!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συμβουλές για λειτουργία με ελάχιστο ύπνο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Συμβουλές για λειτουργία με ελάχιστο ύπνο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Uppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:48
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:46 κοιμηθείτε μαζί στο ραντεβού σας ^_^

πρώτο είναι;
Ναι.
aww :smt051
θα είναι τόσο τρυφερό και αξέχαστο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

καλό κουράγιο, επισης εμενα με βοηθαει σε αυτες τις φασεις να βγω εξω στο κρυο για τσιγαρο

Γκερ, δεν ειναι οτι δεν κανουν δουλεια, εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα σε τι φαση; οταν δεν εχεις κοιμηθει σταλα δεν λεει ζαχαρες κ υδρογονανθρακες γιατι παραγεις κατι (ινσουλινη;) και γλαρωνεις. καφε σκετο προτιμω σε τετοιες φασεις. ρεντμπουλ με βοηθαει να αντεξω ισως το βραδυ (που δε θα κοιμηθω) αλλα δω μιλαμε για την επομενη μερα . το Χελοου δεν το ξερω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Άπερκατ είσαι μικρό ρε! Είσαι γεμάτο ενέργεια.
Αντέχεις ξενύχτια κτλ δεν είσαι παππούδι όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.Και προς Θεού όχι χαζά με χάπια κτλ.
Μην ακυρώσεις τίποτα!
Απόλαυσε το γεμάτο από ασχολίες και δραστηριότητες Σαββάτο σου.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

enterprise-psi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:49 Πόσο χρονών είσαι; Το ραντεβού με την γκόμενα είναι αρκετό για να σου δίνει ενέργεια. Πρόσεξε όμως το χασμουρητό την ώρα που μιλάει.
Αν είναι λίγο supernatural, πες της μάτι 😁

Αν φτάνεις τα σαράντα καλή τύχη 😄
:a040: :a040: :a040:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Yochanan έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:51 καλό κουράγιο, επισης εμενα με βοηθαει σε αυτες τις φασεις να βγω εξω στο κρυο για τσιγαρο

Γκερ, δεν ειναι οτι δεν κανουν δουλεια, εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα σε τι φαση; οταν δεν εχεις κοιμηθει σταλα δεν λεει ζαχαρες κ υδρογονανθρακες γιατι παραγεις κατι (ινσουλινη;) και γλαρωνεις. καφε σκετο προτιμω σε τετοιες φασεις. ρεντμπουλ με βοηθαει να αντεξω ισως το βραδυ (που δε θα κοιμηθω) αλλα δω μιλαμε για την επομενη μερα . το Χελοου δεν το ξερω
Παίζει να τον πιάσει και κανένα στομάχι, τρέμουλο κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εγώ έβγαζα 30ωρα με 2 ώρες ύπνο , και τώρα αν δεν κοιμηθώ 6 ώρες , είμαι ζόμπι.
Και στις διακοπές αν κοιμηθώ 12 ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι από 6 το πρωί μαζί με τους γέρους 😬
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:51
Uppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:48
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:46 κοιμηθείτε μαζί στο ραντεβού σας ^_^

πρώτο είναι;
Ναι.
aww :smt051
θα είναι τόσο τρυφερό και αξέχαστο
Well, ελπίζω...
enterprise-psi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:49 Πόσο χρονών είσαι; Το ραντεβού με την γκόμενα είναι αρκετό για να σου δίνει ενέργεια. Πρόσεξε όμως το χασμουρητό την ώρα που μιλάει.
Αν είναι λίγο supernatural, πες της μάτι 😁

Αν φτάνεις τα σαράντα καλή τύχη 😄
Ούτε καν ρε, 26 είμαι.
Naida έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:50

Κοίτα αν βγεις στις 6 με τα παιδιά και γυρίσεις πχ στις 8 κοιμάσαι ένα δίωρο ξυπνάς κάνεις μπάνιο και είσαι έτοιμος. Άλλο είναι να μεταθέσεις τα παιδιά για πιο μετά πχ 8 μέχρι ξέρω γω 10.30 και πας κατευθείαν στη γκόμενα.
Το μόνο λογικό είναι να κάνω αυτό. Να πάω πιο αργά σ' αυτούς αφού κοιμηθώ λίγο. Αν δεν προλάβω θα το πάω σερί. Πολλές φορές όσο συνεχίζεις να κινείσαι, βρίσκεις μέσα σου νέα κύματα ενέργειας. Το εξηγεί ο William James στο The Energies of Men :D

