κατεβαίνει και στην Ελλάδα ο συνδυασμός του, υποθέτω όχι και ο ίδιος όμως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
AMA βαρουφάκη
-
Nero
Re: AMA βαρουφάκη
Low blow θα σου πει ότι κατεβαίνει ως πολιτικός. Στο Scopus που είδα έχει h index 6 με σύνολο 114 αναφορές για 28 δημοσιευσεις (14 άρθρα, 7 review articles 1 book chapter κλπ). Είναι τόσο ψηλά.για.λαθηγητη που δεν κοίταξα καν να αφαιρέσω αυτοαναφορες. Για κάποιον που πάει για lectureship είμαι αξιοπρεπές έως καλό για έναν πενηντάρη απαράδεκτο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Την τελευταία φορά που τσέκαρα (πάνω από ένα χρόνο πριν), εάν βγάλεις τις αυτοαναφορές πέφτει μία μονάδαLord Brum έγραψε: 14 Μάιος 2019, 17:45 Low blow θα σου πει ότι κατεβαίνει ως πολιτικός. Στο Scopus που είδα έχει h index 6 με σύνολο 114 αναφορές για 28 δημοσιευσεις (14 άρθρα, 7 review articles 1 book chapter κλπ). Είναι τόσο ψηλά.για.λαθηγητη που δεν κοίταξα καν να αφαιρέσω αυτοαναφορες. Για κάποιον που πάει για lectureship είμαι αξιοπρεπές έως καλό για έναν πενηντάρη απαράδεκτο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Nero έγραψε: 14 Μάιος 2019, 17:35 το ήξερε κανείς ότι ο Άγιος Μάμας είναι προστάτης των φοροφυγάδων?![]()
- Υδράργυρος
Τωρα που το αφεντικο του ο σοιμπλε σταλθηκε στη συνταξη, αυτος γυρισε στα προβατα του
- Οργισμένος
Κι ομως αυτος ο κλοουν πλασαρεται ως εξπερτ στα οικονομικα.Lord Brum έγραψε: 14 Μάιος 2019, 17:45Low blow θα σου πει ότι κατεβαίνει ως πολιτικός. Στο Scopus που είδα έχει h index 6 με σύνολο 114 αναφορές για 28 δημοσιευσεις (14 άρθρα, 7 review articles 1 book chapter κλπ). Είναι τόσο ψηλά.για.λαθηγητη που δεν κοίταξα καν να αφαιρέσω αυτοαναφορες. Για κάποιον που πάει για lectureship είμαι αξιοπρεπές έως καλό για έναν πενηντάρη απαράδεκτο
Και δεν ειναι 50αρης αλλά 60ρης.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Το να προσπαθεί ο Βαρουφάκης να γίνει ρυθμιστής πολιτικών εξελίξεων με το ντιεμ 25 είναι εξίσου ηλίθιο με τον ΓΑΠ που αφού φουνταρε τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ πήγε να κάνει επιστροφή με το κοδησο. γελάει ο κόσμος.
Μέτριοκακος πανεπιστημιακός, χαρισματικός ομιλητής, γαμάτη σκηνική παρουσία και ερμηνεία, γαμησετα περιεχόμενο και ουσιαστικές ικανότητεςΟργισμένος έγραψε: 14 Μάιος 2019, 21:12Κι ομως αυτος ο κλοουν πλασαρεται ως εξπερτ στα οικονομικα.Lord Brum έγραψε: 14 Μάιος 2019, 17:45Low blow θα σου πει ότι κατεβαίνει ως πολιτικός. Στο Scopus που είδα έχει h index 6 με σύνολο 114 αναφορές για 28 δημοσιευσεις (14 άρθρα, 7 review articles 1 book chapter κλπ). Είναι τόσο ψηλά.για.λαθηγητη που δεν κοίταξα καν να αφαιρέσω αυτοαναφορες. Για κάποιον που πάει για lectureship είμαι αξιοπρεπές έως καλό για έναν πενηντάρη απαράδεκτο
- Οργισμένος
kakoς πανεπιστημιακος , πηρε συστατικη απο ανδρεα (π-θ τοτε) για να μπει σε αγγλικο πανεπιστημιο.Lord Brum έγραψε: 14 Μάιος 2019, 22:36Μέτριοκακος πανεπιστημιακός, χαρισματικός ομιλητής, γαμάτη σκηνική παρουσία και ερμηνεία, γαμησετα περιεχόμενο και ουσιαστικές ικανότητεςΟργισμένος έγραψε: 14 Μάιος 2019, 21:12Κι ομως αυτος ο κλοουν πλασαρεται ως εξπερτ στα οικονομικα.Lord Brum έγραψε: 14 Μάιος 2019, 17:45
Low blow θα σου πει ότι κατεβαίνει ως πολιτικός. Στο Scopus που είδα έχει h index 6 με σύνολο 114 αναφορές για 28 δημοσιευσεις (14 άρθρα, 7 review articles 1 book chapter κλπ). Είναι τόσο ψηλά.για.λαθηγητη που δεν κοίταξα καν να αφαιρέσω αυτοαναφορες. Για κάποιον που πάει για lectureship είμαι αξιοπρεπές έως καλό για έναν πενηντάρη απαράδεκτο
Αρλουμπολογος με υφος που απευθυνεται στην πλεμπα ωστε να αναφωνηθει το κλασσικο και συναμα θλιβερο «μεγαλο κεφαλι»...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο