωποι να μασάνε από τόσο χαζή προπαγάνδα για το ιράν; Χμμμ, τι λέω...
πραγματικά έχω μεγάλη στεναχώρια για τους Πέρσες και πως κατάντησαν
μετά το ελληνικό και το εβραϊκό έθνος, από αυτά που πέρασαν
-
Nero
Είναι από τα ελάχιστα ουσιαστικά ανεξάρτητα κράτη στον κόσμο, είναι περιφερειακή δύναμη και επιβιώνει οικονομικά παρότι έχει απέναντι όλο το παγκοσμιοποιημένο φιλελεύθερο οικονομικό σύστημα. Θα έλεγα ότι τα πάει μια χαράurbilum έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:55 πραγματικά έχω μεγάλη στεναχώρια για τους Πέρσες και πως κατάντησαν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εδώ αξίζει να επισημάνουμε ότι ειναι και ωραία μωρά, οι Ιρανές!
- Highlander
Ο άλλος λέει ότι θα τυπώσει το τουι και θα το κορνιζαρει για να το βλέπει.
https://twitter.com/CRiggsfdaleny/statu ... 4039818240
https://twitter.com/CRiggsfdaleny/statu ... 4039818240
- Dwarven Blacksmith
Το Ιράν και η ΕΕ τίμησαν την υπογραφή τους.Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:42 Ο μπγοοδευτικός Νέρο υπέρ του Ιράν λόγω του ανείπωτου πόνου που του προκαλεί ο Δανάλδιος τόσα χρόνια τώρα. Καλά ακροαριστερά κι ακροδεξιά γρκουπούσκουλα λογικό να πονάνε.
Οι ΗΠΑ την τίμησαν; Όχι. Ρογκ στέιτ. Απλά είναι τα πράγματα.
Έχω γνωρίσει Ιρανούς και είναι μορφωμένοι και συμπαθείς άνθρωποι. Βέβαια μου έκανε εντύπωση πως δεν έχουν την ίδια άποψη μ' εμένα για τον Αλέξανδρο, αλλά δέχομαι οτι ήταν στην άλλη πλευρά της σάρισας, και μου φάνηκε λογικό.
Δεκτό βέβαια οτι έχουν κι εκείνοι τεράστιο πολιτισμό. Άλλωστε όσο πιο αξιόλογος είναι ο αντίπαλός σου, τόσο πιο μεγάλη η δόξα σου που τον νικάς.
Αν είχαν δώσει την αρχιστρατηγία στον Βήσσο, που ήταν κι αυτός εξαιρετικός στρατηγός, ίσως είχαν καταφέρει περισσότερα.
Ομοίως κι αν δεν είχαν βάλει τρικλοποδιά στο φουκαρά το Μαρδόνιο, κάπου 100 χρόνια πρίν, που ήταν εξαιρετικά επιθετικός και ευφυής στρατηγός, να είχαν κερδίσει.
Δεκτό βέβαια οτι έχουν κι εκείνοι τεράστιο πολιτισμό. Άλλωστε όσο πιο αξιόλογος είναι ο αντίπαλός σου, τόσο πιο μεγάλη η δόξα σου που τον νικάς.
Αν είχαν δώσει την αρχιστρατηγία στον Βήσσο, που ήταν κι αυτός εξαιρετικός στρατηγός, ίσως είχαν καταφέρει περισσότερα.
Ομοίως κι αν δεν είχαν βάλει τρικλοποδιά στο φουκαρά το Μαρδόνιο, κάπου 100 χρόνια πρίν, που ήταν εξαιρετικά επιθετικός και ευφυής στρατηγός, να είχαν κερδίσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
οι πολιτες του, περνανε καλα;Nero έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:57Είναι από τα ελάχιστα ουσιαστικά ανεξάρτητα κράτη στον κόσμο, είναι περιφερειακή δύναμη και επιβιώνει οικονομικά παρότι έχει απέναντι όλο το παγκοσμιοποιημένο φιλελεύθερο οικονομικό σύστημα. Θα έλεγα ότι τα πάει μια χαράurbilum έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:55 πραγματικά έχω μεγάλη στεναχώρια για τους Πέρσες και πως κατάντησαν
μετά το ελληνικό και το εβραϊκό έθνος, από αυτά που πέρασαν![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μα γιατί έκανε κάτι τέτοιο; Έπρεπε να δείξει ανωτερότητα. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... E%B1%CF%82Nero έγραψε: 21 Μάιος 2019, 09:44Όχι βέβαια. Στην αβέστα ταυτίζεται με τον σατανά, αφού έκαψε τις αυτοκρατορικές βιβλιοθήκες με τα ιερά τους βιβλία και διέταξε να σφάξουν τους ιερείςwooded glade έγραψε: 21 Μάιος 2019, 09:42 Δεν τον παραδέχονται για καλό αυτοκράτορα τον Αλέξανδρο οι Πέρσες ;
Να λένε και ευχαριστώ που δεν ήμουν εγώ στη θέση του....Παράδοση και καταστροφή της Περσέπολης
Τότε, πλησιάζοντας την πόλη, ο μακεδονικός στρατός συνάντησε, κατά τη διήγηση του Διόδωρου Σικελιώτη (όπως επίσης του Κούρτιου και του Ιουστίνου) ένα τραγικό θέαμα. Περίπου 800 ακρωτηριασμένοι άνθρωποι (στα χέρια ή στα πόδια ήτα αυτιά και τις μύτες), ηλικιωμένοι οι πιο πολλοί, βγήκαν να προϋπαντήσουν τον Αλέξανδρο, κρατώντας ικετηρίες (σύμβολο δυστυχίας, ικεσίας). Επρόκειτο για Έλληνες τεχνίτες, τους οποίους προηγούμενοι Πέρσες βασιλείς είχαν ακρωτηριάσει κρατώντας από τα μέλη τους μόνο αυτά που ήταν απαραίτητα για την τέχνη που ασκούσαν. Όλοι οι Μακεδόνες συμπόνεσαν εκείνους τους ανθρώπους, ο δε Αλέξανδρος προσφέρθηκε να φροντίσει να γυρίσουν στις πατρίδες τους, αν και τελικά αυτοί προτίμησαν να μείνουν στην Περσία, ενωμένοι, προκειμένου να αντέξουν πιο εύκολα τη δυστυχία τους...
Αλλά έτσι ήταν οι Μεσανατολίτες ακόμα και πριν γίνουν μουσλίμια. Αυτοί μπορούν να βασανίζουν και να σκοτώνουν και αν κάνεις κάτι για αντίποινα, είσαι ο σατανάς. Ωριμότητα πεντάχρονου και πολύ λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 21 Μάιος 2019, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Οικογενειακοί καβγάδες στη δεξιά πολυκατοικία?Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μάιος 2019, 18:14Το Ιράν και η ΕΕ τίμησαν την υπογραφή τους.Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:42 Ο μπγοοδευτικός Νέρο υπέρ του Ιράν λόγω του ανείπωτου πόνου που του προκαλεί ο Δανάλδιος τόσα χρόνια τώρα. Καλά ακροαριστερά κι ακροδεξιά γρκουπούσκουλα λογικό να πονάνε.
Οι βασλείς Πέρσες, οχι ο λαός.Να λένε και ευχαριστώ που δεν ήμουν εγώ στη θέση του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 21 Μάιος 2019, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μάιος 2019, 18:14Το Ιράν και η ΕΕ τίμησαν την υπογραφή τους.Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:42 Ο μπγοοδευτικός Νέρο υπέρ του Ιράν λόγω του ανείπωτου πόνου που του προκαλεί ο Δανάλδιος τόσα χρόνια τώρα. Καλά ακροαριστερά κι ακροδεξιά γρκουπούσκουλα λογικό να πονάνε.
Όπως είπε και ο ….Μητσοτάκης
-
Uppercut
Την υπογραφή που έβαλε μόνος του ο Ομπάμα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μάιος 2019, 18:14Το Ιράν και η ΕΕ τίμησαν την υπογραφή τους.Uppercut έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:42 Ο μπγοοδευτικός Νέρο υπέρ του Ιράν λόγω του ανείπωτου πόνου που του προκαλεί ο Δανάλδιος τόσα χρόνια τώρα. Καλά ακροαριστερά κι ακροδεξιά γρκουπούσκουλα λογικό να πονάνε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το έβαλα στο άλλο ποστ : 4.000 δολάρια κατά κεφαλήν.Ασέβαστος έγραψε: 21 Μάιος 2019, 18:29οι πολιτες του, περνανε καλα;Nero έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:57Είναι από τα ελάχιστα ουσιαστικά ανεξάρτητα κράτη στον κόσμο, είναι περιφερειακή δύναμη και επιβιώνει οικονομικά παρότι έχει απέναντι όλο το παγκοσμιοποιημένο φιλελεύθερο οικονομικό σύστημα. Θα έλεγα ότι τα πάει μια χαράurbilum έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:55 πραγματικά έχω μεγάλη στεναχώρια για τους Πέρσες και πως κατάντησαν
μετά το ελληνικό και το εβραϊκό έθνος, από αυτά που πέρασαν![]()
Σημασία έχει τί αγοραστική δύναμη έχουν αυτά εκεί.Το έβαλα στο άλλο ποστ : 4.000 δολάρια κατά κεφαλήν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση