Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Beria έγραψε: 20 Μάιος 2019, 17:12
Εντάξει, δεν θα τον κάνουν και διευθυντή στην Εθνική Τράπεζα
Ρε συ, δε νομίζω ότι έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Καλαμπόκας ήταν ποτέ διευθυντής σε τράπεζα. Και αυτό για τα 6 χρόνια έχω την εντύπωση ότι είναι γενικά ανεπιβεβαίωτες φήμες. Σίγουρα είναι έξω εδώ και χρόνια και ζει στον Βόλο αλλά μέχρι εκεί.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Καλώς αποφυλακιζεται, δεν σκότωσε κανέναν ούτε έκανε κακό σε κάποιον από ότι ξέρω. Και πολύ καθησε. Νέο παιδί είναι. Ελπίζω να άλλαξε τις μεγολαστικες αντιλαϊκες ιδέες του και να κρατηθεί μακριά από μαλακίες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: 20 Μάιος 2019, 17:52
Καλώς αποφυλακιζεται, δεν σκότωσε κανέναν ούτε έκανε κακό σε κάποιον από ότι ξέρω. Και πολύ καθησε. Νέο παιδί είναι. Ελπίζω να άλλαξε τις μεγολαστικες αντιλαϊκες ιδέες του και να κρατηθεί μακριά από μαλακίες.
κι οχι μονο, αλλα ειχε τη φριχτη εμπειρια σε τοσο τρυφερη ηλικια να δει τον κολλητο να ξεψυχαει στα χερια του, δολοφονημενο απο ενα ενστολο καθαρμα.
Ο Ρωμανός έχει την ηλικία του γιού μου
Δεν αξίζει σε κανέναν νέο να χάνει τη ζωή του φυλακισμένος
Μακάρι να φτιάξει το μέλλον του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο Ρωμανός έχει την ηλικία του γιού μου
Δεν αξίζει σε κανέναν νέο να χάνει τη ζωή του φυλακισμένος
Μακάρι να φτιάξει το μέλλον του
Συμφωνώ και το ίδιο εύχομαι κι εγω. Όπως είπα και πολύ καθησε, θεωρώ πως ήταν υπερβολική η ποινή του από τη στιγμή που δεν έκανε τελικά κακό σε κάποιον
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Από τη στιγμή που εξέτισε την ποινή του ορθώς αππφυλακίζεται. Ελπίζουμε και να σωφρονίστικε ώστε να αρχίσει να προσφέρει στην κοινωνία. Να είδε τα λάθη του που του στέρησαν μερικά από τα καλύτερα χρόνια του.
Αλλιώς οι φυλακές δεν κλείνουν...
ντάξει το να κάτσεις μέσα 6 χρόνια γιατί είσα ιηλίθιος είναι αρκετά πιστεύω
ελπίζω να έβαλε μυαλό και να αντιλαμβάνεται τώρα ότι οι μαλακίες πληρώνονται
Beria έγραψε: 20 Μάιος 2019, 17:12
Εντάξει, δεν θα τον κάνουν και διευθυντή στην Εθνική Τράπεζα
Ρε συ, δε νομίζω ότι έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Καλαμπόκας ήταν ποτέ διευθυντής σε τράπεζα. Και αυτό για τα 6 χρόνια έχω την εντύπωση ότι είναι γενικά ανεπιβεβαίωτες φήμες. Σίγουρα είναι έξω εδώ και χρόνια και ζει στον Βόλο αλλά μέχρι εκεί.
στο εφετείο πάντως είχε φάει 16 χρόνια
7 χρόνια είχε κάνει. Αποφυλακίστηκε το 98. Και αυτό για διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας, δεν έχω δει ποτέ διάψευση.
Σε κάθε περίπτωση δεν ειναι αυτό το ενδιαφέρον, αλλά ότι κάν προσελήφθη σε τράπεζα με τέτοιο ποινικό μητρώο. Υπάρχει πρόγραμμα της εθνικής για επανένταξη φυλακισμένων και δεν γνωρίζουμε;