Τον έχουν ρωτήσει κι έχει απαντήσει 700 φορές. Ότι τραγουδάει το ίδιο τραγούδι το λες εσύ.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 12:48Ρώτα τον αν άλλαξε. Το ίδιο τραγουδι τραγουδάει ακόμη, αφαίρεσε απλως τα μπάσα.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 12:46Το ότι ένας άνθρωπος μπορεί σε 40 χρόνια να έχει αλλάξει ιδέες αποκλείεται, έτσι;μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 08:32
lol, και τωρα τον αποθεώνει το Liberal.gr...![]()
![]()
![]()
Άλλος ενας εθνικιστής που προσκυνησε το χρήμα.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι άραγε ελληνοπρεπής ο Ηλίας Κασιδιάρης;;;
-
Uppercut
Re: Είναι άραγε ελληνοπρεπής ο Ηλίας Κασιδιάρης;;;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι, καλά, απο αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Ο κοσμος το χει τουμπανο και σεις κρυφο καμάρι.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 12:54Τον έχουν ρωτήσει κι έχει απαντήσει 700 φορές. Ότι τραγουδάει το ίδιο τραγούδι το λες εσύ.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 12:48Ρώτα τον αν άλλαξε. Το ίδιο τραγουδι τραγουδάει ακόμη, αφαίρεσε απλως τα μπάσα.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 12:46
Το ότι ένας άνθρωπος μπορεί σε 40 χρόνια να έχει αλλάξει ιδέες αποκλείεται, έτσι;![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι ομως τοσο δυνατο οσο το δικο σου. Το αναγνωρίζω.
-
Uppercut
Το δικό μου είναια απλούστατο. Το τι πίστευε ένας άνθρωπος πριν 40 χρόνια δε συνεπάγεται αναγκαστικά κάτι για το τώρα. Εάν έχεις λόγους (που δεν έχεις αποκαλύψει) για να πιστεύεις ότι ο Βορίδης είναι όπως τον φαντάζεσαι κι όχι υποστηρικτής των φιλελεύθερων ιδεών που υποστηρίζει ως κοινοβουλευτικός εδώ και πάνω από μία δεκαετία, αυτό είναι δικό σου θέμα. Το κάποτε ήταν κάτι άλλο, άρα είναι γελοίοι όσοι τώρα τον θεωρούν κάτι διαφορετικό είναι επιχείρημα πεντάχρονου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δυο τρια παραδειγματα που θυμάμαι τώρα:
1)Τις μαθητικές κινητοποιησεις για το μακεδονικο, τις στηριξε ο Α)ΝΓΜ Β)Βορίδης Γ)Και οι δυο.
2)Ελεγε για τις πρέσπες οτι ηταν εθνικι μειοδοσία, ξεπουλημα, προδοσία κτλ. Νταξ.
3)Υπερ της βιας κατά των "λαθρομεταναστων" απο οργανωμένους τραμπουκους https://left.gr/news/otan-o-voridis-dik ... nteleimona
Οποταν αλλου τις ππριες σου για τον φιλελε ρουλ οφ λο Βοριδη. Αυτά σε παιδάκια του δημοτικου.
1)Τις μαθητικές κινητοποιησεις για το μακεδονικο, τις στηριξε ο Α)ΝΓΜ Β)Βορίδης Γ)Και οι δυο.
2)Ελεγε για τις πρέσπες οτι ηταν εθνικι μειοδοσία, ξεπουλημα, προδοσία κτλ. Νταξ.
3)Υπερ της βιας κατά των "λαθρομεταναστων" απο οργανωμένους τραμπουκους https://left.gr/news/otan-o-voridis-dik ... nteleimona
Οποταν αλλου τις ππριες σου για τον φιλελε ρουλ οφ λο Βοριδη. Αυτά σε παιδάκια του δημοτικου.
-
Uppercut
μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:05 Δυο τρια παραδειγματα που θυμάμαι τώρα:
1)Δικαίωμα του κι άσχετο με τις μπαρούφες σου.
2)Άποψη του, άσχετη με τις μπαρούφες σου.
3)Πουθενά δεν τάχθηκε υπέρ της βίας, παρά τον ψευδή τίτλο του σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ.
αρχισαν οι μαλακειες.southern έγραψε: 13 Μάιος 2019, 13:30 η ΧΑ είναι ένα κόμμα εθνικοσοσιαλιστικό που έχει περισσότερο σχέση με την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία παρά με τον εθνικισμό ή τον πατριωτισμό των Ελλήνων.
το μυαλο σας εχει ψυχωση με την χα.και τιποτε να μην εκανε παλι θα βρισκατε ως συνηθως να την κατηγορησετε.τα εχει συνηθισει η χα αυτα και ολη την βλακεια σας.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ασχετο με τις μπαρουφες μου, νομιζεις. Εγώ τεκμηριωσα την θέση μου, οι πολιτικές του επιλογές ειναι ακροδεξιές και δεν εχουν σχέση με τον κλασσικο φιλελευθερισμο.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:06μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:05 Δυο τρια παραδειγματα που θυμάμαι τώρα:
1)Δικαίωμα του κι άσχετο με τις μπαρούφες σου.
2)Άποψη του, άσχετη με τις μπαρούφες σου.
3)Πουθενά δεν τάχθηκε υπέρ της βίας, παρά τον ψευδή τίτλο του σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ.
3=«Εάν η αντίσταση εξυπηρετεί ένα ηθικό αίτημα, δεν μπορεί να καμφθεί αυτό το ηθικό αίτημα από την επίκληση της νομιμότητας».
-
Uppercut
Το να λες κάτι δεν ισούται με το να το αιτιολογείς. Μέχρι τώρα είπες μπαρούφες και ψέματα (όπως ότι δικαιολόγησε τη βία ενάντια στους λαθρομετανάστες).μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:09
Ασχετο με τις μπαρουφες μου, νομιζεις. Εγώ τεκμηριωσα την θέση μου, οι πολιτικές του επιλογές ειναι ακροδεξιές και δεν εχουν σχέση με τον κλασσικο φιλελευθερισμο.
3=«Εάν η αντίσταση εξυπηρετεί ένα ηθικό αίτημα, δεν μπορεί να καμφθεί αυτό το ηθικό αίτημα από την επίκληση της νομιμότητας».
Στο κουότ που βάζεις η "αντίσταση" αφορά τις συγκεντρώσεις των κατοίκων και τις συγκρούσεις με την αστυνομία για τις οποίες έχει μιλήσει πιο πριν.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ας κρινει οποιος μας διαβάζει φιλε, δεν ενδιαφέρομαι να πείσω ενα ΝΔ μποτ οτι ειναι ακροδεξιος ο Βορίης.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:11
Στο κουότ που βάζεις η "αντίσταση" αφορά τις συγκεντρώσεις των κατοίκων και τις συγκρούσεις με την αστυνομία για τις οποίες έχει μιλήσει πιο πριν.
-
Uppercut
Και βεβαίως όταν στριμώχνεσαι κι εκνευρίζεσαι, καταφεύγεις σε ύβρεις.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:14Ας κρινει οποιος μας διαβάζει φιλε, δεν ενδιαφέρομαι να πείσω ενα ΝΔ μποτ οτι ειναι ακροδεξιος ο Βορίης.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:11
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν νοιωθω οτι στριμώχθηκα, ουτε σε εβρισα. Αλλωστε το μποτ χρησιμοποιειται κατα κορον εδω μεσα, αρα υποθέτω δεν ειναι υβρις.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:15Και βεβαίως όταν στριμώχνεσαι κι εκνευρίζεσαι, καταφεύγεις σε ύβρεις.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:14Ας κρινει οποιος μας διαβάζει φιλε, δεν ενδιαφέρομαι να πείσω ενα ΝΔ μποτ οτι ειναι ακροδεξιος ο Βορίης.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:11
Σου έφερα θεσεις του Βοριδη που ανήκουν στην περιοχη της ακροδεξιας. Εσυ λες πως δεν ειναι. Οκ, ας κρινει οποιος μας διαβάζει, δεν θα σκάσουμε κιολας.
-
Uppercut
Εγώ δεν σκάω για την ΕΠ όπως έχω πει, γιατί μου είναι ψιλοαδιάφορη τελευταία. Το μποτ είναι ύβρις και το λες σε τύπο που ποστάρει σχετικά αραιά στο πχώρουμ (έλειπα 2 μήνες), με την ΕΠ να μην είναι καν βασικός χώρος δράσης μου κι εσύ έχοντας τα πενταπλάσια ποστς από μένα, σίγουρα πολύ πιο ενεργός σε θέματα που αφορούν κομματικά με αποκαλείς "μποτ" επειδή στριμώχθηκες, ενώ εγώ δεν σε αποκάλεσα τίποτα.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:19Δεν νοιωθω οτι στριμώχθηκα, ουτε σε εβρισα. Αλλωστε το μποτ χρησιμοποιειται κατα κορον εδω μεσα, αρα υποθέτω δεν ειναι υβρις.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:15Και βεβαίως όταν στριμώχνεσαι κι εκνευρίζεσαι, καταφεύγεις σε ύβρεις.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:14
Ας κρινει οποιος μας διαβάζει φιλε, δεν ενδιαφέρομαι να πείσω ενα ΝΔ μποτ οτι ειναι ακροδεξιος ο Βορίης.
Σου έφερα θεσεις του Βοριδη που ανήκουν στην περιοχη της ακροδεξιας. Εσυ λες πως δεν ειναι. Οκ, ας κρινει οποιος μας διαβάζει, δεν θα σκάσουμε κιολας.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 14 Μάιος 2019, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οκ, νομιζω οτι εληξε η συνομιλία μας. Δεν ηξερα οτι ησουν τοσο ευασθητουλης. Θα σε δω την επομενη φορα που θα πουνε λαθρο καποιον μετανάστη, αν έχεις τις ίδιες ευαισθησίες. Κατά τα άλλα, εναντια στην Π.Ο.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:22Εγώ δεν σκάω για την ΕΠ όπως έχω πει γιατί μου είναι ψιλοαδιάφορη τελευταία. Το μποτ είναι ύβρις και το λες σε τύπο που ποστάρει σχετικά αραιά στο πχώρουμ (έλειπα 2 μήνες), με την ΕΠ να μην είναι καν βασικός χώρος δράσης μου κι εσύ έχοντας τα πενταπλάσια ποστς από μένα, σίγουρα πολύ πιο ενεργός σε θέματα που αφορούν κομματικά με αποκαλείς "μποτ" επειδή στριμώχθηκες, ενώ εγώ δεν σε αποκάλεσα τίποτα.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:19Δεν νοιωθω οτι στριμώχθηκα, ουτε σε εβρισα. Αλλωστε το μποτ χρησιμοποιειται κατα κορον εδω μεσα, αρα υποθέτω δεν ειναι υβρις.Uppercut έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:15
Και βεβαίως όταν στριμώχνεσαι κι εκνευρίζεσαι, καταφεύγεις σε ύβρεις.
Σου έφερα θεσεις του Βοριδη που ανήκουν στην περιοχη της ακροδεξιας. Εσυ λες πως δεν ειναι. Οκ, ας κρινει οποιος μας διαβάζει, δεν θα σκάσουμε κιολας.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-