Δεν έχουν και κανένα ποδόσφαιρο της προκοπής ρε γαμώτο, η γιουροβίζιον δεν φτάνει!Fuerte έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:13 Εντάξει, πάντως οι επιτροπές την δουλειά τους την έκαναν. Δεν υπάρχουν και πολλοί στην Ευρώπη που να μην άκουσαν τη νέα ονομασία των γειτόνων και πολλές φορές μάλιστα για να το εμπεδώσουν.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2019
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2019
the end
Δεν αρκεί σαν εξήγηση. Όταν είχαμε κόντρα όλη την Ευρώπη κάτι κάναμε στραβά μάλλον. Ε, σειρά τους να αναρωτηθούν. Το άκουσα το τραγουδάκι. Δεν ήταν τόσο κακό.
Οι λαοί αποκατέστησαν την ιστορική αλήθεια είπαμε έναντι της γραφειοκρατικής φορμόλης. Πήξτε.NewModelArmy έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:15ΟΙ πραγματικο ειδικοι των επιτροπων αναγνωρισαν την ανωτεροτητα του ΒορειοΜακεδονικου ασματος.Τι ψηφισε η πλεμπα λιγη σημασια εχει.Ξυδακι.Fuerte έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:13 Εντάξει, πάντως οι επιτροπές την δουλειά τους την έκαναν. Δεν υπάρχουν και πολλοί στην Ευρώπη που να μην άκουσαν τη νέα ονομασία των γειτόνων και πολλές φορές μάλιστα για να το εμπεδώσουν.![]()
Θριαμβος της Βορειας Μακεδονιας στο τοπ 10 της Ευρωπης![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γιαννόπουλας μου ήρθε στο μυαλό αμεσως, όταν επεσε το μηδενικό στους ευεργέτες μας! 
Ως Σλάβοι δεν μπορεί να μην είναι καλοί σε κάποιο άθλημα.Πάνας έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:18Δεν έχουν και κανένα ποδόσφαιρο της προκοπής ρε γαμώτο, η γιουροβίζιον δεν φτάνει!Fuerte έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:13 Εντάξει, πάντως οι επιτροπές την δουλειά τους την έκαναν. Δεν υπάρχουν και πολλοί στην Ευρώπη που να μην άκουσαν τη νέα ονομασία των γειτόνων και πολλές φορές μάλιστα για να το εμπεδώσουν.![]()
-
Κομματικός
Η Βαρνταρ Σκοπίων είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στο χάντμπολ.Fuerte έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:20Ως Σλάβοι δεν μπορεί να μην είναι καλοί σε κάποιο άθλημα.Πάνας έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:18Δεν έχουν και κανένα ποδόσφαιρο της προκοπής ρε γαμώτο, η γιουροβίζιον δεν φτάνει!Fuerte έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:13 Εντάξει, πάντως οι επιτροπές την δουλειά τους την έκαναν. Δεν υπάρχουν και πολλοί στην Ευρώπη που να μην άκουσαν τη νέα ονομασία των γειτόνων και πολλές φορές μάλιστα για να το εμπεδώσουν.![]()
![]()
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.vantono έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:20 Γιαννόπουλας μου ήρθε στο μυαλό αμεσως, όταν επεσε το μηδενικό στους ευεργέτες μας!![]()
Η αχαριστία είναι συχνά δυσανάλογη με την ευεργεσία που δεχθήκαμε.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Σίγουρα όχι το δημοφιλέστερο άθλημα, αλλά κάτι θα γίνει.
-
anax81
Εγώ κρατώ την εμφάνιση της καμπαλίστριας σιχαμένης Μαντόνα με δυο σταυρούς, ο ένας ανάποδος και ο άλλος σε σχήμα Χ
καθώς και την κορυφαία στιγμή που οι Ισλανδοί ύψωσαν την τιμημένη παλαιστινιακή σημαία, χαλάλι οι 4 ψήφοι μου προς αυτούς, που να το ξερα κιόλας!
καθώς και την κορυφαία στιγμή που οι Ισλανδοί ύψωσαν την τιμημένη παλαιστινιακή σημαία, χαλάλι οι 4 ψήφοι μου προς αυτούς, που να το ξερα κιόλας!
Τελικά τόσα φρουφρού και αρώματα και το αποτέλεσμα με τις ψηφοφορίες απογοητευτικό, σκοπιμότητες καθόρισαν τα αποτελέσματα. Η πλάκα είναι ότι το καταλαβαίνει και ο πιο ηλίθιος.
the end
Και την Αυστραλέζα Ελευθερία στον Γολγοθά.anax81 έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:30 Εγώ κρατώ την εμφάνιση της καμπαλίστριας σιχαμένης Μαντόνα με δυο σταυρούς, ο ένας ανάποδος και ο άλλος σε σχήμα Χ
the end
Ως ενα βαθμο ισχυει. Πιστευω οτι οι βαθμοι πλην του 12αριου μπαινουν πιο τιμια, οποτε και τα 12αρια να βγαζαμε, δεν πιστευω πως θα αλλαζαν και πολυ τα πραγματα.Πάνας έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:31 Τελικά τόσα φρουφρού και αρώματα και το αποτέλεσμα με τις ψηφοφορίες απογοητευτικό, σκοπιμότητες καθόρισαν τα αποτελέσματα. Η πλάκα είναι ότι το καταλαβαίνει και ο πιο ηλίθιος.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
anax81
Και αυτή τη φιλοδώρησα με 2 ψήφουςΠάνας έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:32Και την Αυστραλέζα Ελευθερία στον Γολγοθά.anax81 έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:30 Εγώ κρατώ την εμφάνιση της καμπαλίστριας σιχαμένης Μαντόνα με δυο σταυρούς, ο ένας ανάποδος και ο άλλος σε σχήμα Χ
Ρωσία και Αζερμπαιτζάν συμπλήρωσαν τις προτιμήσεις μου
- hellegennes
Λογικό. Εκτός του ότι ήταν χάλια, η Γερμανία τελεί υπό λαϊκή απέχθεια στην Ευρώπη (και όχι μόνο) και μαυρίζεται στις τελευταίες Eurovision. Άδικα, κατά την γνώμη μου, αλλά έτσι είναι.ST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:08 Άκουσα καλά ή μου φάνηκε ότι η Γερμανία πήρε 0 από το κοινό;
Τόσο χάλια ήταν το τραγούδι;
Νικήτρια κανονικά ήταν σήμερα η Νορβηγία. Απλά επειδή η EBU στήνει κάθε φορά τον διαγωνισμό (φέτος υπέρ των Σκοπίων), βγήκε 5η.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ενώ ας πούμε το Σαν Μαρίνο και η Μάλτα έδωσαν το δωδεκάρι τους, πού;mao mao έγραψε: 19 Μάιος 2019, 02:15 Οι επιτροπές υποτίθεται οτι αποτελούνται από επαγγελματίες, και έδωσαν οι κύπριοι 12άρι στην Ελλάδα και το αντίστροφο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση