Δεν ειναι μονο οτι φεύγουν τα χρόνια αέρα αλλά κι οτι ορισμένα γεγονοτα-καταστάσεις, λες και δε τα έζησα εγώ αλλά κάποιος άλλοςBeria έγραψε: 14 Μάιος 2018, 21:19Κι εγώ είχα δει το Mourir à 30 ans κι έλεγα ότι η ζωή αξίζει μέχρι να φτάσεις τα 30Ίφιδα έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:19 Για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση ότι δε θα φτάσω τα 35. Και ακόμα έχω την εντύπωση ότι δε θα γεράσω, θα πεθάνω νωρίτερα. Το μόνο που με νοιάζει είναι νά χω μεγαλώσει το παιδί, να μπορεί να πατήσει μόνος του στα πόδια του, ψυχικά και πρακτικά.
Και μέχρι να γυρίσεις το κεφάλι είσαι 55
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κάνετε όταν γεράσετε;
Re: Τι θα κάνετε όταν γεράσετε;
Κρατήστε βιντεάκια και φωτογραφίες σαν ημερολόγιο από κάθε χρόνο της ζωής σας.
Όταν θα τα βλέπεται θα θυμάστε τι κάνατε τότε.
Όταν θα τα βλέπεται θα θυμάστε τι κάνατε τότε.
Τι θα κάνετε όταν γεράσετε;
Θα πάρω σύνταξη (Ίσως. Γιατί με αυτούς όλους δεν ξέρεις τι σε περιμένει).
Θα πάρω σύνταξη (Ίσως. Γιατί με αυτούς όλους δεν ξέρεις τι σε περιμένει).
έχω ήδη βρει τεκνό.
όσο να πεις σε ανανεώνει.
όσο να πεις σε ανανεώνει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
moiraia_ola
Θα παρακαλώ να έχω έναν γρήγορο ανώδυνο θάνατο, πριν χουφταλιάσω τελείως
και βαρεθώ να ζω
και βαρεθώ να ζω
Θα παρακαλάς να ζήσεις όπως το 99% των ανθρώπων.moiraia_ola έγραψε: 15 Μάιος 2018, 12:37 Θα παρακαλώ να έχω έναν γρήγορο ανώδυνο θάνατο, πριν χουφταλιάσω τελείως
και βαρεθώ να ζω
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Τι θα κάνω όταν γεράσω; Ό,τι έκανα και πριν γεράσω, θα συνεχίσω να ζω από περιέργεια περιμένοντας να δω το τέλ
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Θα γράψω τη ζωή μου, και θα πάθετε μουνόπλακα. Κι αν έχω λεφτά, θα σας καλώ να σας μιλώ. Κι εσείς θα με ακούτε.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:59 Θα γράψω τη ζωή μου, και θα πάθετε μουνόπλακα. Κι αν έχω λεφτά, θα σας καλώ να σας μιλώ. Κι εσείς θα με ακούτε.
Πιο μεγάλη κ από την κανονική
~~¥~~
Σήμερα το έμαθα για έναν γείτονα γέρο.
Tα παιδιά του τον πάντρεψαν με την Βουλγάρα που έχουν για να τον προσέχει, με την συμφωνία να της δίνουν λιγότερα τώρα λεφτά, αφού μετά θα παίρνει σύνταξη χηρείας.
Tα παιδιά του τον πάντρεψαν με την Βουλγάρα που έχουν για να τον προσέχει, με την συμφωνία να της δίνουν λιγότερα τώρα λεφτά, αφού μετά θα παίρνει σύνταξη χηρείας.
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Re: Τί θὰ κάνετε ὅταν γεράσετε;
Τελευταῖα, ἄρχισα νὰ συναναστρέφομαι μία παρέα ἡλικιωμένων, ποὺ βρισκόμαστε σὲ πλατεία τῆς Ἀθήνας.
Ὅλοι εἶναι...μεγαλύτεροί μου. Δύο μάλιστα 90ρηδες εἶναι τόσο μιὰ χαρά, ποὺ παίρνω θᾶρρος.
Ἄλλωστε, καὶ στὸν Ἐθνικὸ Κῆπο τῆς Ἀμαλίας, συχνὰ βλέπω τὴν κα Ἀντιγόνη, ποὺ εἶναι 93, καὶ τὴν χαίρο-
μαι. Μυαλὸ ξυράφι, περπάτημα ἀέρινο!...
Λοιπόν, τὴν παρέα τὴν...κατασκόπευσα πρῶτα. καθήμενος σ' ἕνα παγκάκι κι' ἀκούγοντάς τους μόνον.
Ὥσπου, μπῆκα στὴν συζήτηση. Εἶναι καλοπροαίρετοι καὶ σηκώνουν ἀπὸ ἀστεῖα.
Σήμερα, μὲ κατατάξανε, ἀνάμεσά τους, στὴν...Α΄Δημοτικοῦ! Ἐκεῖνοι, τελειόφοιτοι...Λυκείου! Ἀλλά, μᾶλ-
λον γιὰ τὰ Προνήπια κάνω, ἀσχέτως ἄν προκόβω πρὶν τῆς ὥρας μου στὰ Γράμματα!
Ἅμα εἶναι νὰ εἶμαι γέρος σὰν αὐτούς, γιατί ὄχι; Θὰ βγαίνω στὶς πλατεῖες καὶ θὰ πιάνω κουβέντα μὲ ὅσους
ἀπομένουν (γιατί, ὅλο καὶ κάποιοι πεθαίνουν, καθὼς μαθαίνω). Ἅμα ὅμως πεθάνω, δὲν θὰ ξαναπάω. Θὰ
καθήσω στὸν τάφο μου καρτερικὰ καὶ ὑπομονετικά. Ἄχνα δὲν θὰ βγάλω!...
Ὅλοι εἶναι...μεγαλύτεροί μου. Δύο μάλιστα 90ρηδες εἶναι τόσο μιὰ χαρά, ποὺ παίρνω θᾶρρος.
Ἄλλωστε, καὶ στὸν Ἐθνικὸ Κῆπο τῆς Ἀμαλίας, συχνὰ βλέπω τὴν κα Ἀντιγόνη, ποὺ εἶναι 93, καὶ τὴν χαίρο-
μαι. Μυαλὸ ξυράφι, περπάτημα ἀέρινο!...
Λοιπόν, τὴν παρέα τὴν...κατασκόπευσα πρῶτα. καθήμενος σ' ἕνα παγκάκι κι' ἀκούγοντάς τους μόνον.
Ὥσπου, μπῆκα στὴν συζήτηση. Εἶναι καλοπροαίρετοι καὶ σηκώνουν ἀπὸ ἀστεῖα.
Σήμερα, μὲ κατατάξανε, ἀνάμεσά τους, στὴν...Α΄Δημοτικοῦ! Ἐκεῖνοι, τελειόφοιτοι...Λυκείου! Ἀλλά, μᾶλ-
λον γιὰ τὰ Προνήπια κάνω, ἀσχέτως ἄν προκόβω πρὶν τῆς ὥρας μου στὰ Γράμματα!
Ἅμα εἶναι νὰ εἶμαι γέρος σὰν αὐτούς, γιατί ὄχι; Θὰ βγαίνω στὶς πλατεῖες καὶ θὰ πιάνω κουβέντα μὲ ὅσους
ἀπομένουν (γιατί, ὅλο καὶ κάποιοι πεθαίνουν, καθὼς μαθαίνω). Ἅμα ὅμως πεθάνω, δὲν θὰ ξαναπάω. Θὰ
καθήσω στὸν τάφο μου καρτερικὰ καὶ ὑπομονετικά. Ἄχνα δὲν θὰ βγάλω!...
* https://www.phorum.com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
- Πηγαδίσιος
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εγώ δεν το έχω δει, αλλά το μονο σχετικο που θυμαμαι, ηταν οτι έλεγα στον εαυτο μου "Θέλω να γίνω εκατομμυριούχος πριν τα 30 "Beria έγραψε: 14 Μάιος 2018, 21:19Κι εγώ είχα δει το Mourir à 30 ans κι έλεγα ότι η ζωή αξίζει μέχρι να φτάσεις τα 30Ίφιδα έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:19 Για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση ότι δε θα φτάσω τα 35. Και ακόμα έχω την εντύπωση ότι δε θα γεράσω, θα πεθάνω νωρίτερα. Το μόνο που με νοιάζει είναι νά χω μεγαλώσει το παιδί, να μπορεί να πατήσει μόνος του στα πόδια του, ψυχικά και πρακτικά.
Και μέχρι να γυρίσεις το κεφάλι είσαι 55
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Αυτο!Νταρνάκας έγραψε: 15 Μάιος 2018, 21:57 Τι θα κάνω όταν γεράσω; Ό,τι έκανα και πριν γεράσω, θα συνεχίσω να ζω από περιέργεια περιμένοντας να δω το τέλ
Θα ασχολούμαι με όσα με ενδιαφέρουν, θα ευχαριστιέμαι με όσα μου αρέσουν, θα εργάζομαι για όσα πιστεύω, και θα προγραμματίζω τις επόμενες δραστηριότητες μου.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.