Προφανώς και είναι αναξιόπιστες αφού το 9,5% το έχουν κάνει 6% μέσα σε 1-2 μήνες. Απέτυχαν. Ορίζουν τις αποδόσεις με βάση τις δημοσκοπήσεις.Uppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:27Τι λες επί της ουσίας χωρίς πολύ μπλα μπλα και αυτοαναφορές; Ότι οι στοιχηματικές αποδόσεις είναι αναξιόπιστες, επειδή έδιναν 4-6 κι ήρθε 8, άρα τώρα που προκύπτει διαφορά γύρω στις 6 μονάδες υπέρ της Ν.Δ. είναι πολύ μικρότερη υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ;Highlander έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:21Η διαφορά στις εκλογές ήταν 8,5 μονάδες. 3,5 μονάδες πάνω από τη μέση τιμή που δινόταν (5%). Οι προβλέψεις μάλιστα αυτές (4-6%) ήταν 3 μέρες πριν από τις εκλογές. Ποιος ξέρει πόσες φορές θα τις είχαν αλλάξει.Uppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:18
Ακριβώς στο ποστ που κουοτάρεις και στο προηγούμενο το λέω. Πριν, που δεν το είχα δει, πώς ήταν δυνατόν να το παραδεχθώ;
Τώρα κάθεσαι και το τραβάς από τα μαλλιά γιατί δεν έχεις απάντηση επί της ουσίας. Άλλαξε κάτι στην ουσία του επιχερήματος επειδή είπα 7, ατί για 8;
Όπως πχ και τώρα τις έχουν αλλάξει 500 φορές,συνεπώς έχουν αποτύχει. Επιτυχής στις προβλέψεις θεωρούμαι εγώ, που είχα επισημάνει από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο ποιες προβλέψεις θεωρώ εξωπραγματικές και πράγματι αυτές είναι που διορθώνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα πλέον.
Πήγες να με βγάλεις ψεύτη, ενώ ο ψεύτης της υπόθεσης ήσουν εσύ. Η αναξιοπιστία σου δεν έχει όρια. Θα κρατήσω τη συζήτηση στην υπογραφή μου για να γελάμε και στο μέλλον με αυτή και την αναξιοπιστία σου.
Είχα επισημάνει τα εξωπραγματικά ποσοστά της ΝΔ και της ΧΑ από τον Φεβρουάριο/Μάρτιο.
Επίσης περίμενε να φτάσουμε πρώτα στις παραμονές των εκλογών. Το βρίσκω πολύ πιθανό να διαφοροποιήσουν πάλι τις αποδόσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ειδικά μετά από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έγιναν για το tvxs και τα νέα.
Κατά τη γνώμη μου όπως έχω πει πολλάκις το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι 2% νίκη της ΝΔ.