!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέλη που μας απογοήτευσαν
- wooded glade
Re: Μέλη που μας απογοήτευσαν
Μελατονίνη ρε μαν.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2019, 18:42 Ψέματα. Σήμερα κοιμήθηκα 3 λεπτά και το Σάββατο κοιμήθηκα 1 ώρα και νομίζω 2 ώρες την Τετάρτη.
https://www.vita4you.gr/el/vitamines-si ... melatonini
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
υποκουλτουρα.Kauldron έγραψε: 14 Μάιος 2019, 21:08Μελατονίνη ρε μαν.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2019, 18:42 Ψέματα. Σήμερα κοιμήθηκα 3 λεπτά και το Σάββατο κοιμήθηκα 1 ώρα και νομίζω 2 ώρες την Τετάρτη.
https://www.vita4you.gr/el/vitamines-si ... melatonini
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Όταν γράφω κάτι αρνητικό για κάποιον τον κάνω tag για να μη θεωρηθεί ότι τα γράφω πίσω από την πλάτη του. Κακώς χρησιμοποιείς Α' πληθυντικό. Ποτέ δεν σ' έχω κάνει tag και ούτε πρόκειται γιατί δεν θεωρώ ότι είσαι κάποιος που αξίζει ν' ασχοληθεί κανείς μαζί του. Είσαι ένα κομματόσκυλο. Ο Γκρούεζας από την ταινία υπάρχει και φιλότιμο. Δεν έχεις καμία ιδεολογία.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2019, 14:38 θαρρείς πως έχουμε κάποια υποχρέωση ή όρεξη να σε πάρουμε σοβαρά επειδή κάθε σε μαλάκια που γράφεις κάνεις και κάποιον από μας tag.
Όσο γι' αυτό...Έχε δε στο νου σου, ότι δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια επειδή απλά γράφουμε στο ίδιο φόρουμ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Εμένα αν με κάνεις tag ότι σε απογοήτευσα να ξέρεις δεν μπορώ να το δω.Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2019, 23:44Όταν γράφω κάτι αρνητικό για κάποιον τον κάνω tag για να μη θεωρηθεί ότι τα γράφω πίσω από την πλάτη του. Κακώς χρησιμοποιείς Α' πληθυντικό. Ποτέ δεν σ' έχω κάνει tag και ούτε πρόκειται γιατί δεν θεωρώ ότι είσαι κάποιος που αξίζει ν' ασχοληθεί κανείς μαζί του. Είσαι ένα κομματόσκυλο. Ο Γκρούεζας από την ταινία υπάρχει και φιλότιμο. Δεν έχεις καμία ιδεολογία.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2019, 14:38 θαρρείς πως έχουμε κάποια υποχρέωση ή όρεξη να σε πάρουμε σοβαρά επειδή κάθε σε μαλάκια που γράφεις κάνεις και κάποιον από μας tag.
Όσο γι' αυτό...Έχε δε στο νου σου, ότι δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια επειδή απλά γράφουμε στο ίδιο φόρουμ.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ακριβώς γι' αυτό λέω τους νδκράτες μπουνταλάδες.
Επειδή δίνουν σημασία στις απόψεις του κάθε ζαίου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Fixed.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μάιος 2019, 09:37 Ακριβώς γι' αυτό λέω τους νδκράτες μπουνταλάδες.
Επειδή δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα πέρα από τα τούρκικα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
κι όμως, κι εμένα αυτόν μου θυμίζει λογω αυτιστικής εμμονής, ύφους και περιορισμένης αντιληψης. θυμάμαι ακομα κουβεντα με Αρη για το οτι δεν ειναι ομοφοβικος γιατι δεν φοβάται τους γκεη αλλα τους μισει απλως. Ανετα γινοταν με γαταρο αυτη η κουβεντα.Εντάξει εδώ είμαστε όλοι μπουμπούκια δε λεω αλλα αμα ο άλλος ειναι στο φασμα μπορεί να ξεχωρίσει κι εδω ακομα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
Φυσικά και με έχεις κάνει tag μεταξύ πολλών άλλων. Ευκολα το διαπιστωνεις.Αλλά η ασθενής μνήμη συνήθως πάει μαζί με την μειωμένη αντίληψη, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που δεν το θυμάσαι.Γάταρος έγραψε: 14 Μάιος 2019, 23:44 Ποτέ δεν σ' έχω κάνει tag και ούτε πρόκειται γιατί δεν θεωρώ ότι είσαι κάποιος που αξίζει ν' ασχοληθεί κανείς μαζί του. Είσαι ένα κομματόσκυλο.
Έχε δε στο νου σου, ότι δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια επειδή απλά γράφουμε στο ίδιο φόρουμ.
Όσο γι'αυτό, χασκογέλα αλλά αποδέξου το.Όσο γι' αυτό...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 15 Μάιος 2019, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν συμφωνώ με τα μπολντ. Είναι από τους ευφυείς του χώρου του.Yochanan έγραψε: 15 Μάιος 2019, 09:56
κι όμως, κι εμένα αυτόν μου θυμίζει λογω αυτιστικής εμμονής, ύφους και περιορισμένης αντιληψης. θυμάμαι ακομα κουβεντα με Αρη για το οτι δεν ειναι ομοφοβικος γιατι δεν φοβάται τους γκεη αλλα τους μισει απλως. Ανετα γινοταν με γαταρο αυτη η κουβεντα.Εντάξει εδώ είμαστε όλοι μπουμπούκια δε λεω αλλα αμα ο άλλος ειναι στο φασμα μπορεί να ξεχωρίσει κι εδω ακομα
Το σωστό να λέγεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nero
ψαρώνεις με τον βερμπαλισμό α-λα-Σελντον Κουπερ?
-
Γιωργης
Μην ακους κανεναν Γαλη. Για εμενα που είμαι δυτικος Ευρωπαίος θα εισαι παντα η οριενταλ μουσα μου. Θα με εμπνεεις παντοτινα.
Αν εννοείς ψάρωμα το δίλημμα "να τσιμπήσω ή να μην τσιμπήσω" ναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχει κανένας που δεν θυμάστε;;Yochanan έγραψε: 15 Μάιος 2019, 09:56
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
φιξντ (αν επιτρέπεται ε).Γιωργης έγραψε: 15 Μάιος 2019, 10:10 Μην ακους κανεναν Γαλη. Για εμενα που είμαι καθαρός δυτικος Ευρωπαίος θα εισαι παντα η οριενταλ μουσα μου. Θα με εμπνεεις παντοτινα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-