Που τετοια τυχη!Lord Brum έγραψε: 16 Μάιος 2019, 23:09αυτογνωσία?
Θα ησυχαζαμε απ' αυτον.
Που τετοια τυχη!Lord Brum έγραψε: 16 Μάιος 2019, 23:09αυτογνωσία?
κατσε γιατι ο αρες δεν κατεχει οικοδομικη γλωσσα, να κανω μια προσπαθεια.seismic έγραψε: 16 Μάιος 2019, 22:37 Τι να απαντήσω σε αυτά που γράφεις? Δεν έχουν λογική.
Όταν είσαι σε ένα λεωφορείο όρθιος γιατί κρατιέσαι από την χειρολαβή ?
Γιατί βιδώνουν τις θέσεις στα λεωφορεία?
Ξέρετε τι μου λέτε? να καταργείσουμε τις χειρολαβές να αφήσουμε τις θέσεις αβίδωτες... όλα χύμα
Όταν ξεκινήσει ή φρενάρει το λεωφορείο ξέρεις που θα πας?
Νομίζω το πάτε το κούνημαΑσέβαστος έγραψε: 17 Μάιος 2019, 09:36κατσε γιατι ο αρες δεν κατεχει οικοδομικη γλωσσα, να κανω μια προσπαθεια.seismic έγραψε: 16 Μάιος 2019, 22:37 Τι να απαντήσω σε αυτά που γράφεις? Δεν έχουν λογική.
Όταν είσαι σε ένα λεωφορείο όρθιος γιατί κρατιέσαι από την χειρολαβή ?
Γιατί βιδώνουν τις θέσεις στα λεωφορεία?
Ξέρετε τι μου λέτε? να καταργείσουμε τις χειρολαβές να αφήσουμε τις θέσεις αβίδωτες... όλα χύμα
Όταν ξεκινήσει ή φρενάρει το λεωφορείο ξέρεις που θα πας?
το λεωφορειο κουνιεται. ολακερο. ο επιβατης κρατιεται ηδη απο χειρολαβη, ειναι δεμενος στο καθισμα και τα ποδαρια του ηλεκτροκολλημενα στο πατωμα. ειναι απολυτα σταθερος. κι εσυ λες να του περασουμε και ενα στριφωνι απο το κουτελο στο μαξιλαρακι, για καλυτερα.
οσο και να τονε βιδωνεις στο λεωφορείο, αμα κουνιεται το λεωφορείο θα κουνιεται κι αυτος. να τονε βιδωσεις σε ακινητο σημειο εξω απο το λεωφορειο, δε γινεται, θες πολυ μακρια βιδα για να πιασει η οικοδομη σε αλλο πλανητη.![]()
καλυτερα να τον αφηνες ξεβιδωτο, και ναβαζες κανα αμορτισερ στην καρεκλα του, να κουνιεται λιγοτερο.
Είναι αγαπητή τεχνική όσων δεν έχουν απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις να επιτίθενται... Δεν πειράζει όμως έτσι δείχνετε ότι έχετε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρετε τι άλλο να κάνετε...seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 06:43...αν απαντήσεις και εσύ στην δικιά μου.Πως ισχυρίζεσαι ότι έχεις μυαλό αφού δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κεφάλι σου?
Ποιό ...αποτέλεσμα όμως; Το αποτέλεσμα μιας μεταλικής κατασκευής 1 χ 1 συνδεδεμένη σε ένα σκαπτικό; Δεν βλέπω πουθενά ....αποτέλεσμα πακτωμένου μηχανισμού σε ...βάθη γεώτρησης! Το αποτέλεσμα που δείχνετε και ξαναδείχνετε στα βίντεο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μηχανισμό αφού δεν είναι παρών ο εν λόγω μηχανισμός! Βλέπετε αδρανειακές δυνάμεις και τα αποτελέσματα αυτών αλλά μέχρι εκεί! Το ότι ο μηχανισμός δρα αδρανειακά δεν τον κάνει αυτόματα λειτουργικό χωρίς να έχει δοκιμαστεί! Με πολύ απλά λόγια μας δείχνετε ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι του μηχανισμού! Δεν μπορείτε - δεν θέλετε - το καταλαβαίνετε αλλά αρνείστε να το παραδεχτείτε...
Το μόνο δικό σας ( αν υπάρχει ευρεσιτεχνία σε αυτό που δείχνετε στα βίντεο... ) είναι ο τρόπος που ταλαντώνετε την όλη κατασκευή με το σκαπτικό. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στο "κακόμοιρο" και το "δικό" σας είναι ότι το "κακόμοιρο" αφήνετε ελεύθερα να ταλαντώνετε ενώ το "δικό" σας είναι σταθερά πάνω στην βάση. Ουσιαστικά δηλαδή ( πέρα από τον μηχανισμό ταλάντωσης λέμε... ) κάνατε ένα πείραμα ( για να χρησιμοποιήσω ένα από τα δικά σας αγαπημένα παραδείγματα που γράφετε ξανά και ξανά ) για να μας δείξετε τι γίνεται αν δεν κρατιέσαι σε ένα λεωφορείο.
αλλά από την ...ανάποδη!seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 06:43Πως ισχυρίζεσαι ότι έχεις μυαλό αφού δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κεφάλι σου?
Απίστευτο! Οι Έλληνες επιστήμονες μετά από το διδακτορικό δεν έμαθαν ακόμα την λειτουργία της βίδας!!!AreSMareS έγραψε: 17 Μάιος 2019, 16:04Είναι αγαπητή τεχνική όσων δεν έχουν απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις να επιτίθενται... Δεν πειράζει όμως έτσι δείχνετε ότι έχετε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρετε τι άλλο να κάνετε...seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 06:43...αν απαντήσεις και εσύ στην δικιά μου.Πως ισχυρίζεσαι ότι έχεις μυαλό αφού δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κεφάλι σου?Ποιό ...αποτέλεσμα όμως; Το αποτέλεσμα μιας μεταλικής κατασκευής 1 χ 1 συνδεδεμένη σε ένα σκαπτικό; Δεν βλέπω πουθενά ....αποτέλεσμα πακτωμένου μηχανισμού σε ...βάθη γεώτρησης! Το αποτέλεσμα που δείχνετε και ξαναδείχνετε στα βίντεο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μηχανισμό αφού δεν είναι παρών ο εν λόγω μηχανισμός! Βλέπετε αδρανειακές δυνάμεις και τα αποτελέσματα αυτών αλλά μέχρι εκεί! Το ότι ο μηχανισμός δρα αδρανειακά δεν τον κάνει αυτόματα λειτουργικό χωρίς να έχει δοκιμαστεί! Με πολύ απλά λόγια μας δείχνετε ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι του μηχανισμού! Δεν μπορείτε - δεν θέλετε - το καταλαβαίνετε αλλά αρνείστε να το παραδεχτείτε...Το μόνο δικό σας ( αν υπάρχει ευρεσιτεχνία σε αυτό που δείχνετε στα βίντεο... ) είναι ο τρόπος που ταλαντώνετε την όλη κατασκευή με το σκαπτικό. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στο "κακόμοιρο" και το "δικό" σας είναι ότι το "κακόμοιρο" αφήνετε ελεύθερα να ταλαντώνετε ενώ το "δικό" σας είναι σταθερά πάνω στην βάση. Ουσιαστικά δηλαδή ( πέρα από τον μηχανισμό ταλάντωσης λέμε... ) κάνατε ένα πείραμα ( για να χρησιμοποιήσω ένα από τα δικά σας αγαπημένα παραδείγματα που γράφετε ξανά και ξανά ) για να μας δείξετε τι γίνεται αν δεν κρατιέσαι σε ένα λεωφορείο.
Στο περιβόητο "δικό" σας ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο μηχανισμός;
Για την σχέδη δράσης - αντίδρασης και το πώς απαγορεύει στον μηχανισμός σας να είναι μονόδρομος έχετε να γράψετε τίποτα;
Για το ότι ισχυρίζεστε ότι ο σεισμός ...αυτο-ακυρώνεται έχετε να γράψετε κάτι;
Υ.Γ. -1-
Είμαι ένας από τους ( κακούς ) επιστήμονες του (κακού ) κατεστημένου και παλεύω με νύχια και με δόντια να αποδομήσω την σωτήρια εφεύρεσή σας!
Υ.Γ. -2-
Βασικά δεν χρειάζεται και πολύ για να αποδομηθεί η εφεύρεσή σας... Απλή φυσική και κοινή λογική. Πράγματα που και τα δυο σπανίζουν σε εσάς από ότι φαίνεται...
Υ.Γ. -3-
Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμόαλλά από την ...ανάποδη!seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 06:43Πως ισχυρίζεσαι ότι έχεις μυαλό αφού δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κεφάλι σου?
Έχετε ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ στο κεφάλι σας κύριε seismic που μάλλον σας μπερδεύουν! Και το κακό είναι ότι τα περισσότερα από αυτά που έχετε είναι και ...άσχετα με ότι συζητάμε εδώ!

Σας εξήγησα, τουλάχιστον προσπάθησα να σας εξηγήσω και θα προσπαθήσω να το κάνω ακόμη μια φορά...seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 16:38Απίστευτο! Οι Έλληνες επιστήμονες μετά από το διδακτορικό δεν έμαθαν ακόμα την λειτουργία της βίδας!!!
Ναι η καλύτερη κατάσταση όταν γίνεται σεισμός είναι να βρίσκεσαι στο αεροπλάνο.Σας εξήγησα, τουλάχιστον προσπάθησα να σας εξηγήσω και θα προσπαθήσω να το κάνω ακόμη μια φορά...
Ποιά είναι η πηγή της ταλάντωσης κατά την διάρκεια ενός σεισμού; Το έδαφος!
Σε ποιό σημείο ..."βιδώνετε" το κτήριο; Στο έδαφος!
Στο σημείο δηλαδή που ταλαντώνετε αντί να προσπαθήσετε να μονώσετε - απομονώσετε την πηγή εσείς τι κάνετε; Την "δένετε" , την "βιδώνετε" ακόμη καλύτερα με την κατασκευή. Έτσι για να περνά περισσότερη ενέργεια.

Έχετε γίνει απόλυτα προβλέψιμος κύριε seismic... "Δεν έχω απαντήσεις κάτσε να τον προσβάλλω λίγο ακόμη για να σταματήσει να ρωτά πράγματα που με ζορίζουν..."
Υπάρχει μηχανισμός στο πείραμα ... αλλά πρέπει να έχεις και μηχανισμό το κεφάλι σου για να τον συλλάβει.Πού και πώς αποδεικνύονται όλα όσα λέτε όταν δεν υπάρχει μηχανισμός πουθενά στα ...πειράματα;
Εμπνεύστηκα από το ευγενικό μήνυμα του ares και θα σου πω κι εγώ το εξής:seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 18:05 Υπάρχει και μια λύση 100 φορές φθηνότερη η δική μου. Τι κάνει. Δεν κάνει σεισμική απομόνωση, αλλά όσο και να κουνάει ο σεισμός δεν βλέπεις ούτε μια βλάβη.
Μπα... Δεν είναι ...καλή προσβολή αυτή! Το ψέμα με την ύπαρξη του μηχανισμού πού ακριβώς το στηρίζετε; Μπορείτε να μου δείξετε - υποδείξετε σε ποιό σημείο ακριβώς πρέπει να κοιτάξω και τι να κοιτάξω για να δω αυτόν τον ...περιβόητο μηχανισμό;seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 18:27Υπάρχει μηχανισμός στο πείραμα ... αλλά πρέπει να έχεις και μηχανισμό το κεφάλι σου για να τον συλλάβει.Πού και πώς αποδεικνύονται όλα όσα λέτε όταν δεν υπάρχει μηχανισμός πουθενά στα ...πειράματα;
Δεν εξετάζετε τους ...μηχανισμούς, αλλά υπάρχουν οι ...μηχανισμοί, αλλά εξετάζετε την διεθνή μέθοδο που στηρίζεται στους ...μηχανισμούς, οι οποίοι μηχανισμοί δεν υπάρχουν στα πειράματα. Βγάζει νόημα αυτό κύριε seismic; Γιατί ουσιαστικά αυτό ισχυρίζεστε!seismic έγραψε: 15 Μάιος 2019, 19:08Μηχανισμοί πάκτωσης μπορεί να υπάρξουν πολλοί. Δεν εξετάζω στο πείραμα τους μηχανισμούς Εξετάζω την μέθοδο που κατοχύρωσα διεθνώς μαζί με τους μηχανισμούς.
Αφού το οφείλω ας το αποδείξω εδώ και τώρα.Archmage έγραψε: 17 Μάιος 2019, 18:33Εμπνεύστηκα από το ευγενικό μήνυμα του ares και θα σου πω κι εγώ το εξής:seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 18:05 Υπάρχει και μια λύση 100 φορές φθηνότερη η δική μου. Τι κάνει. Δεν κάνει σεισμική απομόνωση, αλλά όσο και να κουνάει ο σεισμός δεν βλέπεις ούτε μια βλάβη.
Αυτό που λες ισχύει όντως για τον κύβο από μπετό στην αυλή σου. Όσο και να τον κουνήσεις με το μηχάνημα δε θα πάθει τίποτα.
Αν το δεκαετές σπαμάρισμα είναι για να πείσεις τον κόσμο ότι ο κύβος από μπετό δε θα χαλάσει, τότε εγώ τουλάχιστον έχω πεισθεί![]()
Όμως ένα πραγματικό κτίριο και ο κύβος σου δε συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο.
Αν διαφωνείς, τότε οφείλεις εσύ να το αποδείξεις.
Άκου εδώ κάνω μια πολυδιάστατη έρευνα που έχει μέσα την επιστήμη του πολιτικού μηχανικού του γεωλόγου του μηχανολόγου.Μπα... Δεν είναι ...καλή προσβολή αυτή! Το ψέμα με την ύπαρξη του μηχανισμού πού ακριβώς το στηρίζετε; Μπορείτε να μου δείξετε - υποδείξετε σε ποιό σημείο ακριβώς πρέπει να κοιτάξω και τι να κοιτάξω για να δω αυτόν τον ...περιβόητο μηχανισμό;
Να σας επισημάνω επίσης ότι εσείς ο ίδιος γράψατε:
Γιατί κύριε seismic αλλάξαμε το ...σλόγκαν μας; Τι έγινε; Ή μήπως δεν ...θυμόμαστε τι γράφουμε στα προηγούμενα; Γράψατε "δεν ελέγχω τους μηχανισμούς στα πειράματα.." και μετά "ο μηχανισμός είναι εκεί.." και τώρα ...η απόλυτη αντισεισμική μέθοδος έγινε ...πλήρης; Μήπως θα έπρεπε να διαβάζετε εσείς ο ίδιος αυτά που γράφετε;seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 19:08 Συμπέρασμα… δεν υπάρχει απόλυτος αντισεισμικός σχεδιασμός σήμερα, και δεν πρέπει να αναφερόμαστε σε απόλυτο αντισεισμικό σχεδιασμό.
[ Σημείωση: δυό φορές και την δεύτερη τονισμένο ]
Συμπέρασμα… δεν υπάρχει απόλυτος αντισεισμικός σχεδιασμός σήμερα, και δεν πρέπει να αναφερόμαστε σε απόλυτο αντισεισμικό σχεδιασμό.
Ενώ δηλώνετε περιχαρής:seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 19:47Άκου εδώ κάνω μια πολυδιάστατη έρευνα που έχει μέσα την επιστήμη του πολιτικού μηχανικού του γεωλόγου του μηχανολόγου.Μπα... Δεν είναι ...καλή προσβολή αυτή! Το ψέμα με την ύπαρξη του μηχανισμού πού ακριβώς το στηρίζετε; Μπορείτε να μου δείξετε - υποδείξετε σε ποιό σημείο ακριβώς πρέπει να κοιτάξω και τι να κοιτάξω για να δω αυτόν τον ...περιβόητο μηχανισμό;
Να σας επισημάνω επίσης ότι εσείς ο ίδιος γράψατε:
και
αλλά ...κάνετε πολυδιάστατη έρευνα που έχει μέσα ολίγη από όλα όσα είπατε ότι δεν είστε!seismic έγραψε: 15 Μάιος 2019, 20:46Εμ δεν μπορείτε να το χωνέψετε ότι ένας μάστορας θα σας διδάξει.
Τελικά η πατέντα, ο μηχανισμός, πείτε όπως θέλετε ΥΠΑΡΧΕΙ στα βίντεο; Όχι αλλά ...ναι;seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 19:47Το πείραμα που σας έδειξα δείχνει αν είναι βλακεία ή σωστό να μελετήσουμε τα υπόλοιπα. Δηλαδή δείχνει την αντίδραση της κατασκευής με και χωρίς την πατέντα.
Μα για την άγκυρα δεν πήρατε την πατέντα; Μη μου πείτε τώρα ότι πήρατε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ...πάκτωση στο έδαφος; Έτσι ..γενικά κι αόριστα; Το βίντεο που δείχνετε για αυτή την περιβόητη ..πάκτωση σε βάθος γεώτρησης δεν μιλά; Αλλά τα πειράματα δεν ...έγιναν για αυτό αλλά έγιναν χωρίς και ..με αυτό;seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 19:47Για την άγκυρα χρειάζονται πειράματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εφεύρεση όλη είναι η άγκυρα.
Ποιά για το τσιμέντο και το χάλυβα; Επειδή είπαμε δεν είναι ο τομέας μου έκανα μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο και βρήκα αυτό: Ο σύνδεσμος είναι μακαρόνι πατήστε εδώ να τον δείτεseismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 19:47 Η άλλη όλη έρευνα που έχω κάνει τι είναι?
Νομίζεις ότι την ήξεραν πριν την εμφανίσω?
δίπλα σε ένα δικό σας σύγγραμα:Το σκυρόδεμα είναι ένα υλικό που μπορεί να παραλάβει μεγάλες θλιπτικές τάσεις αντιθέτως δεν μπορεί να παραλάβει εφελκυστικές τάσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μια δοκός από άοπλο σκυρόδεμα θα αστοχούσε με την εμφάνιση εφελκυστικών τάσεων.Ο χάλυβας έχει είναι ένα υλικό που μπορεί να παραλάβει μεγάλες εφελκυστικές τάσεις αλλά και θλιπτικές.
Χμμμ... Περίεργο... Λέω να ...ψάξω περισσότερο κύριε seismic! Πού ξέρετε μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας ...αντιγράφουν!seismic έγραψε: 17 Μάιος 2019, 18:22...Α) Με την νέα μέθοδος σχεδιασμού το σκυρόδεμα παραλαμβάνει μόνο εντάσεις θλίψης και ο χάλυβας μόνον εντάσεις εφελκυσμού. Ξέρουμε ότι το σκυρόδεμα βάση των προδιαγραφών του αναλαμβάνει 12 φορές μεγαλύτερες εντάσεις θλίψης από αυτές του εφελκυσμού. Ξέρουμε επίσης ότι ο χάλυβας διαθέτει υπέρ αντοχές στον εφελκυσμό.