under έγραψε:Ρουσφετια παντα υπηρχαν αν και ομολογουμενως τα ρουσφετια της ΝΔ ειναι παιδικη χαρα μπροστα στα πασοκικα και στα συριζαιικα.
Η πειθω δεν ειναι καθολου κακο πραγμα.
Αν ηταν προεδρος ο Τζιτζικωστας ή ο Μειμαρακης θα υπηρχαν 155 χιλιαδες μελη ;
Ουτε επι Καραμανλη δεν ειχε η ΝΔ τοσες χιλιαδες ταμειακως εν ταξει μελη.Θυμιζω οτι επι Καραμανλη ο Πακης διοριζε κοσμο αβερτα και ανεξαρτητως κομματικης τοποθετησης.
Τι είπες;
Εξήγησέ πως γίνεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου να έχουν προσληφθεί από τον Δεκέμβρη του 2011 μέχρι τον Αύγουστο του 2014, 25 άτομα από το ίδιο χωριό; Κάποιοι δεν είχαν ούτε καν απολυτήριο Λυκείου, ούτε και γνώριζαν ξένες γλώσσες ενώ ήταν προαπαιτούμενα. Γνωστός βουλευτής τα έκανε τα ρουσφέτια ο οποίος συνεχίζει ακόμα και σήμερα να αλωνίζει στον ιδιωτικό τομέα.
Το έχω αναφέρει και στο προηγούμενο phorum, γαλάζια κομματόσκυλα σε χωριό της Λάρισας, γραφικό που έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός προσπαθούσαν από το 2000 να αποχαρακτηρίσουν Δασική έκταση για να χτίσουν ξενοδοχειακή μονάδα. Η έκταση αποχαρακτηρίστηκε τον Φλεβάρη του 2005, ενώ τον Μάη του 2004 είχε καεί η Δασική έκταση ολοσχερώς. Έγιναν προσφυγές από ντόπιους, αλλά κάπου "χάθηκαν".
Οι συγκεκριμένοι γαλάζιοι πήραν δάνεια με παρεμβάσεις Τσιτουρίδη από την Αγροτική Τράπεζα, ενώ δεν έπρεπε να τους δοθεί, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια.
Μπορώ να σου τα αναφέρω και επώνυμα για γνωστούς και φίλους που έχουν κάνει ρουσφετάκι γαλάζιο... Τους κρατάω σε "αρχείο" για να τους τα χώνω όταν μου λένε μαλακίες. Εννοείται και για πράσινους έχω...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...