Η ΝΔ δεν είναι το τέλειο κόμμα αλλά κάποιος πρέπει να διώξει το Τσίπρα. Σε τελική ανάλυση ΝΔ δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης. Υπάρχει και ο γίγαντας Βορίδη με τον Άδωνι. Αυτοί βέβαια είναι για ψηφοφόρους με πιο σκληρά γούστα.
Οι ψηφοφόροι του Βαρουφάκη συμπαθούν περισσότερο τον Τσίπρα από τον Μητσοτάκη
Ή αντιπαθούν λιγότερο τον Τσίπρα από τον Μητσοτάκη
Όπως το πάρει κανείς, η ουσία μένει η ίδια.
Γιατι τον συμπαθουν περισσοτερο το Τσιπρα
Επειδη εφαρμοσε σκληροτερο μνημονιο;Η γιατι αδειασε τον Βαρουφακη;
Ο λόγος που αντιπαθούν τον Τσίπρα είναι γιατί θεωρούν ότι υιοθέτησε την ατζέντα του Μητσοτάκη.
Ο διάλογος στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ:
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι καλές ιδέες (σ.σ. του Μητσοτάκη) στα έξυπνα κράτη δεν έχουν από πίσω μια ιδεολογία να σέρνεται.
Ακροατής: «Έχετε δει το Κρατικό Νίκαιας σε τι κατάσταση είναι;»
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα .
Άρης Πορτοσάλτε: Πρέπει να γκρεμιστούν κιόλας, όχι να κλείσουν.
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ναι, να γκρεμιστεί. Μπορεί να συζητηθεί αυτό; Μόνο αν υπάρξει ηρεμία. Αν όμως έχεις τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό και λέει αυτά που λέει, δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση...
Εξηγήθηκε επαρκώς το σχέδιο για σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στα νοσοκομεία.
Εσένα σε ικανοποιεί σαν νοσοκομείο το κρατικό της νίκαιας;
Ποιοί είναι οι πιό -εκ των πραγμάτων- αμερόληπτοι δημοσκοπικοί φορείς ;
Το στοκουμέντο και η bridging europe δεν είναι.
Το "Πρώτο Θέμα" και ο Sky δεν είναι.
Ποιοί είναι ;
Παλιά -εποχή προ αβγών- ήταν η Ελεύθερη Ώρα.
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι καλές ιδέες (σ.σ. του Μητσοτάκη) στα έξυπνα κράτη δεν έχουν από πίσω μια ιδεολογία να σέρνεται.
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα .
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ναι, να γκρεμιστεί. Μπορεί να συζητηθεί αυτό; Μόνο αν υπάρξει ηρεμία. Αν όμως έχεις τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό και λέει αυτά που λέει, δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση...
Εξηγήθηκε επαρκώς το σχέδιο για σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στα νοσοκομεία.
Ναι ρε, να γκρεμμιστει και να πηγαίνουν οι ασθενείς σε ιδιωτικα νοσομεια. Εξαιρετική ιδέα. Εδω οι ανθρώποι στην νικαια δεν εχουν να αγοράσουν πάνες στα παιδια τους, τα ΝουΔουλικα θελουν να τα γμσουν ολα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
σε αλλη ζωη αυτος ο διαλογος. εδω σε εβαλα να φας κατι ακριδες.
καλες?
Ναι ρε, να γκρεμμιστει και να πηγαίνουν οι ασθενείς σε ιδιωτικα νοσομεια. Εξαιρετική ιδέα. Εδω οι ανθρώποι στην νικαια δεν εχουν να αγοράσουν πάνες στα παιδια τους, τα ΝουΔουλικα θελουν να τα γμσουν ολα.
επαναλαμβάνω οτι έχει αναλυθεί το σχέδιο για την σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην υγεία. Αν θες μπορείς να το βρεις και να σχολιάσουμε, αν βαριέσαι μπορώ να σου το πω εγω. Μην λαικίζεις όμως γιατί αναγουλιάζω.
Οι άνθρωποι στην Νίκαια είναι μια χαρά και σου στέλνουν χαιρετίσματα, αριστερέ των ΒΠ.
Η παραταξιακη λογική άλλων εποχών έχει πάει περίπατο. Η τελευταία δεκαετία ξεκίνησε με 44% ΠΑΣΟΚ, περιελάμβανε τρία μνημόνια καθώς και μια σειρά κυβερνήσεων με συνύπαρξη δεξιών και αριστερών. Το αποκορυφωμα είναι το σημερινό έκτρωμα που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και αποστάτες όλων των συνδυασμών που μπήκαν στη Βουλή το 2015 πλην ΚΚΕ - ΧΑ αλλά γίνεται ανεκτό με σχετικά μικρό πολιτικό κόστος ακριβώς γιατί ο κόσμος έχει πλέον ρευστοτερες πολιτικές προτιμήσεις. Σε ενα τετοιο κλιμα, οποιος περιμένει ασφαλή συμπεράσματα από τις δημοσκοπήσεις ας αλλάξει πλευρό. Βέβαια, οι Συριζαιοι ξεχνάνε την ιερή αγανάκτησή τους για τις δημοσκοπήσεις όταν το αποτέλεσμά τους τους αρέσει αλλά αυτά συμβαίνουν.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.