!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιγηρανση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Ορέστης 35
Αντιγηρανση
Συνεντευξη με τον 60χρονο που κανει διαιτα χαμηλων θερμιδων για 30 χρονια
http://www.crvitality.com/2019/04/david ... tion-2019/
http://www.crvitality.com/2019/04/david ... tion-2019/
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Αντιγηρανση
Αφού κάνει ενέσιμα. Γιατί να μη φαίνεται νεότερος;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υπερκουλτουριάρης
Ουαου. Το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο! Δειχνει βαρια 35!
Και τι κανει ακριβως δηλαδη; Τρωει ελαχιστα;
Και τι κανει ακριβως δηλαδη; Τρωει ελαχιστα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι αλλά δεν τρώει γαριδάκια πχ. Τρώει σολομό Αλάσκας κι άλλα τέτοια καλούδια.
Υποθέτω κοιμάται στις 10 το αργότερο, δεν πίνει, δεν καπνίζει, αθλείται. Πίνει 3-4 λίτρα φιλτραρισμένο νερό τη μέρα.
Υποθέτω κοιμάται στις 10 το αργότερο, δεν πίνει, δεν καπνίζει, αθλείται. Πίνει 3-4 λίτρα φιλτραρισμένο νερό τη μέρα.
Γιατί να προσπαθείς να δείχνεις νεότερος;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Υπερκουλτουριάρης
τα περισσότερα υπαρξιακά προβλήματα από την αίσθηση του χρόνου γεννιούνται.
Εγω θα απαντησω με το νιτσεικο
((Δεν με ενδιαφερει η αιωνια νεοτητα αλλα η αιωνια ζωτικοτητα))
((Δεν με ενδιαφερει η αιωνια νεοτητα αλλα η αιωνια ζωτικοτητα))
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναι συμφωνώ. Αλλά το να δείχνεις νεότερος στο πρόσωπο δεν σε κάνει νεότερο. Εννοώ δεν σου επεκτείνει και τα χρόνια ζωής. Που για μένα αυτό θα είναι το ζητούμενο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 16 Μάιος 2019, 09:02τα περισσότερα υπαρξιακά προβλήματα από την αίσθηση του χρόνου γεννιούνται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρέπει πάντα να συνυπολογίζουμε τη φθορά που δεν φαίνεται. Τι να το κάνω να φτάσω τα 130 ακόμη κι αν μοιάζω και φέρομαι για 50 αν έχω ξεμωραθεί και δεν ξέρω ποια είμαι, δεν ξέρω τι κάνω ούτε πού πρέπει να πάω για να ρίξω το τρισάγιο.
Έτσι. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αν θα κάνω ρυτίδες,σπάσω κτλ αν μπορούσα να εξασφαλίσω 50 χρόνια ζωής ακόμα με υγεία. Βέβαια αυτά λέω τώρα που ακόμα δεν έχω αισθανθεί τον χρόνο πάνω μου. Ίσως αν δω ρυτίδες να φρικάρω και να πιω το υαλουρονικό όλου του κόσμου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Εξηγει το τι κανει ακριβως στη συνεντευξη. Το βασικο ειναι η ακρως περιοριστικη σε θερμιδες διαιτα που ειναι ο μοναδικος επιστημονικα αποδεδειγμενος τροπος παρατασης της ζωης των ποντικων.
Πάντως, ακολουθώντας το λινκ "Read more about NMN, senolytics, and moving beyond CR" από την πρώτη σελίδα, σε πάει σε άλλη σελίδα όπου αναφέρει "Although the evidence is not conclusive that calorie restriction slows down biological aging and extends maximum lifespan in humans, there is evidence that CR can offer some protection against the most common age-related diseases we see in humans".
Μάλλον είναι ακόμα νωρίς για να μιλάμε για επιμήκυνση της ανθρώπινης ζωής.
Μάλλον είναι ακόμα νωρίς για να μιλάμε για επιμήκυνση της ανθρώπινης ζωής.
Yippie Kay Yay
-
Uppercut
Είναι δυνατόν να είναι conclusive? Τίποτα δεν είναι σ' αυτά τα θέματα.
- Υπερκουλτουριάρης
Υποθετω πως η εξωτερικη αντιγηρανση,δεν ειναι ξεχωρη απο την οργανικη, ο εσωτερικος κοσμος ειναι αλλη υποθεση.
Τελευταια βεβαια εχει σταματησει να με ενοχλει που μεγαλωνω, εφοσον ο χρονος μου συμπεριφερεται σχετικα ηπια ακομα.
Τελευταια βεβαια εχει σταματησει να με ενοχλει που μεγαλωνω, εφοσον ο χρονος μου συμπεριφερεται σχετικα ηπια ακομα.