wooded glade έγραψε: 17 Μάιος 2019, 07:52
Να που έχουμε και ένα θύμα του σκρατς εδώ !
Θύμα δεν με λες αλλά η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά παθιάζομαι που δεν κερδίζω και μπορεί να χαλάσω παραπάνω από όσα πρέπει,αλλά έχω αφαιρέσει την ενοχή από όλο αυτό και το απολαμβάνω που και που
Οι γυναικες με ροπη στον τσογη εχουν εντονη σεξουαλικη διαθεση και ζωη.
Καλα σε ειχα καταλαβει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Θύμα δεν με λες αλλά η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά παθιάζομαι που δεν κερδίζω και μπορεί να χαλάσω παραπάνω από όσα πρέπει,αλλά έχω αφαιρέσει την ενοχή από όλο αυτό και το απολαμβάνω που και που
Καλα σε ειχα καταλαβει.
Καλα σε ειχα καταλαβει.
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2019, 08:30
Καλα σε ειχα καταλαβει.
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2019, 07:42
Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι οι πράκτορες ίσως ξέρουν ποια κερδίζουν, γιατί δύσκολα θα κερδίσεις κάτι με το 1ο
Κερδίζω κατά καιρούς κάτι 50€ ,100€ και πέρυσι Μ. Τρίτη είχα κερδίσει 1000€ στη γατούλα των 2€. Αυτό ήταν και το πιο μεγάλο ποσό που έχω κερδίσει από το ξυστό.
δεν ξέρουν, ούτε ο ΟΠΑΠ ξέρει.
Παλαιότερα ο ΟΠΑΠ ήξερε στο περίπου τις περιοχές που έχουν πάει τα μεγάλα ποσά αλλά παρατηρήθηκαν διαρρήξεις σε ψιλικατζιδικα και φρόντισαν να μην ξέρουν ούτε αυτό.
Naida έγραψε: 17 Μάιος 2019, 07:42
Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι οι πράκτορες ίσως ξέρουν ποια κερδίζουν, γιατί δύσκολα θα κερδίσεις κάτι με το 1ο
Κερδίζω κατά καιρούς κάτι 50€ ,100€ και πέρυσι Μ. Τρίτη είχα κερδίσει 1000€ στη γατούλα των 2€. Αυτό ήταν και το πιο μεγάλο ποσό που έχω κερδίσει από το ξυστό.
δεν ξέρουν, ούτε ο ΟΠΑΠ ξέρει.
Παλαιότερα ο ΟΠΑΠ ήξερε στο περίπου τις περιοχές που έχουν πάει τα μεγάλα ποσά αλλά παρατηρήθηκαν διαρρήξεις σε ψιλικατζιδικα και φρόντισαν να μην ξέρουν ούτε αυτό.
Δεν ξέρω ειλικρινά, απλά μου έχει κάνει εντύπωση που όπως τα έχουν σχεδόν ποτέ δεν κερδίζει το 1ο οπότε πάρω. Ανά 3 ή 4 θα κερδίζει κάτι.
Daje έγραψε: 17 Μάιος 2019, 06:39
Το κολπο για να κερδιζεις λεφτα υπαρχει και ειναι να μην τα αγοραζεις.
Κουφο, αλλα αυτο ειναι.
Έτσι... Σε διάφορους φίλους που καφριζουν με στοιχήματα, κινο και λοιπούς τζογους τους έλεγα "θες πχ να βγάλεις γρήγορα 10 ευρώ; ε μην παίξεις σήμερα το δεκαρικακι σου".