Σε εκλογικό τμήμα γνωριστήκατε;;vatraxos έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:31 Αλήθεια λέει, εγώ είμαι τόσο καλός γραμματέας που η δικαστική αντιπρόσωπος με παντρεύτηκε για να με έχει σίγουρο στις εκλογές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
don't speak έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:24ενωσηΚ έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:22Spiros252 έγραψε: 18 Μάιος 2019, 16:59
![]()
Τελικά εγώ θα πάω παιδιά. Να βοηθήσουμε όλοι - έστω και αμισθί - στη σημαντική αυτή δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.
Spoiler
Είναι νεαρή ακούμενη δικηγόρος η δικαστική αντιπρόσωπος.. δεν θα μπορεί να τα βγάλει πέρα. Πρέπει να βοηθήσω.Spoiler
Είναι και κούκλα![]()
κοιτα να δεις, εμενα μου ηρθε αιτημα ασπρομαυρη χαρτουρα α4 με κουδουνια πουρνο πουρνο
δεν ηξερα οτι σε αλλους ερχεται αιτημα μεσω φεις/ινστα![]()
![]()
Όχι, όχι
Στο ίνσταγκραμ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Spiros252 έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:32 Χμμ.. Το πιθανότερο είναι να φέρει και καμία φίλη της νεαρή για γραμματέα. Θέλουν βοήθεια, σίγουρα..
Μπορεί και δύο.
-
don't speak
Την Κυριακή θέλω νήμα "Όλα για το παραβάν"ενωσηΚ έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:33don't speak έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:24ενωσηΚ έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:22
κοιτα να δεις, εμενα μου ηρθε αιτημα ασπρομαυρη χαρτουρα α4 με κουδουνια πουρνο πουρνο
δεν ηξερα οτι σε αλλους ερχεται αιτημα μεσω φεις/ινστα![]()
![]()
Ντάξει, κι εμένα η Στύγαινα με παντρεύτηκε για να της διορθώνω τα γραπτά.
vatraxos έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:31 Αλήθεια λέει, εγώ είμαι τόσο καλός γραμματέας που η δικαστική αντιπρόσωπος με παντρεύτηκε για να με έχει σίγουρο στις εκλογές.
My Life had stood, a Loaded Gun
don't speak έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:33Spiros252 έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:32 Χμμ.. Το πιθανότερο είναι να φέρει και καμία φίλη της νεαρή για γραμματέα. Θέλουν βοήθεια, σίγουρα..
Μπορεί και δύο.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
don't speak
Ναι ειδικά στην Εσθονία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μάιος 2019, 16:25Όλοι οι ειδικοί ηλεκτρονικής ασφαλείας συμφωνούν πλέον ότι η ηλεκτρονική ψήφος είναι διάτρητη.Lugozzi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 16:06 άντε σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί η ηλεκτρονική ψήφος
να τελειώνουμε με εφορευτικές,χασοδίκες, τύπωμα χαρτιού κλπ
Το χαρτί παραμένει η ασφαλέστερη επιλογή όσο και να μην αρέσει ούτε σε μένα που είμαι τεχνολοβερ.
(προκύπτουν όντως πολλά τεχνικά προβλήματα στο θέμα της ασφάλειας, ο οπαπ, αν θέλουμε να μιλήσουμε για Ελλάδα πχ, φαίνεται ότι τα έχει λύσει όλα. Επίσης κάτι που λύνει μπαμ μπαμ τα μισά προβλήματα είναι να μην είναι κρυφή η ψήφος, κάτι που λύνει ακόμη περισσότερα προβλήματα είναι να γίνεται κλήρωση για την επιλογή των προσώπων και ψηφοφορία επί της λήψης των αποφάσεων, έξαλλου η Δημοκρατία έτσι ακριβώς ορίζεται από γεννησιμιού της από την κλήρωση. Θα έπρεπε να με πληρώνατε κανονικά, όταν τα παίρνεται τσάμπα όλα δεν εχτιμάτε τίποτα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Αν γίνουν αυτά που λες δε μιλάμε για άλλο τρόπο διεξαγωγής ψηφοφορίας αλλά για άλλο πολίτευμα.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:48Ναι ειδικά στην Εσθονία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μάιος 2019, 16:25Όλοι οι ειδικοί ηλεκτρονικής ασφαλείας συμφωνούν πλέον ότι η ηλεκτρονική ψήφος είναι διάτρητη.Lugozzi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 16:06 άντε σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί η ηλεκτρονική ψήφος
Το χαρτί παραμένει η ασφαλέστερη επιλογή όσο και να μην αρέσει ούτε σε μένα που είμαι τεχνολοβερ.![]()
(προκύπτουν όντως πολλά τεχνικά προβλήματα στο θέμα της ασφάλειας, ο οπαπ, αν θέλουμε να μιλήσουμε για Ελλάδα πχ, φαίνεται ότι τα έχει λύσει όλα. Επίσης κάτι που λύνει μπαμ μπαμ τα μισά προβλήματα είναι να μην είναι κρυφή η ψήφος, κάτι που λύνει ακόμη περισσότερα προβλήματα είναι να γίνεται κλήρωση για την επιλογή των προσώπων και ψηφοφορία επί της λήψης των αποφάσεων, έξαλλου η Δημοκρατία έτσι ακριβώς ορίζεται από γεννησιμιού της από την κλήρωση. Θα έπρεπε να με πληρώνατε κανονικά, όταν τα παίρνεται τσάμπα όλα δεν εχτιμάτε τίποτα)
Το γεγονός παραμένει ότι η ηλεκτρονική ψήφος όπως την ξέρουμε είναι ανοιχτή πρόσκληση για εσωτερική νοθεία στην καλύτερη περίπτωση, και ρωσική αποικία στη χειρότερη.
sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:48Ναι ειδικά στην Εσθονία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μάιος 2019, 16:25Όλοι οι ειδικοί ηλεκτρονικής ασφαλείας συμφωνούν πλέον ότι η ηλεκτρονική ψήφος είναι διάτρητη.Lugozzi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 16:06 άντε σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί η ηλεκτρονική ψήφος
Το χαρτί παραμένει η ασφαλέστερη επιλογή όσο και να μην αρέσει ούτε σε μένα που είμαι τεχνολοβερ.![]()
(προκύπτουν όντως πολλά τεχνικά προβλήματα στο θέμα της ασφάλειας, ο οπαπ, αν θέλουμε να μιλήσουμε για Ελλάδα πχ, φαίνεται ότι τα έχει λύσει όλα. Επίσης κάτι που λύνει μπαμ μπαμ τα μισά προβλήματα είναι να μην είναι κρυφή η ψήφος, κάτι που λύνει ακόμη περισσότερα προβλήματα είναι να γίνεται κλήρωση για την επιλογή των προσώπων και ψηφοφορία επί της λήψης των αποφάσεων, έξαλλου η Δημοκρατία έτσι ακριβώς ορίζεται από γεννησιμιού της από την κλήρωση. Θα έπρεπε να με πληρώνατε κανονικά, όταν τα παίρνεται τσάμπα όλα δεν εχτιμάτε τίποτα)
αυτο το παιδι απο ολο το βιβλιο της εκθεσης-ρητορειας, διαβασε μονο το κεφαλαιο της Ειρωνιας
απο τοτε το χρησιμοποιει σαν ασχετος απο εργασιες σπιτιου, το φσιτ φσιτ W69? και την μονωτική ταινία
τα έχει μάθει άριστα βέβαια, και συχνά λύνουν το πρόβλημα
αλλά ώρες ώρες έχεις την αισθηση οτι θα τα χρησημοποιουσε και να επισκευασει διαστημοπλοιο ή να κανει προταση γαμου
και για να ειμαστε πιο ακριβεις, θα τα χρησιμοποιουσε για να κανει προταση διαστημοπλοιου σε γαμο
(ή κατι τετοιο ακαταλαβιστικο τελος παντων
Ακριβώς, μιλάμε για Δημοκρατία πλέον σκέτο χωρίς επιπρόσθετους χαρακτηρισμούς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:53Αν γίνουν αυτά που λες δε μιλάμε για άλλο τρόπο διεξαγωγής ψηφοφορίας αλλά για άλλο πολίτευμα.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2019, 17:48Ναι ειδικά στην Εσθονία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μάιος 2019, 16:25
Όλοι οι ειδικοί ηλεκτρονικής ασφαλείας συμφωνούν πλέον ότι η ηλεκτρονική ψήφος είναι διάτρητη.
Το γεγονός παραμένει ότι η ηλεκτρονική ψήφος όπως την ξέρουμε είναι ανοιχτή πρόσκληση για εσωτερική νοθεία στην καλύτερη περίπτωση, και ρωσική αποικία στη χειρότερη.
Εσωτερική νοθεία;
Οκ, τι στοιχεία έχεις ότι στην Εσθονία ή ακόμη και στον οπαπ εδώ στην Ελλάδα (μιας και είναι παρόμοια η διαδικασία απλά εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό) γίνεται εσωτερική νοθεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 18 Μάιος 2019, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-