και αυτός κάτι τέτοια λέει, αιτία του εαυτού του κλπ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχόλια Επισκεπτών
-
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Re: Σχόλια Επισκεπτών
Εγω προσωπικα το Spiros252 το βλεπω αχνα και χωρις χρωμα.Δεν μπορω να τον πιστοποιησω αν δεν τοποθετηθει λυπαμαι.
Αλλα αυτοι που γελασαν με το οτι ζητησα την πιστοποιηση του ισως αισθανονται λιγο αβολα τωρα.
Αλλα αυτοι που γελασαν με το οτι ζητησα την πιστοποιηση του ισως αισθανονται λιγο αβολα τωρα.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ε διαφωνούμε και μεταξύ μας, μη νομίζεις!
Εγώ διαφωνώ και με τον εαυτό μου. Ο άλλος μου εαυτός δεν μπορεί να μπει λέει. Είναι αποκλεισμένος από παντού. Εγώ του λέω ότι είναι μέσα αλλά τίποτα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Μην τον πιστοποιήσεις.Spiros252 έγραψε: 15 Μάιος 2018, 00:46Ε διαφωνούμε και μεταξύ μας, μη νομίζεις!![]()
Εγώ διαφωνώ και με τον εαυτό μου. Ο άλλος μου εαυτός δεν μπορεί να μπει λέει. Είναι αποκλεισμένος από παντού. Εγώ του λέω ότι είναι μέσα αλλά τίποτα.![]()
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μα το ξέρω, το έχω καταλάβει, δεν διάβασες πιο πίσω που σε είπα φυσιολογικό;Spiros252 έγραψε: 15 Μάιος 2018, 00:46Ε διαφωνούμε και μεταξύ μας, μη νομίζεις!![]()
Εγώ διαφωνώ και με τον εαυτό μου. Ο άλλος μου εαυτός δεν μπορεί να μπει λέει. Είναι αποκλεισμένος από παντού. Εγώ του λέω ότι είναι μέσα αλλά τίποτα.![]()
-
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Για ποιον Spiro αισθανεσαι αβολα;
Γι αυτον που εστηνε το παρνω φορουμ σε χρονο dt η για τον αλλον που τους καλουσε ολους στο eleftehro;
Για τον άλλο, αυτόν που καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις αν καταλάβαινες.ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Μάιος 2018, 00:49Για ποιον Spiro αισθανεσαι αβολα;
Γι αυτον που εστηνε το παρνω φορουμ σε χρονο dt η για τον αλλον που τους καλουσε ολους στο eleftehro;
Ο εναόν λέει ότι τα παίρνεις πάντως ε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 15 Μάιος 2018, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Πού είδες ότι καλούσα όλους στο ελεύθερο;; 
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Δεν μιλάει για σένα τόση ώρα ρε, δεν γίνεται να μην το έχεις καταλάβει.
(:
.
.
Τώρα που πρόσεξα το χλωμό του χρώμα αισθάνομαι κι εγώ πολύ άβολα, αυτό το παιδί δεν βγαίνει καθόλου έξω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Ε ολους τωρα....
Αφπυ εμαθα τους κανονες μπορω να μεγενθυνω λιγο τα πραγματα αλλωστε δεν χρειαζεται πλεον παρουσιαζω αποδειξεις
Ας πουμε αυτους με τους οποιους ειχες εξωπχορουμικες επαφες
Αλλα δεν ξερω μαλλον δεν ησουν εσυ εκεινος ο Spiros δεν εχει λογικη
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Ε;;
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Cecily Anne
Να το σπάσουμε σε βάρδιες. Ξύπνα τον Βάτραχο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 687 Απαντήσεις