Otto Weininger έγραψε: 19 Μάιος 2019, 13:15
Απο το νήμα κρατώ την απειλή του 60λεπτου περί "κίτρινων γιλέκων" σε περίπτωση κυβέρνησης ΝΔ.
Ναι, τωρα μαθαμε τι ειναι οι συριζαιοι. Δεν ξεραμε την 17Ν και τον ρουβικωνα.
Δυστυχως ο Κυριακος ειναι παρα πολυ ηπιος, κανονικα θελει αστυνομια με πλαστικες σφαιρες, ισοβια κλπ
παραμυθαδες..
Τα κιτρινα γιλεκα οταν σε κυβερναει μια ξεφτιλισμενη ελιτ ειναι απλη συνεπαγωγη. βλεπε γαλλια.
Ο αλεξης ειναι ενας απο μας που διαχειριζεται το μπουρδελο που δημιουργησατε.
Δε μπορεις να τον μισησεις. Πατε αλλου για διαστρεβλωση παιδακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 19 Μάιος 2019, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 13:27
το λόουεστ χάνγκινγκ φρουτ για τη νέα κυβέρνηση
ναι ναι, έτσι να το πεις στους νεοδημοκράτες, να σε κοιτάνε σαν να βγήκες απο την στάνη. Ντου θα τους πεις, ααα θα σου πούνε.
Πάντως έχει πολύ πλάκα να βλέπουμε τον κούλη να μεγαλώνει, τον πατέρα του τον ειχα προλάβει μεγάλο και δεν είχα καταλάβει τι έβλεπα, με ειχε ψαρώσει.
Ρε μλκ, νοιώσε λίγο, τα έιτις τελειώσανε. Μιλάμε για πρεζέμπορες, σωματέμπορες και ληστές. Όταν δεθεί τέτοια υπόθεση και ένα δυό μαλακισμένα να ξαπλώσουνε δε θα πει κανείς τίποτε.
Κυκλοφορεί ένα άλλο που ο μητσοτάκης χώνεται για τυπικές χαιρετούρες,τον χαιρετάνε κάποιοι στο πολύ ψυχρό και φεύγοντας γυρνάνε τη μούρη στο σμαρτφόουν και λένε "από μένα προσωπικά κυριάκο θα πάρεις τα @@ μου".Δε θα βγει ο μητσοτάκης,μη σκάτε.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 13:27
το λόουεστ χάνγκινγκ φρουτ για τη νέα κυβέρνηση
ναι ναι, έτσι να το πεις στους νεοδημοκράτες, να σε κοιτάνε σαν να βγήκες απο την στάνη. Ντου θα τους πεις, ααα θα σου πούνε.
Πάντως έχει πολύ πλάκα να βλέπουμε τον κούλη να μεγαλώνει, τον πατέρα του τον ειχα προλάβει μεγάλο και δεν είχα καταλάβει τι έβλεπα, με ειχε ψαρώσει.
Ρε μλκ, νοιώσε λίγο, τα έιτις τελειώσανε. Μιλάμε για πρεζέμπορες, σωματέμπορες και ληστές. Όταν δεθεί τέτοια υπόθεση και ένα δυό μαλακισμένα να ξαπλώσουνε δε θα πει κανείς τίποτε.
Otto Weininger έγραψε: 19 Μάιος 2019, 13:15
Απο το νήμα κρατώ την απειλή του 60λεπτου περί "κίτρινων γιλέκων" σε περίπτωση κυβέρνησης ΝΔ.
Ναι, τωρα μαθαμε τι ειναι οι συριζαιοι. Δεν ξεραμε την 17Ν και τον ρουβικωνα.
Δυστυχως ο Κυριακος ειναι παρα πολυ ηπιος, κανονικα θελει αστυνομια με πλαστικες σφαιρες, ισοβια κλπ
Δεν θέλει έλεος κανένα. Αν επιχειρήσουν τέτοιο πράγμα πρέπει να τους ισοπεδώσουν από την με τη μέρα.
Αλλιώς χάθηκε η μπάλα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μιντιακο πραξικοπημα,
αυτο ειναι.
Ενας αχρηστος γονος με τη στηριξη των λαμογιων που καταληστεψαν τη χωρα θελει να επιστρεψουμε στην εποχη του μεγαλου φαγοποτιου.
Μεχρι και στην ερτ πηγαν την ακριβοπουλου 12 η ωρα. Δεν πρεπει να μαθαινουμε την αληθεια..
ο καψωχας μετα την αποχωρηση εγραψε τα εξης
Sotirios Kapsohas
about a month ago
Επειδή πολλοί φίλοι μου ζητούν -είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά - να τους ενημερώσω τι έγινε με την αποχώρησή μου από την ΕΡΤ, στην παρούσα φάση ένα μπορώ να πω: Το τελευταίο διάστημα, αυτό που συμβάινει στη δημόσια τηλεόραση είναι "ως να έχει κερδίσει τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι περιμένουν από μέρα σε μέρα να έρθει να αναλάβει...τα ηνία της".Προσωπικά, είμαι απέναντι σε αυτή την πολιτική και σε κάθε είδους "ντιλάρισμα'. Αυτά προς το παρον
πήζον bot έγραψε: 19 Μάιος 2019, 11:38
Ο ενημερωμενος ανθρωπος, ο ανθρωπος που εχει αντιληφθει την υπαρξη και μονο αυτης της βιομηχανιας, ψηφιζει συριζα δαγκωτο.
Και πρόγραμμα Θεσσαλονίκης με κατάργηση μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο.Να μην το ξεχνάμε αυτό.
Πάλι τα ίδια;
Δεν ξεχνάμε και Σαμαρά με το λάθος φάρμακο.
Τουλάχιστον ο Τσίπρας κατέβηκε σε εκλογές μετά την κωλοτούμπα.
Τον ψήφισαν οι μνημονιακοί και βγήκε.
Ο Σαμαράς πότε κατέβηκε σε εκλογές;δεν βαρεθήκατε;
πήζον bot έγραψε: 19 Μάιος 2019, 14:23
Μιντιακο πραξικοπημα,
αυτο ειναι.
Ενας αχρηστος γονος με τη στηριξη των λαμογιων που καταληστεψαν τη χωρα θελει να επιστρεψουμε στην εποχη του μεγαλου φαγοποτιου.
Μεχρι και στην ερτ πηγαν την ακριβοπουλου 12 η ωρα. Δεν πρεπει να μαθαινουμε την αληθεια..
Sotirios Kapsohas
about a month ago
Επειδή πολλοί φίλοι μου ζητούν -είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά - να τους ενημερώσω τι έγινε με την αποχώρησή μου από την ΕΡΤ, στην παρούσα φάση ένα μπορώ να πω: Το τελευταίο διάστημα, αυτό που συμβάινει στη δημόσια τηλεόραση είναι "ως να έχει κερδίσει τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι περιμένουν από μέρα σε μέρα να έρθει να αναλάβει...τα ηνία της".Προσωπικά, είμαι απέναντι σε αυτή την πολιτική και σε κάθε είδους "ντιλάρισμα'. Αυτά προς το παρον
θα μας φορεσουν το ζαβο ρε?
α τώρα είναι κακιά η ΕΡΤ; σας πούλησαν;
ρίχτε της μαύρο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
πήζον bot έγραψε: 19 Μάιος 2019, 14:23
Μιντιακο πραξικοπημα,
αυτο ειναι.
Sotirios Kapsohas
about a month ago
θα μας φορεσουν το ζαβο ρε?
α τώρα είναι κακιά η ΕΡΤ; σας πούλησαν;
ρίχτε της μαύρο
κακια η ερτ? τι πινετε ρε? ολοι απο ολλανδια γραφετε? Κακος αυτος που εβαλε τα μεσα..
καποιος βαρωνος μαλλον