awwUppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:48Ναι.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:46 κοιμηθείτε μαζί στο ραντεβού σας ^_^
πρώτο είναι;
θα είναι τόσο τρυφερό και αξέχαστο
awwUppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:48Ναι.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:46 κοιμηθείτε μαζί στο ραντεβού σας ^_^
πρώτο είναι;
enterprise-psi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:49 Πόσο χρονών είσαι; Το ραντεβού με την γκόμενα είναι αρκετό για να σου δίνει ενέργεια. Πρόσεξε όμως το χασμουρητό την ώρα που μιλάει.
Αν είναι λίγο supernatural, πες της μάτι
Αν φτάνεις τα σαράντα καλή τύχη![]()
Παίζει να τον πιάσει και κανένα στομάχι, τρέμουλο κτλYochanan έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:51 καλό κουράγιο, επισης εμενα με βοηθαει σε αυτες τις φασεις να βγω εξω στο κρυο για τσιγαρο
Γκερ, δεν ειναι οτι δεν κανουν δουλεια, εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα σε τι φαση; οταν δεν εχεις κοιμηθει σταλα δεν λεει ζαχαρες κ υδρογονανθρακες γιατι παραγεις κατι (ινσουλινη;) και γλαρωνεις. καφε σκετο προτιμω σε τετοιες φασεις. ρεντμπουλ με βοηθαει να αντεξω ισως το βραδυ (που δε θα κοιμηθω) αλλα δω μιλαμε για την επομενη μερα . το Χελοου δεν το ξερω
Well, ελπίζω...συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:51awwUppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:48Ναι.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:46 κοιμηθείτε μαζί στο ραντεβού σας ^_^
πρώτο είναι;![]()
θα είναι τόσο τρυφερό και αξέχαστο
Ούτε καν ρε, 26 είμαι.enterprise-psi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:49 Πόσο χρονών είσαι; Το ραντεβού με την γκόμενα είναι αρκετό για να σου δίνει ενέργεια. Πρόσεξε όμως το χασμουρητό την ώρα που μιλάει.
Αν είναι λίγο supernatural, πες της μάτι
Αν φτάνεις τα σαράντα καλή τύχη![]()
Το μόνο λογικό είναι να κάνω αυτό. Να πάω πιο αργά σ' αυτούς αφού κοιμηθώ λίγο. Αν δεν προλάβω θα το πάω σερί. Πολλές φορές όσο συνεχίζεις να κινείσαι, βρίσκεις μέσα σου νέα κύματα ενέργειας. Το εξηγεί ο William James στο The Energies of MenNaida έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:50
Κοίτα αν βγεις στις 6 με τα παιδιά και γυρίσεις πχ στις 8 κοιμάσαι ένα δίωρο ξυπνάς κάνεις μπάνιο και είσαι έτοιμος. Άλλο είναι να μεταθέσεις τα παιδιά για πιο μετά πχ 8 μέχρι ξέρω γω 10.30 και πας κατευθείαν στη γκόμενα.
Δεν καπνίζω. Ντάξει, το θέμα είναι γενικά τις τελευταίες μέρες γυρνάω σπίτι πολύ αργά και κοιμάμαι λίγο, οπότε έχει αρχίσει και συσσωρεύεται μία κάποια κούραση.Yochanan έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:51 καλό κουράγιο, επισης εμενα με βοηθαει σε αυτες τις φασεις να βγω εξω στο κρυο για τσιγαρο
Γκερ, δεν ειναι οτι δεν κανουν δουλεια, εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα σε τι φαση; οταν δεν εχεις κοιμηθει σταλα δεν λεει ζαχαρες κ υδρογονανθρακες γιατι παραγεις κατι (ινσουλινη;) και γλαρωνεις. καφε σκετο προτιμω σε τετοιες φασεις. ρεντμπουλ με βοηθαει να αντεξω ισως το βραδυ (που δε θα κοιμηθω) αλλα δω μιλαμε για την επομενη μερα . το Χελοου δεν το ξερω
Απ' ότι φαίνεται θα τα κάνω όλα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:52 Άπερκατ είσαι μικρό ρε! Είσαι γεμάτο ενέργεια.
Αντέχεις ξενύχτια κτλ δεν είσαι παππούδι όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.Και προς Θεού όχι χαζά με χάπια κτλ.
Μην ακυρώσεις τίποτα!
Απόλαυσε το γεμάτο από ασχολίες και δραστηριότητες Σαββάτο σου.
♥
φιξεδenterprise-psi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:55 Εγώ έβγαζα 30ωρα με 2 ώρες ύπνο , και τώρα αν δεν κοιμηθώ 6 ώρες , είμαι ζόμπι.
Και στις διακοπές αν κοιμηθώ 12 ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι από 6 το πρωί μαζί με τους άλλους γέρους![]()
Yochanan έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:59φιξεδenterprise-psi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:55 Εγώ έβγαζα 30ωρα με 2 ώρες ύπνο , και τώρα αν δεν κοιμηθώ 6 ώρες , είμαι ζόμπι.
Και στις διακοπές αν κοιμηθώ 12 ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι από 6 το πρωί μαζί με τους άλλους γέρους![]()
δε σε χάλασε

Συμφωνώ απλά η αϋπνία φέρνει υπερένταση, πονοκέφαλο, εκνευρισμό, ναυτία ιδιαίτερα σε κάποιον που δε το έχει συνήθεια. Και αν φας κιόλας(μιας και θα πάτε για φαγητό) μετά θα νυτσάζεις ανυπόφορα. Πιστεύω σίγουρα στο 1ο rdv σου με το κορίτσιUppercut έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:57 Το μόνο λογικό είναι να κάνω αυτό. Να πάω πιο αργά σ' αυτούς αφού κοιμηθώ λίγο. Αν δεν προλάβω θα το πάω σερί. Πολλές φορές όσο συνεχίζεις να κινείσαι, βρίσκεις μέσα σου νέα κύματα ενέργειας. Το εξηγεί ο William James στο The Energies of Men![]()
Kαι εγώ το ίδιο. Θέλω τουλάχιστον επτά ώρες ύπνο για να είμαι καλά. Για 2 και 3 ώρες ούτε συζήτηση πια. Αλλά έχω το πρόβλημα ότι ποτέ δεν ήμουν πρωινός τύπος, ας πούμε μπορώ να κοιμηθώ φυσιολογικά από 3.00-10.00 αλλά από 23.00-6.00 μου είναι δύσκολο.enterprise-psi έγραψε: 18 Μάιος 2019, 14:55 Εγώ έβγαζα 30ωρα με 2 ώρες ύπνο , και τώρα αν δεν κοιμηθώ 6 ώρες , είμαι ζόμπι.
Και στις διακοπές αν κοιμηθώ 12 ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι από 6 το πρωί μαζί με τους γέρους![]()