!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρνητες των δημοσκοπησεων τα exit polls θα τα πιστεψετε;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Αρνητες των δημοσκοπησεων τα exit polls θα τα πιστεψετε;
Λογικα το προηγουμενο nickname του ηταν orthlogistis 
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Αν πιάσουμε 6.5 ούτε του παπάkameron έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:30Δεν το πολυπιστεύω, ακόμα και 3% να είναι, λογικά ο νταουλιέρης θα εξαντλήσει τη θητεία γιατί το καλοκαίρι είναι καλή περίοδος για τις κυβερνήσεις, κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα με τον τουρισμό κλπ. Αν πάει κάτω από 2%, αυξάνονται οι πιθανότητες, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο και είναι δύσκολο να πάει κάτω από 2%.vatraxos έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:25 Καμερον, κυκλοφορεί φήμη για εκλογές τον Ιούλιο αν η διαφορά είναι της τάξης του 3%, εσύ τι πιστεύεις;
Πάντως στις εθνικές και τα δυο κόμματα θα πάνε αρκετά πιο πάνω, γύρω στο 67% το άθροισμα του δικομματισμού. Εσείς γύρω στο 6,5% τώρα και κοντά στο 6% στις εθνικές, όχι σπουδαία δηλαδή.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Οχι απλώς παρακολουθούσα τα γραφόμενα στο φορουμ σαν επισκέπτης από πολύ παλιά, μιλάμε από το 2006, κυρίως τα ιστορικά εθνολογικά.-71 έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:31Εσύ φίλε γράφεις ορθολογικά,εγώ βλέπω τις τελευταίες μέρες μια σιωπηρή πλειοψηφία που τόσο καιρό δεν μιλούσε.Θα ψηφίσουν όλοι αυτοί και θα βγάλουν πάλι το συριζα πρώτο.Έγραφες με κάποιο άλλο όνομα και άλλαξες;Arisvilla έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:27
Αυτό πιστεύω και εγώ αν και τελευταία βλέπω πολύ έντονα να υπάρχει μεγάλη συσπείρωση συριζαίων κυρίως λόγω του φόβου της έλευσης της δεξιάς του Μητσοτάκη. Εμένα (που ψήφιζα συνασπισμό από την εποχή του πατηρ Κωνσταντόπουλου) αν με ρωτούσε καποιος σε δημοσκοπήση πριν ένα μήνα τι θα ψήφιζα θα έλεγα ΚΚΕ ή Ανταρσύα. Τώρα προσανατολίζομαι προς Σύριζα. Τα ίδια ακούω και από άτομα που σκέπτονταν να ψηφίσουν Βαρουφάκη, η ΛΑΕ. Επίσης, από τι κατάλαβα και από την επίσκεψη Τσίπρα στην πόλη μου και βλέποντας ποιοι τον υποδέχτηκαν το ΚΙΝΑΛ θα έχει σοβαρό θέμα επιβίωσης σε κλίμα πόλλωσης. Είναι και οι οικολόγοι που μάλλον στις εθνικές θα στηρίξουν σύριζα. Για αυτό βλέπω οτι στις βουλευτικές το παιχνίδι θα είναι εντελώς ανοιχτό και μπορεί να παιχτεί το σκηνικό 1999-2000.
- Highlander
Προφανώς. Όπως έχω ήδη πει εδώ και πολύ καιρό, μετά από το καλοκαίρι:kameron έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:30Δεν το πολυπιστεύω, ακόμα και 3% να είναι, λογικά ο νταουλιέρης θα εξαντλήσει τη θητεία γιατί το καλοκαίρι είναι καλή περίοδος για τις κυβερνήσεις, κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα με τον τουρισμό κλπ. Αν πάει κάτω από 2%, αυξάνονται οι πιθανότητες, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο και είναι δύσκολο να πάει κάτω από 2%.vatraxos έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:25 Καμερον, κυκλοφορεί φήμη για εκλογές τον Ιούλιο αν η διαφορά είναι της τάξης του 3%, εσύ τι πιστεύεις;
Πάντως στις εθνικές και τα δυο κόμματα θα πάνε αρκετά πιο πάνω, γύρω στο 67% το άθροισμα του δικομματισμού. Εσείς γύρω στο 6,5% τώρα και κοντά στο 6% στις εθνικές, όχι σπουδαία δηλαδή.
Α) Θα έχει ξεθυμάνει εντελώς η εθνικιστική υστερία του μακεδονικού
Β) Θα έχει φτιάξει η διάθεση του κόσμου λόγω μπάνιων και ραστώνης
Γ) Θα έχει ωριμάσει ένα θετικό κλίμα απέναντι στην κυβέρνηση λόγω παροχών.
Η συσπείρωση των συριζαίων ήταν δεδομενη προ της κάλπης, text book case ΠαΣόΚ από το 1996 μέχρι το 2009. Οι οικολόγοι έχουν διασπασθεί, θα κατέβουν στις εθνικές και θα πάρουν 0,5% (τώρα λίγο πάνω από το 1%). Το Κινάλ έχει όντως θέμα, θα έχει έξτρα διαρροές στις εθνικές και προς τις δυο κατευθύνσεις, δεν αποκλείεται να το δεις και κάτω από 6% (7,5-8% τώρα). Για να είναι ανοικτές οι εθνικές, θα πρέπει τώρα η διαφορά να είναι κάτω από το 3% γιατί θα έχει και η Ν.Δ. αρκετές εισροές μετά από Χ.Α./Βελόπουλο/ΠαΣόΚ/Ποτάμι (το οποίο νομίζω θα κάνει θετική έκπληξη τώρα αν και πολύ δύσκολα θα πιάσει το όριο)/Τζήμερο/λοιπά.Arisvilla έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:27
Αυτό πιστεύω και εγώ αν και τελευταία βλέπω πολύ έντονα να υπάρχει μεγάλη συσπείρωση συριζαίων κυρίως λόγω του φόβου της έλευσης της δεξιάς του Μητσοτάκη. Εμένα (που ψήφιζα συνασπισμό από την εποχή του πατηρ Κωνσταντόπουλου) αν με ρωτούσε καποιος σε δημοσκοπήση πριν ένα μήνα τι θα ψήφιζα θα έλεγα ΚΚΕ ή Ανταρσύα. Τώρα προσανατολίζομαι προς Σύριζα. Τα ίδια ακούω και από άτομα που σκέπτονταν να ψηφίσουν Βαρουφάκη, η ΛΑΕ. Επίσης, από τι κατάλαβα και από την επίσκεψη Τσίπρα στην πόλη μου και βλέποντας ποιοι τον υποδέχτηκαν το ΚΙΝΑΛ θα έχει σοβαρό θέμα επιβίωσης σε κλίμα πόλλωσης. Είναι και οι οικολόγοι που μάλλον στις εθνικές θα στηρίξουν σύριζα. Για αυτό βλέπω οτι στις βουλευτικές το παιχνίδι θα είναι εντελώς ανοιχτό και μπορεί να παιχτεί το σκηνικό 1999-2000.
- Highlander
Τι καβατζα να κρατήσω; Σχεδόν σε όλα όσα έχω προβλέψει, έχω επιβεβαιωθεί.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:29Κρατα ρε μια καβαντζα για να λες οτι τις κανει νωριτερα επειδη θα κερδισει σιγουραHighlander
Βρέξει χιονίσει οι εθνικές θα είναι τον Οκτώβριο.
Το είπα για να μην σε στεναχωρήσω!
Κοντά στο 6,5% θα είστε τώρα, στις εθνικές το 6% ταβάνι, μπορεί και πιο κοντά στο 5,5% της προηγούμενης φοράς παρά στο 6%.
- Highlander
Όσον αφορά το ΚΙΝΑΛ με παραξενεύει λίγο που το ποσοστό του το τελευταίο τρίμηνο έχει αυξηθεί αρκετά αισθητά, παρά το γεγονός ότι είναι προεκλογική περίοδος πόλωσης. Δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό.kameron έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:36Η συσπείρωση των συριζαίων ήταν δεδομενη προ της κάλπης, text book case ΠαΣόΚ από το 1996 μέχρι το 2009. Οι οικολόγοι έχουν διασπασθεί, θα κατέβουν στις εθνικές και θα πάρουν 0,5% (τώρα λίγο πάνω από το 1%). Το Κινάλ έχει όντως θέμα, θα έχει έξτρα διαρροές στις εθνικές και προς τις δυο κατευθύνσεις, δεν αποκλείεται να το δεις και κάτω από 6% (7,5-8% τώρα). Για να είναι ανοικτές οι εθνικές, θα πρέπει τώρα η διαφορά να είναι κάτω από το 3% γιατί θα έχει και η Ν.Δ. αρκετές εισροές μετά από Χ.Α./Βελόπουλο/ΠαΣόΚ/Ποτάμι (το οποίο νομίζω θα κάνει θετική έκπληξη τώρα αν και πολύ δύσκολα θα πιάσει το όριο)/Τζήμερο/λοιπά.Arisvilla έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:27
@@ριες γράφει,μην ασχολείσαι.Highlander έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:38
Όσον αφορά το ΚΙΝΑΛ με παραξενεύει λίγο που το ποσοστό του το τελευταίο τρίμηνο έχει αυξηθεί αρκετά αισθητά, παρά το γεγονός ότι είναι προεκλογική περίοδος πόλωσης. Δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό.
Με τέτοια πολιτικη απραξια πάλι καλά να λέμε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Highlander
Να δούμε και τις προβλέψεις των στοιχηματικών πως θα διαμορφωθούν μέσα στην τελευταία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές.
Έχει ανέβει το ποσοστό του για τις ευρωεκλογές, κάτι που δεν είναι παράλογο.Highlander έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:38
Όσον αφορά το ΚΙΝΑΛ με παραξενεύει λίγο που το ποσοστό του το τελευταίο τρίμηνο έχει αυξηθεί αρκετά αισθητά, παρά το γεγονός ότι είναι προεκλογική περίοδος πόλωσης. Δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό.
Και το 2014 είχε πάρει 8% στις ευρωεκλογές και μετά πάρε 7% (υπολογίζοντας και το κόμμα του Παπανδρέου). Έτσι θα γίνει και τώρα, θα πάρει πιο πολύ στις ευρωεκλογές, μετά θα έχει κάποιες απώλειες, κυρίως προς Ν.Δ..
Ναι αλλά και ο Συριζα έχει δεξαμενή που μπορεί να αντλήσει ψήφους, και δεν μιλώ για ΛΑΕ, Ανταρσύα, Βαρουφάκη κτλ, αλλά για όσους δεν πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, νιώθωντας ακόμα προδομένοι από την μνημονιακή στροφή του σύριζα. Αυτοί δεν έχουν εκφραστεί υπερ κάποιου κόμματος ακόμα και υπο κάποιες προυποθέσεις μπορεί να πάνε να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές Σύριζα (έστω και με βαριά καρδιά) και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Για αυτό ο Τσίπρας θέλει εκλογές τον Οκτώβριο.kameron έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:36Η συσπείρωση των συριζαίων ήταν δεδομενη προ της κάλπης, text book case ΠαΣόΚ από το 1996 μέχρι το 2009. Οι οικολόγοι έχουν διασπασθεί, θα κατέβουν στις εθνικές και θα πάρουν 0,5% (τώρα λίγο πάνω από το 1%). Το Κινάλ έχει όντως θέμα, θα έχει έξτρα διαρροές στις εθνικές και προς τις δυο κατευθύνσεις, δεν αποκλείεται να το δεις και κάτω από 6% (7,5-8% τώρα). Για να είναι ανοικτές οι εθνικές, θα πρέπει τώρα η διαφορά να είναι κάτω από το 3% γιατί θα έχει και η Ν.Δ. αρκετές εισροές μετά από Χ.Α./Βελόπουλο/ΠαΣόΚ/Ποτάμι (το οποίο νομίζω θα κάνει θετική έκπληξη τώρα αν και πολύ δύσκολα θα πιάσει το όριο)/Τζήμερο/λοιπά.Arisvilla έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:27
- Highlander
Ευρωεκλογές ξε-ευρωεκλογές είναι προεκλογική περίοδος σε κλίμα πόλωσης. Εντάξει να διατηρήσει σταθερό το ποσοστό του επειδή δεν είναι εθνικές, αλλά να το αυξήσει;; Περίεργο δεν είναι;kameron έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:42Έχει ανέβει το ποσοστό του για τις ευρωεκλογές, κάτι που δεν είναι παράλογο.Highlander έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:38
Και το 2014 είχε πάρει 8% στις ευρωεκλογές και μετά πάρε 7% (υπολογίζοντας και το κόμμα του Παπανδρέου). Έτσι θα γίνει και τώρα, θα πάρει πιο πολύ στις ευρωεκλογές, μετά θα έχει κάποιες απώλειες, κυρίως προς Ν.Δ..
Εκτιμώ ότι η συμμετοχή θα είναι μεγάλη στις ευρωεκλογές λόγω και της ταυτόχρονης διεξαγωγής των δημοτικών/περιφερειακών και της λεγόμενης συγγενικής/φιλικής ψήφου στους πολλούς υποψήφιους. Μην εκπλαγείς αν δεις στο τέλος στις εθνικές μικρότερη συμμετοχή.Arisvilla έγραψε: 20 Μάιος 2019, 00:43
Ναι αλλά και ο Συριζα έχει δεξαμενή που μπορεί να αντλήσει ψήφους, και δεν μιλώ για ΛΑΕ, Ανταρσύα, Βαρουφάκη κτλ, αλλά για όσους δεν πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, νιώθωντας ακόμα προδομένοι από την μνημονιακή στροφή του σύριζα. Αυτοί δεν έχουν εκφραστεί υπερ κάποιου κόμματος ακόμα και υπο κάποιες προυποθέσεις μπορεί να πάνε να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές Σύριζα (έστω και με βαριά καρδιά) και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Για αυτό ο Τσίπρας θέλει εκλογές τον Οκτώβριο.
Και τα δυο κόμματα θα έχουν δεξαμενές και θα αυξήσουν το άθροισμά τους κατά περίπου 10 μονάδες, από το περίπου 57% στο περίπου 67%. Ο σύριζα έχει περιθώριο από αριστερά, αλλά και η Ν.Δ. έχει από δεξιά της σε σχέση με τις ευρωεκλογές. Αν το αποτέλεσμα δε τώρα πάει σε διαφορά 2-5%, τα υπόλοιπα κόμματα θα πιεστούν πολύ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 1 Απαντήσεις