παρωδία έγινε στο τέλος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
8 σεζόν G.O.T
Re: 8 σεζόν G.O.T
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

40 χιλιάδες άτομα βάλανε 5
θα έβαζα 7/10 (τα προηγούμενο επεισόδιο 7.5/10, και τα πιο πίσω 6.5/10)
ενώ ξέραμε το φινάλε το περίμενα πολύ χειρότερο στην οθόνη
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ενώ το είδα και ήξερα το τι θα γίνει μια και τα leaks ήταν όλα σωστά κάτι δεν μου ταίριασε καθόλου.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Nero
το νέο πολιτικό σύστημα του westeros είναι σαν να το επινόησε μια αυτιστική μαϊμού που δεν έχει διαβάσει ποτέ στη ζωή της ιστορία, πόσω μάλλον μεσαιωνική και η ιδέα της για την πολιτική περιορίζεται σε ζητήματα όπως η αποποινικοποίηση ή μη της μαριχουάνας και σε ποιες τουαλέτες πρέπει να να κατουράνε τα τραβεστί 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στο imdb βαθμολογούν πριν βγει το επεισόδιο. Πολύ hate.
-
mitsolias666
- Phorum.gr user: mitsolias666
Γιε άγνωστου αμερικανού ναύτου, εμένα στα αρχίδια μου τα δυο, αλλά υπάρχει κόσμος που δεν γουστάρει τόσο εμφανές σπόιλερ. Σβήστο.

https://en.wikipedia.org/wiki/George_R. ... n#PoliticsNero έγραψε: 20 Μάιος 2019, 12:11 το νέο πολιτικό σύστημα του westeros είναι σαν να το επινόησε μια αυτιστική μαϊμού που δεν έχει διαβάσει ποτέ στη ζωή της ιστορία, πόσω μάλλον μεσαιωνική και η ιδέα της για την πολιτική περιορίζεται σε ζητήματα όπως η αποποινικοποίηση ή μη της μαριχουάνας και σε ποιες τουαλέτες πρέπει να να κατουράνε τα τραβεστί![]()
Ενας σκασμος ινστα στορις απο χθες για το γκεημ οφ θρόουνς.
Ποιος πέθανε και κλαίνε ολοι απο πάνω του;
Ποιος πέθανε και κλαίνε ολοι απο πάνω του;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τι δουλειά έχει στο νήμα καποιος που δεν το έχει δει; Τσιμπα ένα.mitsolias666 έγραψε: 20 Μάιος 2019, 12:36 Γιε άγνωστου αμερικανού ναύτου, εμένα στα αρχίδια μου τα δυο, αλλά υπάρχει κόσμος που δεν γουστάρει τόσο εμφανές σπόιλερ. Σβήστο.
https://en.wikipedia.org/wiki/George_R. ... n#PoliticsNero έγραψε: 20 Μάιος 2019, 12:11 το νέο πολιτικό σύστημα του westeros είναι σαν να το επινόησε μια αυτιστική μαϊμού που δεν έχει διαβάσει ποτέ στη ζωή της ιστορία, πόσω μάλλον μεσαιωνική και η ιδέα της για την πολιτική περιορίζεται σε ζητήματα όπως η αποποινικοποίηση ή μη της μαριχουάνας και σε ποιες τουαλέτες πρέπει να να κατουράνε τα τραβεστί![]()
![]()
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Αναμενόμενο
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ντάξει ρε δεν ήταν κακό το τέλος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Δεν ηταν κακό αλλα πιστεύω οτι αν ηταν καθαρό δημιούργημα του Μάρτιν θα ηταν εντελώς διαφορετικό.
Και εγώ αυτό πιστεύω . Και πιστεύω ότι τελικά θα έχει αρκετές μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το τέλοςAlbrecht έγραψε: 20 Μάιος 2019, 13:00Δεν ηταν κακό αλλα πιστεύω οτι αν ηταν καθαρό δημιούργημα του Μάρτιν θα ηταν εντελώς διαφορετικό.
τελικα ποιος εκατσε στον θρονο;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας