Λογω της κατήχησης στο δημοτικό/γυμνάσιο εισαι χριστιανος. Σιγα που έκανες ερευνα. Πιπες.Marios έγραψε: 13 Μάιος 2019, 18:44
Εγώ την έρευνα που έχω κάνει για να διαμορφώσω τον σημερινό χαρακτήρα μου εσύ δεν μπορείς να την κάνεις ούτε στα όνειρα σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η δική μας ιδεολογία, πιο κοντά σε οσα είπε ο Χριστός
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Η δική μας ιδεολογία, πιο κοντά σε οσα είπε ο Χριστός
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Έχω καταγωγή από την ΕΣΣΔ.Εκεί γεννήθηκα(όπως πολλοί Έλληνες) και πέρασα τα πρώτα 17 χρόνια της ζωής μου μέχρι το 1991 που έπεσε η ΕΣΣΔ,άνοιξαν τα σύνορα και φύγαμε από την χώρα.Στην κομμουνιστική ΕΣΣΔ όχι κατήχηση ούτε ότι θρησκεύεσαι μπορούσες να πεις δημοσίως.Η αθειστική προπαγάνδα ήτανε παντού από τα σχολεία ως τα πανεπιστήμια και από τα θεσμικά όργανα ως τα ΜΜΕ.Υπήρχαν ασφαλώς και χειρότερες καταστάσεις από την ΕΣΣΔ όπως η κομμουνιστική Αλβανία που η κατάσταση για τους θρησκευόμενους ήταν ακόμα χειρότερη.Άρα εδώ εσύ είσαι αυτός που λέει πίπες και ότι σου κατέβει.μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 18:45Λογω της κατήχησης στο δημοτικό/γυμνάσιο εισαι χριστιανος. Σιγα που έκανες ερευνα. Πιπες.Marios έγραψε: 13 Μάιος 2019, 18:44
Εγώ την έρευνα που έχω κάνει για να διαμορφώσω τον σημερινό χαρακτήρα μου εσύ δεν μπορείς να την κάνεις ούτε στα όνειρα σου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι κρατικές διωξεις στην ΕΣΣΔ ηταν αναποτελεσματικές και χλιαρές. Προφανώς οι γονείς σου αναλάβανε τον ρόλο της κατήχησης.Marios έγραψε: 13 Μάιος 2019, 18:56Έχω καταγωγή από την ΕΣΣΔ.Εκεί γεννήθηκα(όπως πολλοί Έλληνες) και πέρασα τα πρώτα 17 χρόνια της ζωής μου μέχρι το 1991 που έπεσε η ΕΣΣΔ,άνοιξαν τα σύνορα και φύγαμε από την χώρα.Στην κομμουνιστική ΕΣΣΔ όχι κατήχηση ούτε ότι θρησκεύεσαι μπορούσες να πεις δημοσίως.Η αθειστική προπαγάνδα ήτανε παντού από τα σχολεία ως τα πανεπιστήμια και από τα θεσμικά όργανα ως τα ΜΜΕ.Υπήρχαν ασφαλώς και χειρότερες καταστάσεις από την ΕΣΣΔ όπως η κομμουνιστική Αλβανία που η κατάσταση για τους θρησκευόμενους ήταν ακόμα χειρότερη.Άρα εδώ εσύ είσαι αυτός που λέει πίπες και ότι σου κατέβει.μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 18:45Λογω της κατήχησης στο δημοτικό/γυμνάσιο εισαι χριστιανος. Σιγα που έκανες ερευνα. Πιπες.Marios έγραψε: 13 Μάιος 2019, 18:44
Ούτε σε εκκλησία πήγα ποτέ όσο ζούσα στην ΕΣΣΔ,ούτε την Καινή Διαθήκη μπόρεσα να διαβάσω αφού δεν την είχαμε στο σπίτι (αρκούσε μία έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι και αν έβρισκαν θρησκευτικό βιβλίο ή θρησκευτικά σύμβολα μπορούσαν να σε συλλάβουν).Το κράτος διά μέσου των σχολείων, νηπιαγωγείων, πανεπιστημίων, ΜΜΕ κτλ ήταν αυτό που ανέλαβε να μου κάνει (σε εμένα και σε όλους τους πολίτες) κατήχηση και μάλιστα αθεϊστική κατήχηση. Εζησα σε ένα περιβάλλον καθαρά αθεϊστικό. Οι διώξεις κατά των θρησκευόμενων στην ΕΣΣΔ μόνο χλιαρές δεν ήταν κατά καιρούς μάλιστα γινόταν και πιο έντονες.Υπήρχαν και χειρότερες περιπτώσεις για τους θρησκευόμενους (π.χ στην Αλβανία του Εμβερ Χότζα όπως είπαμε). Ο λόγος της αποτυχίας των διώξεων να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ότι όπως το σκοτάδι δεν μπορεί να νικήσει το φως όσο λυσσασμένο και να προσπαθήσει.μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 18:58Οι κρατικές διωξεις στην ΕΣΣΔ ηταν αναποτελεσματικές και χλιαρές. Προφανώς οι γονείς σου αναλάβανε τον ρόλο της κατήχησης.Marios έγραψε: 13 Μάιος 2019, 18:56Έχω καταγωγή από την ΕΣΣΔ.Εκεί γεννήθηκα(όπως πολλοί Έλληνες) και πέρασα τα πρώτα 17 χρόνια της ζωής μου μέχρι το 1991 που έπεσε η ΕΣΣΔ,άνοιξαν τα σύνορα και φύγαμε από την χώρα.Στην κομμουνιστική ΕΣΣΔ όχι κατήχηση ούτε ότι θρησκεύεσαι μπορούσες να πεις δημοσίως.Η αθειστική προπαγάνδα ήτανε παντού από τα σχολεία ως τα πανεπιστήμια και από τα θεσμικά όργανα ως τα ΜΜΕ.Υπήρχαν ασφαλώς και χειρότερες καταστάσεις από την ΕΣΣΔ όπως η κομμουνιστική Αλβανία που η κατάσταση για τους θρησκευόμενους ήταν ακόμα χειρότερη.Άρα εδώ εσύ είσαι αυτός που λέει πίπες και ότι σου κατέβει.μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 18:45
Λογω της κατήχησης στο δημοτικό/γυμνάσιο εισαι χριστιανος. Σιγα που έκανες ερευνα. Πιπες.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εσύ είσαι ανθέλληνας και σκοπιανός πρακτοράκος (ο Νο 1 στην υπογραφή μου) και είναι αναμενόμενο να στηρίζεις προδότες.μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 15:29 .....
Υγ-Επειδη ειμαι ανεξάρτητος αντικειμενικος παρατηριτής, δεν σημαίνει οτι είμαι με τον Σύριζα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δυστυχώς ο σφυριζα δεν ειναι προδοτες.Nandros έγραψε: 13 Μάιος 2019, 19:17Εσύ είσαι ανθέλληνας και σκοπιανός πρακτοράκος (ο Νο 1 στην υπογραφή μου) και είναι αναμενόμενο να στηρίζεις προδότες.μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 15:29 .....
Υγ-Επειδη ειμαι ανεξάρτητος αντικειμενικος παρατηριτής, δεν σημαίνει οτι είμαι με τον Σύριζα.
.
Οσοι και καλα σοκαρεστε και λετε οτι ειναι βιντεοσοπια και οτι δεν μπορει να ειπε κατι τετοιο, ο τσιπρας αναφερθηκε σε αυτο γιατι ΠΡΩΤΟΙ οι πολιτικοι του αντιπαλοι τον κατηγορησαν ως αθεο, αστεφανωτο με αβαπτιστα παιδια. Στον λογικο ανθρωπο και χριστιανο, δεξιο ή αριστερο που παρακολουθει την επικαιροτητα και που δεν ξεχναει τι του εκαναν αυτοι με τους μεγαλους σταυρους και τις λαμπαδες, ακουγεται πολυ λογικο αυτο που λεει ο τσιπρας.

- Nandros
Μπα; Έγινε "σφυριζα" τώρα;μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 19:40Δυστυχώς ο σφυριζα δεν ειναι προδοτες.Nandros έγραψε: 13 Μάιος 2019, 19:17Εσύ είσαι ανθέλληνας και σκοπιανός πρακτοράκος (ο Νο 1 στην υπογραφή μου) και είναι αναμενόμενο να στηρίζεις προδότες.μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 15:29.....
Μετά τις εκλογές, εσύ ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του, θα μας το παίζεις και αντι-σύριζα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Είμαι αντι-συριζα, οπως ειμαι αντι-κυνοβουλευτισμος και αντι-δημοκρατης.Nandros έγραψε: 13 Μάιος 2019, 20:04Μπα; Έγινε "σφυριζα" τώρα;μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 19:40Δυστυχώς ο σφυριζα δεν ειναι προδοτες.Nandros έγραψε: 13 Μάιος 2019, 19:17Εσύ είσαι ανθέλληνας και σκοπιανός πρακτοράκος (ο Νο 1 στην υπογραφή μου) και είναι αναμενόμενο να στηρίζεις προδότες.![]()
Μετά τις εκλογές, εσύ ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του, θα μας το παίζεις και αντι-σύριζα!
.
- Nandros
Δεν χρειάζεται να ορκιστείς. Τα γραπτά σου το αποδεικνύουν (πόσο κάργα σύριζα είσαι)μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 20:06Είμαι αντι-συριζα, οπως ειμαι αντι-κυνοβουλευτισμος και αντι-δημοκρατης.Nandros έγραψε: 13 Μάιος 2019, 20:04Μπα; Έγινε "σφυριζα" τώρα;![]()
και ταυτόχρονα προδότης, πράκτορας, φασίστας.

Τσίπρας: η ιδεολογία μας είναι κοντά στον Χριστό.
Και πιο προχωρημένη, Αλέξη μου:
Ο Χριστός ήθελε 50% φορολογία (ο έχων 2 χιτώνες να δίνει τον 1), εσείς 70%.
Ο Χριστός βόλεψε 2-3 φίλους, πχ Λάζαρο, εσείς όλους, πχ -71, Καρανίκα, dna replication, Pirate7G, Κατερίνα Νοτοπούλου, πήζον bot, κ.λπ.κ.λπ....
Ο Χριστός βάδιζε μόνος πάνω στο νερό, εσείς με ολόκληρο κότερο.
https://twitter.com/MsLouellaDeVil/stat ... 84/photo/1
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τιμή μου και καμάρι μου!Nandros έγραψε: 13 Μάιος 2019, 20:09Δεν χρειάζεται να ορκιστείς. Τα γραπτά σου το αποδεικνύουν (πόσο κάργα σύριζα είσαι)μίστερ μαξ έγραψε: 13 Μάιος 2019, 20:06Είμαι αντι-συριζα, οπως ειμαι αντι-κυνοβουλευτισμος και αντι-δημοκρατης.Nandros έγραψε: 13 Μάιος 2019, 20:04 Μπα; Έγινε "σφυριζα" τώρα;![]()
και ταυτόχρονα προδότης, πράκτορας, φασίστας.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όχι ο Μητσοτάκης πάντως.Από εκεί και πέρα υπάρχουν δεκάδες πολιτικοί και έντυπα που το καθένα γράφει ότι θέλει.Έχει νόημα να απαντάς σε όλα;LETO έγραψε: 13 Μάιος 2019, 19:47 Οσοι και καλα σοκαρεστε και λετε οτι ειναι βιντεοσοπια και οτι δεν μπορει να ειπε κατι τετοιο, ο τσιπρας αναφερθηκε σε αυτο γιατι ΠΡΩΤΟΙ οι πολιτικοι του αντιπαλοι τον κατηγορησαν ως αθεο, αστεφανωτο με αβαπτιστα παιδια. Στον λογικο ανθρωπο και χριστιανο, δεξιο ή αριστερο που παρακολουθει την επικαιροτητα και που δεν ξεχναει τι του εκαναν αυτοι με τους μεγαλους σταυρους και τις λαμπαδες, ακουγεται πολυ λογικο αυτο που λεει ο τσιπρας.
![]()
- Μαυροβασίλης
Λόρδος Ταντρίδης;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
alexandros 21
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις