!!! DEVELOPMENT MODE !!!
8 σεζόν G.O.T
- Northerner
Re: 8 σεζόν G.O.T
Δεν ξέρω κομπανιέρος, νο με γκούστα ελ επισοντίο. Για να μην γράφω πολλά πράγματα θα πω μόνο ότι κάτι την γνώμη μου το βασικό πρόβλημα του σεζόν είναι η μικρή του διάρκεια. Μόνο 6 επεισόδια. Γιατί τόσο βιάστηκαν; Μήπως για να έχουν χρόνο να καταστρέψουν και τα Star Wars? (το έχουν ήδη κάνει, btw) Από αυτό έρχεται το πρόβλημα με τα plot holes και το ανύπαρκτο character development. Προφανώς ο ήχος των καμπάνων είναι επιβλαβής για την ψυχική σου υγεία. Να σας πω δεν είμαι αισιόδοξος για το φινάλε. Δυστυχώς θα είναι το μοναδικό φινάλε που θα δούμε αφού δεν πιστεύω ότι ο παπούς θα τελειώσει την ιστορία.
Εντάξει, είχε και καλές στιγμές. Επιτέλους ο δράκος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει στο προηγούμενο επεισόδιο. Αυτό δίχνει πόσο χειρότερο ήταν. Τα balistas δεν είναι τανκς ffs.
Επίσης όπως ήρθε από τον ήλιο δεν σας έμοιασε με την επίθεση ενός ενδόξου Me 109; Όχι; Μόνο εγώ το σκέφτηκα; Εντάξει. Όμως όταν είδατε το τρέιλερ και την Daenerys χωρίς αμφιβολία σηκώσατε δεξιά χέρια και φωνάξατε: "Ζήτω η νίκη!". Πάλι μόνο εγώ; Εντάξει.
Α, και το Cleganebowl ήταν καλό, αν και είναι πιο δύσκολο να σκοτώσεις το Βουνό από τον Βασιλιά της Νύχτας (Νυχτερινός Βασιλιάς, ή όπως είναι στα ελληνικά).
Έχω και αλλά παράπονα όμως με τέτοιο επίπεδο σκηνογραφίας κάτι καλό δεν θα δούμε.
Εντάξει, είχε και καλές στιγμές. Επιτέλους ο δράκος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει στο προηγούμενο επεισόδιο. Αυτό δίχνει πόσο χειρότερο ήταν. Τα balistas δεν είναι τανκς ffs.
Επίσης όπως ήρθε από τον ήλιο δεν σας έμοιασε με την επίθεση ενός ενδόξου Me 109; Όχι; Μόνο εγώ το σκέφτηκα; Εντάξει. Όμως όταν είδατε το τρέιλερ και την Daenerys χωρίς αμφιβολία σηκώσατε δεξιά χέρια και φωνάξατε: "Ζήτω η νίκη!". Πάλι μόνο εγώ; Εντάξει.
Α, και το Cleganebowl ήταν καλό, αν και είναι πιο δύσκολο να σκοτώσεις το Βουνό από τον Βασιλιά της Νύχτας (Νυχτερινός Βασιλιάς, ή όπως είναι στα ελληνικά).
Έχω και αλλά παράπονα όμως με τέτοιο επίπεδο σκηνογραφίας κάτι καλό δεν θα δούμε.
Lost are only those who abandon themselves!
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
- The Great Leader
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν ακολούθησαν την εξέλιξη του Euron στα βιβλία. Θα ήθελα να δω στην οθόνη τον σατανιστή,μάγο-πειρατή αντί τον νάρκισσο κλαρινογαμπρό που είδαμε τελικά.enterprise-psi έγραψε: 14 Μάιος 2019, 22:38 Αν ήταν ακριβώς όπως το βιβλίο τότε η πρώτη σεζόν θα ήταν για το πολύπλοκο φουστάνι της σερσει. Μόνο.
- Last Veteran
Δεν θα το λεγα. Θυμήσου την σκηνή έξω από τα τείχη της qarth 2η σαιζόν, τις απειλές της - τοτε- ξυπόλητης καλισι. Το είχε το γονίδιο της ψύχωσης και της βγήκε τώρα που έχασε πολλά αγαπημένα της.Nostalgia έγραψε: 14 Μάιος 2019, 22:37 η Ντανυ ηταν ενας χαρακτηρας που ξεκινησε πολυ ομορφα και στο τελος την παρουσιαζουν σαν θεομουρλη. Με ενοχλει, δεν μπορω να το κρυψω....
Επίσης το στόλο των πολιτειών του slaver's bay που ήθελε να τον κάψει και την κράτησε ο Τυριον με το υπερκαλυτεροτερο αποτέλεσμα να κρατήσουν το στόλο για... πάρτη τους.
εδω σταυρωσε κοσμο και κοσμακη παλιοτερα τι σας φανηκε περιεργο ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ο παππούς έχει σχέδιο αγαπητέ νορθερνερ. αφήνει τους δαβιδες να γράφουνε τις μλκιες τους κι αυτος ενω κανει πως ψευτογραφει εχει ετοιμο το βιβλιο ήδη. και οταν τελειωσει η σειρα και τους κραζει ολος ο κοσμος για γιωτομπαλλα που γαμησανε το τελος, θα ξεχαρμανιασουνε διαβαζοντας τα βιβλια του - και πληρωνοντας τον παππου για το προνομιο. το μονο που ευχομαι ειναι να εχει παιδια ή εστω καμια γκομενα. να πανε σε αθρωπο τα λεφτα, μην τα φανε τιπτοε αζωρ και μιστερ φλοξυNortherner έγραψε: 14 Μάιος 2019, 22:49 Δεν ξέρω κομπανιέρος, νο με γκούστα ελ επισοντίο. Για να μην γράφω πολλά πράγματα θα πω μόνο ότι κάτι την γνώμη μου το βασικό πρόβλημα του σεζόν είναι η μικρή του διάρκεια. Μόνο 6 επεισόδια. Γιατί τόσο βιάστηκαν; Μήπως για να έχουν χρόνο να καταστρέψουν και τα Star Wars? (το έχουν ήδη κάνει, btw) Από αυτό έρχεται το πρόβλημα με τα plot holes και το ανύπαρκτο character development. Προφανώς ο ήχος των καμπάνων είναι επιβλαβής για την ψυχική σου υγεία. Να σας πω δεν είμαι αισιόδοξος για το φινάλε. Δυστυχώς θα είναι το μοναδικό φινάλε που θα δούμε αφού δεν πιστεύω ότι ο παπούς θα τελειώσει την ιστορία.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Last Veteran
Τωρα που λέτε για βιβλία, έχω διαβάσει το πρώτο (αυτές οι περιγραφές των μανδυων πανοπλιων oυφφ) και το "ο κόσμος της φωτιάς και του παγου", αυτό το προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον γουστάρει το lore του γουεστερος και εσσος.The Great Leader έγραψε: 14 Μάιος 2019, 22:53Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν ακολούθησαν την εξέλιξη του Euron στα βιβλία. Θα ήθελα να δω στην οθόνη τον σατανιστή,μάγο-πειρατή αντί τον νάρκισσο κλαρινογαμπρό που είδαμε τελικά.enterprise-psi έγραψε: 14 Μάιος 2019, 22:38 Αν ήταν ακριβώς όπως το βιβλίο τότε η πρώτη σεζόν θα ήταν για το πολύπλοκο φουστάνι της σερσει. Μόνο.
Κι ομως, η Ντανυ δεν ηταν παντα ετσι.
Στην πρωτη σεζον, ο αδερφος της Βισερις, την παντρεψε με τον Καλ Ντρογκο, για να παρει τον στρατο του και να καταλαβει το Γουεστερος.
Η Ντανυ, ειτε συμφωνησε σ' αυτο, ειτε δεν την επαιρνε να διαφωνησει.
Μετα το θανατο του Βισερις, αρχισε να εχει την εμμονη ιδεα, οτι αυτη ειναι η νομιμη βασιλισσα του Γουεστερος.
Τον θρονο τον παιρνεις με δυο τροπους.
Ο ενας ειναι να σε αγαπουν οι πολιτες, σαν τον Σνοου.
Ο αλλος ειναι με τον φοβο των πολιτων.
Η ιδια η Ντανυ ειπε στον Σνοου, οτι δεν την αγαπουν στο Γουεστερος, (παροτι ο Σνοου επεμενε, οτι αυτο γινεται επειδη δεν τη γνωριζουν).
Αρα, ο μονος τροπος να παρει αυτο που θελει, ειναι με τον φοβο.
Κι εδω αρχισει η συγκρουση.
Πώς γινεται αυτη που εσπασε τις αλυσιδες των σκλαβων, να κατακαιει χιλιαδες αμαχους και γυναικοπαιδα ?
Πώς γινεται αυτη που υποστηριζει συνεχεια και με καθε τροπο, οτι ειναι η νομιμη βασιλισσα, να αψηφει το νομο ?
(Γιατι βασει νομου, ο Σνοου ειναι ο νομιμος βασιλιας).
Αρα συμπεραινουμε οτι ο θρονος ηταν ο απωτερος σκοπος της.
Το οτι ηταν η μονη ζωντανη Ταργκαριεν στον κοσμο, εξυπηρετουσε αυτον τον σκοπο.
Με την αποκαλυψη του Σνοου, χανει το όποιο ηθικο ή νομιμο πλεονεκτημα ειχε.
Κι αυτο την οδηγει στην αποτροπαια πραξη του καψιματος του Κινγκς Λαντιν.
Τωρα περιμενω στο εκτο επεισοδιο, ν' ανηφορησει στο Γουιντερφελ και να κλεισει τους λογαριασμους της με τη Σανσα.
Εκει παιζει ρολο παντα ο παραγοντας Μπραν.
Δε γνωριζουμε τι ειπαν τ' αδερφια Σταρκ μεταξυ τους, μετα την αποκαλυψη του Σνοου.
Γνωριζουμε ομως σιγουρα, οτι οι Σταρκ με τον Σνοου, ειναι αγαπημενοι.
Αυτο φανερωνει η ατακα της Σανσα προς τον Τυριον, ''κι αν υπαρχει καποιος καλυτερος βασιλιας ?''.
Συνεπως εχουμε καινουργια δεδομενα.
Η Ντανυ επελεξε να τα σπασει με τον Σνοου.
Ο Τυριον καταλαβαινει το λαθος που εκανε,(Βαρυς), στηριζωντας την Ντανυ.
Ο Σνοου αποτελει μυστηριο. Για πολλους λογους.
Στην πρωτη σεζον, ο αδερφος της Βισερις, την παντρεψε με τον Καλ Ντρογκο, για να παρει τον στρατο του και να καταλαβει το Γουεστερος.
Η Ντανυ, ειτε συμφωνησε σ' αυτο, ειτε δεν την επαιρνε να διαφωνησει.
Μετα το θανατο του Βισερις, αρχισε να εχει την εμμονη ιδεα, οτι αυτη ειναι η νομιμη βασιλισσα του Γουεστερος.
Τον θρονο τον παιρνεις με δυο τροπους.
Ο ενας ειναι να σε αγαπουν οι πολιτες, σαν τον Σνοου.
Ο αλλος ειναι με τον φοβο των πολιτων.
Η ιδια η Ντανυ ειπε στον Σνοου, οτι δεν την αγαπουν στο Γουεστερος, (παροτι ο Σνοου επεμενε, οτι αυτο γινεται επειδη δεν τη γνωριζουν).
Αρα, ο μονος τροπος να παρει αυτο που θελει, ειναι με τον φοβο.
Κι εδω αρχισει η συγκρουση.
Πώς γινεται αυτη που εσπασε τις αλυσιδες των σκλαβων, να κατακαιει χιλιαδες αμαχους και γυναικοπαιδα ?
Πώς γινεται αυτη που υποστηριζει συνεχεια και με καθε τροπο, οτι ειναι η νομιμη βασιλισσα, να αψηφει το νομο ?
(Γιατι βασει νομου, ο Σνοου ειναι ο νομιμος βασιλιας).
Αρα συμπεραινουμε οτι ο θρονος ηταν ο απωτερος σκοπος της.
Το οτι ηταν η μονη ζωντανη Ταργκαριεν στον κοσμο, εξυπηρετουσε αυτον τον σκοπο.
Με την αποκαλυψη του Σνοου, χανει το όποιο ηθικο ή νομιμο πλεονεκτημα ειχε.
Κι αυτο την οδηγει στην αποτροπαια πραξη του καψιματος του Κινγκς Λαντιν.
Τωρα περιμενω στο εκτο επεισοδιο, ν' ανηφορησει στο Γουιντερφελ και να κλεισει τους λογαριασμους της με τη Σανσα.
Εκει παιζει ρολο παντα ο παραγοντας Μπραν.
Δε γνωριζουμε τι ειπαν τ' αδερφια Σταρκ μεταξυ τους, μετα την αποκαλυψη του Σνοου.
Γνωριζουμε ομως σιγουρα, οτι οι Σταρκ με τον Σνοου, ειναι αγαπημενοι.
Αυτο φανερωνει η ατακα της Σανσα προς τον Τυριον, ''κι αν υπαρχει καποιος καλυτερος βασιλιας ?''.
Συνεπως εχουμε καινουργια δεδομενα.
Η Ντανυ επελεξε να τα σπασει με τον Σνοου.
Ο Τυριον καταλαβαινει το λαθος που εκανε,(Βαρυς), στηριζωντας την Ντανυ.
Ο Σνοου αποτελει μυστηριο. Για πολλους λογους.
Με τη δολοφονία της ιστορίας του μάρτιν από τους ΔΔ, δικαιώνεται πανηγυρικά ο λιακόπουλος.

-
Keyser Soze
Spoiler

Ειναι το ιδιο αλογο και στις δυο σκηνές. Το πρόβλημα οτι το άλογο πεθαίνει στην αρχή του επεισόδιο και το βλέπουμε ξεκαθαρα.
Τώρα ή έκαναν λάθος και βαλανε δυο φορες το ιδιο αλογο στο ιδιο επεισόδιο ή η Αρυα ειναι νεκρη.....
Keyser Soze έγραψε: 15 Μάιος 2019, 15:25Spoiler
Ειναι το ιδιο αλογο και στις δυο σκηνές. Το πρόβλημα οτι το άλογο πεθαίνει στην αρχή του επεισόδιο και το βλέπουμε ξεκαθαρα.
Τώρα ή έκαναν λάθος και βαλανε δυο φορες το ιδιο αλογο στο ιδιο επεισόδιο ή η Αρυα ειναι νεκρη.....
Spoiler
Δε πεθαίνει απλά το βλέπουμε να πέφτει. Όχι;
Μη μου λες τέτοια!
Μη μου λες τέτοια!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάτε καλά;; Τι κουβέντες είναι αυτές;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πες τα, αυτά δε τα λέμε ούτε για πλάκα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι δυνατόν τώρα;; Λες κι έχουμε πολλές σαν κι αυτή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση