Σε συμβουλεύω να μην γυρίσεις εδώ γιατί δεν θα περάσεις καλά.
Σαν γκεστ μπορείς να γράφεις ότι μαλακία σου κατεβαίνει αλλά άμα γυρίσεις εγώ θα πιέσω τον Σπύρο να κάνει συντονιστή τον Σαλιβέρο και θα σου γράφω συνέχεια "τι σου κάνει μάνα μου"!
Σε συμβουλεύω να μην γυρίσεις εδώ γιατί δεν θα περάσεις καλά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:41 Απο οτι γραφτηκε θα ηθελα να ξεχωρισω το θεωρημα Waldorf
Βασικα προκειται περι συνεχειας του θεωρηματος Hope που αλλες φορες εγραφε ως Hope και αλλες ως κατι αλλο
Οτι ειμαστε περσονες αρα οτι γραφεται απο καποιον για εμας δεν μπορει να προκαλεσει ατοπημα προσβολη η ψευδος
Ειλικρινα ρε παιδια καποιοι με χαροποιειτε ιδιαιτερα με τα σχολια σας
Ελπιζω να εφαρμοστει πληρως το θεωρημα Waldorf εδω χωρις αστερισκους και εξαιρεσεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Kατσε πρωτα να πιστοποιηθει ο σπυρος και τα λεμεChainis έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:39Σε συμβουλεύω να μην γυρίσεις εδώ γιατί δεν θα περάσεις καλά.
Σαν γκεστ μπορείς να γράφεις ότι μαλακία σου κατεβαίνει αλλά άμα γυρίσεις εγώ θα πιέσω τον Σπύρο να κάνει συντονιστή τον Σαλιβέρο και θα σου γράφω συνέχεια "τι σου κάνει μάνα μου"!![]()
Επισκέπτης έγραψε: 14 Μάιος 2018, 21:14Kατσε πρωτα να πιστοποιηθει ο σπυρος και τα λεμεChainis έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:39Σε συμβουλεύω να μην γυρίσεις εδώ γιατί δεν θα περάσεις καλά.
Σαν γκεστ μπορείς να γράφεις ότι μαλακία σου κατεβαίνει αλλά άμα γυρίσεις εγώ θα πιέσω τον Σπύρο να κάνει συντονιστή τον Σαλιβέρο και θα σου γράφω συνέχεια "τι σου κάνει μάνα μου"!![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ρε μονοφαγάδες, περνάτε καλά εδώ και σύρμα δεν δίνετε;Chainis έγραψε: 14 Μάιος 2018, 21:15Επισκέπτης έγραψε: 14 Μάιος 2018, 21:14Kατσε πρωτα να πιστοποιηθει ο σπυρος και τα λεμεChainis έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:39Σε συμβουλεύω να μην γυρίσεις εδώ γιατί δεν θα περάσεις καλά.
Ρε παπάρα καταλαβαίνεις τι γράφεις;
Να τα πουμε αλλη μια φορα λοιπονalekhine έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:04 ειμαι ο μονος που δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να γινει για να ειναι ο γιαννοπουλος ευχαριστημενος?![]()
ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Μάιος 2018, 21:38 αυτους που εκαναν την παπια οπως εγραψα πριν,εναν απο αυτους που αφηναν ελευθερες τις επιθεσεις εναντιον μουν να συνεχιζει στο ιδιο στυλ γραφοντας οτι βρηκα δουλιτσα φτιαχνοντας μπλογκ οτι εκανα μπλογκ για να διαφημισω τα Lidl και οτι ειμαι ο Αριστος
Ποιός έχει κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση; Ο ΓΓ;Επισκέπτης έγραψε: 14 Μάιος 2018, 21:14Kατσε πρωτα να πιστοποιηθει ο σπυρος και τα λεμεChainis έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:39Σε συμβουλεύω να μην γυρίσεις εδώ γιατί δεν θα περάσεις καλά.
Του Lidl είναι.