Yochanan έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:51 καλό κουράγιο, επισης εμενα με βοηθαει σε αυτες τις φασεις να βγω εξω στο κρυο για τσιγαρο

Δεν καπνίζω. Ντάξει, το θέμα είναι γενικά τις τελευταίες μέρες γυρνάω σπίτι πολύ αργά και κοιμάμαι λίγο, οπότε έχει αρχίσει και συσσωρεύεται μία κάποια κούραση.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:52 Άπερκατ είσαι μικρό ρε! Είσαι γεμάτο ενέργεια.
Αντέχεις ξενύχτια κτλ δεν είσαι παππούδι όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.Και προς Θεού όχι χαζά με χάπια κτλ.
Μην ακυρώσεις τίποτα!
Απόλαυσε το γεμάτο από ασχολίες και δραστηριότητες Σαββάτο σου.
Απ' ότι φαίνεται θα τα κάνω όλα.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

enterprise-psi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:55 Εγώ έβγαζα 30ωρα με 2 ώρες ύπνο , και τώρα αν δεν κοιμηθώ 6 ώρες , είμαι ζόμπι.
Και στις διακοπές αν κοιμηθώ 12 ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι από 6 το πρωί μαζί με τους άλλους γέρους 😬
φιξεδ

δε σε χάλασε
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Yochanan έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:59
enterprise-psi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:55 Εγώ έβγαζα 30ωρα με 2 ώρες ύπνο , και τώρα αν δεν κοιμηθώ 6 ώρες , είμαι ζόμπι.
Και στις διακοπές αν κοιμηθώ 12 ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι από 6 το πρωί μαζί με τους άλλους γέρους 😬
φιξεδ

δε σε χάλασε

Εικόνα

:lol: :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Uppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:57 Το μόνο λογικό είναι να κάνω αυτό. Να πάω πιο αργά σ' αυτούς αφού κοιμηθώ λίγο. Αν δεν προλάβω θα το πάω σερί. Πολλές φορές όσο συνεχίζεις να κινείσαι, βρίσκεις μέσα σου νέα κύματα ενέργειας. Το εξηγεί ο William James στο The Energies of Men :D
Συμφωνώ απλά η αϋπνία φέρνει υπερένταση, πονοκέφαλο, εκνευρισμό, ναυτία ιδιαίτερα σε κάποιον που δε το έχει συνήθεια. Και αν φας κιόλας(μιας και θα πάτε για φαγητό) μετά θα νυτσάζεις ανυπόφορα. Πιστεύω σίγουρα στο 1ο rdv σου με το κορίτσι :g094: θα θες να είσαι σε πιο καλή διάθεση και ενεργητικός. Οπότε αν ξεκλέψεις λίγο ύπνος, ένα μπάνιο και καφές θα σε φέρουν στα ίσια σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Yochanan

:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Και στις διακοπές αν κοιμηθώ 12 ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι από 6 το πρωί μαζί με τους γέρους 😬
Kαι εγώ το ίδιο. Θέλω τουλάχιστον επτά ώρες ύπνο για να είμαι καλά. Για 2 και 3 ώρες ούτε συζήτηση πια. Αλλά έχω το πρόβλημα ότι ποτέ δεν ήμουν πρωινός τύπος, ας πούμε μπορώ να κοιμηθώ φυσιολογικά από 3.00-10.00 αλλά από 23.00-6.00 μου είναι δύσκολο.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Superstar DJ Steve Aoki explains how he gets by on 3-4 hours of sleep a night
https://www.businessinsider.com/steve-a ... nce-2017-7
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Καλά πήγε. Τελικά ακύρωσα τη δουλειά, αλλά δεν κοιμήθηκα, δε μπορούσα. Πάντως από ένα σημείο και μετά δεν ένιωθα κούραση και το ραντεβού το βράδυ πήγε εξαιρετικά.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Τρία πράγματα έχω να κάνω:Ραντεβού για δουλειά,ραντεβού με τη συμμορία για μπύρες,ραντεβού με γκόμενα.
Τελικά ακύρωσα τη δουλειά.
Ε ναί,είσαι ωραίος τύπος!
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”