Αναρχικός είμαι, όχι αριστερός. Αριστεροι ειναι οι Αινείαν, που γουστάρει βασανιστήρια. Δεν χαρηκα με τον θάνατο καποιου ανθρώπου. Ποτέ. Οποτε τρων ξυλο οι φασίστες, το λέω "χημειοθεραπεία". Οποτε τρων κατι άλλο, το λέω "ακτινοθεραπεία". Το έπιασες;Sid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 15:39Εδώ βλέπουμε το επίπεδο της αριστεράς που χαίρεται με τον θάνατο ανθρώπων. Αυτή είναι η αριστερά, ένα αντιανθρώπινο καρκίνωμα.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 15:38Οχι πιο ομορφη απο τον φουντουκη ξάπλαSid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 15:36
Ε όχι και βασανιστήρια, μη τρελαθούμε κιόλλας, αντιστάθηκαν και απλά χτύπησαν λίγο.
Κατά τα άλλα όμως ξύλο σε αλφάδια είναι πάντα μια πράξη δίκαιη, όμορφη και κοινωνικά ωφέλιμη.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Οργισμένος
Htαν δικαιο εγινε πραξη.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Μάιος 2019, 16:35https://www.dikastiko.gr/%CF%80%CF%81%C ... %84%CE%B5/Το αποφασιστικό βήμα που οδηγεί στην άμεση αποφυλάκισή του έκανε σήμερα το πρωί το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, για τον Νίκο Ρωμανό. Ο νεαρός μετά από έξι χρόνια εγκλεισμού, με βάση μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία ουσιαστικά το αναγνωρίζει ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μέσα στο φυλακές, άκουσε σήμερα το πρωί το Εφετείο να μειώνει τη μία ποινή του από τα 18 σε 14 χρόνια κάθειρξη για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012, γεγονός που σημαίνει πως αποφυλακίζεται τις επόμενες ημέρες.
To Εφετείο έχει στα χέρια του μια νομικά πρωτοποριακή απόφαση του Αρείου Πάγου , η οποία για πρώτη φορά σε τέτοιες υποθέσεις αναγνώρισε ελαφρυντικό με βάση την διαγωγή του στις φυλακές. Μάλιστα αν αυτό το ελαφρυντικό, που χρειάστηκε να προσφύγει στον Άρειο Πάγο για να του χορηγηθεί, είχε αναγνωριστεί στη δίκη του στο Εφετείο, θα είχε δικαίωμα να αποφυλακιστεί πριν από περίπου ένα χρόνο.
Οι ποινές
Ο Νίκος Ρωμανός είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2013 μαζί με 3 ακόμη άτομα για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης. Αίσθηση είχαν προκαλέσει τότε οι φωτογραφίες των συλληφθέντων με τα χτυπημένα πρόσωπα μετά την συμπλοκή με την αστυνομία.
Οι πράξεις αυτές δεν συνδέθηκαν τελικώς με τους «Πυρήνες της Φωτιάς»(αθωώθηκε για συμμετοχή στην εν λόγω οργάνωση) και ο Ν. Ρωμανός καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 11 ετών.
Καταδικάστηκε επίσης σε 18 χρόνια κάθειρξη για κατοχή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012. Μεταξύ των «στόχων» το σπίτι του έγκλειστου σήμερα πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου. Στην απόφαση της 26ης Μαρτίου του 2018 το Εφετείο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Στον Άρειο Πάγο
Αμέσως προσέφυγε στον Άρειο Πάγο δια του συνηγόρου του Θ. Μαντά, ο οποίος ανέφερε πως ο κατηγορούμενος, «κατάφερε να παρακολουθήσει και να ολοκληρώσει με επιτυχία τη φοίτησή του στο Σχολείο των φυλακών και να λάβει ως εκ τούτου Απολυτήριο Λυκείου. Ακολούθως, ο κατηγορούμενος μετά από πολύ προσπάθεια και παραμένοντας ακόμη έγκλειστος, κατάφερε να εισαχθεί μετά από επιτυχείς εξετάσεις στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας. Από τις 26-10-2016 μάλιστα, και κατόπιν αλλεπάλληλων αξιολογήσεων και αποφάσεων του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού (κι ενώ είχε προηγηθεί απεργία πείνας και είχε υπάρξει τροπολογία που το επιτρέπει), λαμβάνει σε καθημερινή βάση εκπαιδευτικές άδειες με ηλεκτρονική επιτήρηση για παρακολούθηση των μαθημάτων της Σχολής. Τους όρους της χορήγησης των αδειών αυτών τηρεί μάλιστα απαρέγκλιτα, χωρίς να έχει δημιουργηθεί ποτέ το οποιοδήποτε θέμα με την ηλεκτρονική επιτήρησή του».
Παράλληλα, έχει καταφέρει να περάσει με επιτυχία μέχρι και σήμερα σχεδόν είκοσι μαθήματα της Σχολής του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση των σπουδών του, σαν προστάδιο μάλιστα της μελλοντικής ομαλής κοινωνικής του επανένταξης στην κοινωνία.
Αποφυλάκιση
Ο Άρειος Πάγος αναγνώρισε το ελαφρυντικό και επέστρεψε τη δικογραφία στο Εφετείο, το οποίο σήμερα το πρωί ευθυγραμμίστηκε πλήρως. Ο κ. Μαντάς εξέφρασε «την εξαιρετική ικανοποίησή του για την ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, το οποίο ευθυγραμμιζόμενο με την απόφαση του Αρείου Πάγου δέχτηκε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της καλής συμπεριφοράς μέσα στις φυλακές. Και η απόφαση αυτή εκτός από το γεγονός ότι ανοίγει το δρόμο σε λίγες μέρες να αποφυλακιστεί ο Νίκος Ρωμανός, είναι σημαντική γιατί αναγνωρίζει και επιβραβεύει τη συμπεριφορά μέσα στις φυλακές όταν αυτή έχει θετικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον δημιουργεί και ένα εξαιρετικό νομικό προηγούμενο σε αντίστοιχες υποθέσεις να τύχουν του ευεργετήματος της θετικής συμπεριφοράς μέσα στις φυλακές».
Συντομα και βουλευτης ο αγωνιστης Ρωμανος...
ΖΩΑ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Sid Vicious
Μίστερ μαχ
Σιγά μην είσαι και ο Μπακουριν. Αυτά τα πράγματα αριστερά, αναρχία, έγκλημα, το ίδιο πράγμα είναι.
Εγώ ως δημοκρατης και κεντρωος όταν τρώει ξύλο ένας κακός άνθρωπος (αναρχικός, βιαστής, αριστερός, εγκληματίας, έμπορος ναρκωτικών, το ίδιο είναι) το λέω δίκαιο. Ομως όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος, όποιος και αν είναι δεν λέω τίποτα απολύτως γιατί η ζωή είναι ένα μεγάλο πράγμα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το πιάσεις, ξέρω.
Σιγά μην είσαι και ο Μπακουριν. Αυτά τα πράγματα αριστερά, αναρχία, έγκλημα, το ίδιο πράγμα είναι.
Εγώ ως δημοκρατης και κεντρωος όταν τρώει ξύλο ένας κακός άνθρωπος (αναρχικός, βιαστής, αριστερός, εγκληματίας, έμπορος ναρκωτικών, το ίδιο είναι) το λέω δίκαιο. Ομως όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος, όποιος και αν είναι δεν λέω τίποτα απολύτως γιατί η ζωή είναι ένα μεγάλο πράγμα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το πιάσεις, ξέρω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Σιντ,
Είναι επειδη σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή που είμαστε αντιφασίστες.
Είναι επειδη σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή που είμαστε αντιφασίστες.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
-
Παρταλι
οχι ειναι ο ΠγουντονSid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:01 Μίστερ μαχ
εσυ σαν δημοκρατης κλαιγεσαι και οδυρεσαι για την Μαρφιν αλλα εχεις αυτο το αβαταρ
κι επισης δεν εχεις κανενα προβλημα με παιδεραστες, σωματεμπορες και πρησμενους ντηλερς αναβολικων
- Sid Vicious
πως δεν εχω πρόβλημα με αυτους που λες, με ολους τους αριστερους εχω προβλημα.Παρταλι έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:44οχι ειναι ο ΠγουντονSid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:01 Μίστερ μαχ
εσυ σαν δημοκρατης κλαιγεσαι και οδυρεσαι για την Μαρφιν αλλα εχεις αυτο το αβαταρ
κι επισης δεν εχεις κανενα προβλημα με παιδεραστες, σωματεμπορες και πρησμενους ντηλερς αναβολικων
Αντε πάλι το αβαταρ μου αχαχαχαχα (ένα αδειο κτίριο, πρωην αντρο εγκληματιων και δοσοληψίας ναρκωτικών).
Κρουτόν είναι το σωστό
btw εχεις κανα προμπ με τον ΠΑΟΚ φιλαράκι;
Να μη χαίρεσαι όταν τρώει ξύλο ακόμα και ένας που δεν ονομάζεται άνθρωπος όπως πχ ο φασίστας.Sid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:01 Μίστερ μαχ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dante Alighieri
Δεν σκότωσε κανέναν όμως. Ο άλλος σκότωσε άνθρωπο και δεν γυρίζει πίσω. Το επιχείρημά σου είναι κουτό.Golden Age έγραψε: 20 Μάιος 2019, 16:43Ο Καλαμπόκας ενεπλάκη σε επεισόδιο. Ο άλλος ήτανε τρομοκράτης με καλάσνικωφ. Θα μπορούσε να 'χε σκοτώσει πολλούς ανθρώπους.Beria έγραψε: 20 Μάιος 2019, 16:38 Θα βγει στα χρόνια που βγήκε ο Καλαμπόκας, ο οποίος είχε σκοτώσει άνθρωπο
Hec est vipera versa in viscera genitricis
-
Παρταλι
με κανεναν λαο δεν τα εβαλεSid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:54πως δεν εχω πρόβλημα με αυτους που λες, με ολους τους αριστερους εχω προβλημα.Παρταλι έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:44οχι ειναι ο ΠγουντονSid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:01 Μίστερ μαχ
Αντε πάλι το αβαταρ μου αχαχαχαχα (ένα αδειο κτίριο, πρωην αντρο εγκληματιων και δοσοληψίας ναρκωτικών)που τολμησε να τα βαλει με τον λαο του ΠΑΟΚ, έχεις κανα προβλημα με τον ΠΑΟΚ φιλαράκι;
Κρουτόν είναι το σωστό
ο ΠΑΟΚ ειναι προσφυγικο σωματειο καιη βαση του τραβηξε τα πανδεινα απο τους προγονους σου
και που σαι, πιτσιρικο, εισαι πολυ λιγος να μας πεις για ΠΑΟΚ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
O ΠΑΟΚ δεν ειναι προσφυγικο σωματειο
Ιδρυθηκε το 1926 απο Κωνσταντινοπολιτες ενω η Κωνσταντινουπολη δεν ειχε συμπεριληφθει στην ανταλλαγη πληθυσμων
Η δε μητρικη ομαδα που βρισκοταν στην Κωνσταντινουπολη συνεχιζει να υπαρχει μεχρι και σημερα
Ιδρυθηκε το 1926 απο Κωνσταντινοπολιτες ενω η Κωνσταντινουπολη δεν ειχε συμπεριληφθει στην ανταλλαγη πληθυσμων
Η δε μητρικη ομαδα που βρισκοταν στην Κωνσταντινουπολη συνεχιζει να υπαρχει μεχρι και σημερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 21 Μάιος 2019, 17:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Sid Vicious
Τι παραπονιεσαι για το κτίριο τότε;Παρταλι έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:58με κανεναν λαο δεν τα εβαλεSid Vicious έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:54πως δεν εχω πρόβλημα με αυτους που λες, με ολους τους αριστερους εχω προβλημα.Παρταλι έγραψε: 21 Μάιος 2019, 16:44
οχι ειναι ο Πγουντον
Αντε πάλι το αβαταρ μου αχαχαχαχα (ένα αδειο κτίριο, πρωην αντρο εγκληματιων και δοσοληψίας ναρκωτικών)που τολμησε να τα βαλει με τον λαο του ΠΑΟΚ, έχεις κανα προβλημα με τον ΠΑΟΚ φιλαράκι;
Κρουτόν είναι το σωστό
ο ΠΑΟΚ ειναι προσφυγικο σωματειο καιη βαση του τραβηξε τα πανδεινα απο τους προγονους σου
και που σαι, πιτσιρικο, εισαι πολυ λιγος να μας πεις για ΠΑΟΚ
Από τους προγονους μου; Ποντιος και Μικρασιατης είμαι ρε βλαμμένε
Ναι παππου οπως νομίζεις, εννοειται ειμαι πιτσιρικος, πάντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 21 Μάιος 2019, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sid Vicious
αντε ρε σκωληκα με τον καημο σου και συ , πω ρεΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Μάιος 2019, 17:00 O ΠΑΟΚ δεν ειναι προσφυγικο σωματειο
Η δε μητρικη ομαδα που βρισκοταν στην Κωνσταντινουλολη συνεχιζει να υπαρχει μεχρι και σημερα
-
Παρταλι
καταλαβες πολυ καλα τι εννοω οταν λεω για προγονους
τι μου ποσταρεις 7 Σεκοντς μωρε? αλλου αυτα
τι μου ποσταρεις 7 Σεκοντς μωρε? αλλου αυτα
- Sid Vicious
όχι κάτι μαλακιες θες να πεις που όμως δεν τις πιανω μονο εσυ τις καταλαβαινεις
το 7 seconds ήταν για το πιτσιρικος (young till i die)
το 7 seconds ήταν για το πιτσιρικος (young till i die)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις