Εννοείς ακύρωσες δουλειά όπως λέμε δουλειά για εργασία;Uppercut έγραψε: 19 Μάιος 2019, 16:30 Καλά πήγε. Τελικά ακύρωσα τη δουλειά, αλλά δεν κοιμήθηκα, δε μπορούσα. Πάντως από ένα σημείο και μετά δεν ένιωθα κούραση και το ραντεβού το βράδυ πήγε εξαιρετικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμβουλές για λειτουργία με ελάχιστο ύπνο
Re: Συμβουλές για λειτουργία με ελάχιστο ύπνο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Ε, πρέπει να έχουμε κάποιες προτεραιότητες.waldorf έγραψε: 19 Μάιος 2019, 16:35 Τρία πράγματα έχω να κάνω:Ραντεβού για δουλειά,ραντεβού με τη συμμορία για μπύρες,ραντεβού με γκόμενα.
Τελικά ακύρωσα τη δουλειά.
Ε ναί,είσαι ωραίος τύπος!
Ναι. Δηλαδή ο τύπος που θα συναντούσα πρόκειτα να κάνει μία δουλειά για μένα. Είπα ότι είμαι φουλ άρρωστος και το ανέβαλα. Ελπίζω να μην είναι αναγνώστης του πχώρουμ.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ρε τσογλαν μπου,ψεμματα μου ειπες?
Στα άλλα δεν συμφωνώ. Κόλα, ( δεν πίνω καφέ) σοκολάτα και ντούς δροσερό μήπως και τους ξεγελάσεις πως δεν είσαι ζόμπι.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
το ντους βοηθαει - ειδικα δροσερο που λες. αλλα για ζαχαρουχα διαφωνω. η ζαχαρη θα σε φτιαξει για κανα μισαωρο καλα αλλα μετα κρασαρεις ασχημα οταν ανεβαζεις ινσουλινη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Με το τρίτο ραντεβού τι έγινε δεν μας είπες.
Το απλώς καλά δεν επαρκεί.
εγω εχω αγορασει τον λιποδιαλυτη black spider 25 εφεδρα που με τσιταρει πολυ καλα για γυμναστικη και σιγουρα κανει και για την περιπτωση σουUppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:32 Λόγω διαφόρψν συνθηκών, έχω κοιμηθεί μόνο μισή ώρα το βράδυ. Σε μία ώρα από τώρα έχω ένα ραντεβού για μία δουλειά, κατά τις 6 έχω κανονίσει να βγω με κάτι παιδιά και 11 έχω ραντεβού με γκόμενα. Μάλλον θα είμαι απ' το ένα στο άλλο. Πώς θα είμαι γεμάτος ενέργεια σ' όλες αυτές τις δραστηριότητες ενώ νιώθω ήδη περίεργα τον εγκέφαλο μου;
σημ. η εφεδρα δεν εχει σχεση με την εφεδρινη
-
Uppercut
Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που μόλις είπες.
-
Uppercut
Α, καλά πήγε, πήγαμε για ποτό σε γνωστό ρουφ γκάρντεν στο κέντρο (μην δώσω και το μέρος). Την φίλησα και στο τέλος, θα βρεθούμε και σήμερα σε λίγη ώρα, άρα μάλλον καλά πάει.don't speak έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:08 Με το τρίτο ραντεβού τι έγινε δεν μας είπες.
αν εξαιρέσεις οτι περιέχει εφεδρίνη ναι δεν εχει σχέση με εφεδρινη
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF ... F%81%CE%B1
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF ... F%81%CE%B1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
δεν ξερω τι λετε, εγω ζω ακομα 
γιατι δεν επρεπε να ζεις δλδ;
-
Uppercut
Λόλεκ, μήπως έχεις πάρει πολύ από αυτό που ανέφερες;
εφεδρινη ειναι οχι ποντικοφάρμακο με παραθειο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
-
- 3 Απαντήσεις