!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέος οδηγός νέο αμάξι..

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
xCandia

Re: Νέος οδηγός νέο αμάξι..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xCandia »

Εντάξει τα kadett δεν υπάρχουν :lol: :lol: Είδα 3-4 αμαξάκια εκ των οποίων και μερικά που αναρτήσατε. Θα δω άμα δέχονται έλεγχο από το συνεργείο του φίλου και θα δείξει. Μετά την τρελή ξενέρα με το προηγούμενο έχω αρχίσει και βλέπω πιο θετικά τα πράγματα :)
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

xCandia έγραψε: 14 Μάιος 2018, 16:12 Εντάξει τα kadett δεν υπάρχουν :lol: :lol: Είδα 3-4 αμαξάκια εκ των οποίων και μερικά που αναρτήσατε. Θα δω άμα δέχονται έλεγχο από το συνεργείο του φίλου και θα δείξει. Μετά την τρελή ξενέρα με το προηγούμενο έχω αρχίσει και βλέπω πιο θετικά τα πράγματα :)
Κοιτα φιέστα, στο ξαναλέω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

xCandia έγραψε: 13 Μάιος 2018, 22:04 Έτσι, αποφάσισα να ακούσω όσο το δυνατόν περισσότερες συμβουλές από τους αγαπητούς μας συμφορουμητές πάνω στο θέμα. ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΑΜΑΞΙ; Εδώ να σημειώσω κάποια "τεχνικά χαρακτηριστικά". Το μπάτζετ κυμαίνεται στα 2.500, θέλω κάτι μέχρι 1358 κυβικά για να έχω τα χαμηλά τέλη και μια φτηνή κατανάλωση βενζίνης του αμαξιού, χιλιόμετρα περίπου μέχρι 175.000(?), να είναι όσο το δυνατόν ωραίο αμάξι (πολύ υποκειμενικό βέβαια) και το κυριότερο να είναι αξιόπιστο. Γαλλικά αμάξια εκτός από το πεδίο μου, καθώς τα θεωρώ τα πιο αναξιόπιστα. Τι προτείνετε λοιπόν; :D Ακόμα, ίσως μια ερώτηση πιο πολύ σκεπτικό. Θα ήταν σωστό να ψάχνω αμάξι του χιλιάρικου με την προοπτική να δώσω ένα ακόμα χιλιάρικο και να το κάνω τσίλικο; Τέλος φορολογικά τι παίζει και αν παίζει κανά πρόβλημα; Τα λεφτά μου είναι κάλαντα, χαρτζιλίκι, φυλλάδια κλπ.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και όσο πιο πολλοί πουν την άποψη τους τόσο το καλύτερο.
Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Με βάση τα οικονομικά οριακά σε παίρνει για supermini, δεν ξέρουμε προφανώς τις αντίστοιχες δυνατότητες της οικογένειάς σου, υποθέτω αντίστοιχα μικρομεσαία. Αν μειωθεί και άλλο το επίπεδο ζωής αυξηθούν φόροι τέλη δεν θα βγαίνει ούτε αυτό. Οπότε κάτω από 1350 κυβικά για τα σχεδόν μισά τέλη, γιαπωνέζικο για φθηνά ανταλλακτικά ζημιές, swift micra.To yaris θεωρείται καλύτερο αλλά με το κόστος σε πάει πρακτικά σε μεγαλύτερη κατηγορία. Mitsubishi ξέχνα τα. Τι άλλο πιθανό να ψάξεις δηλαδή για alfa romeo, bmw; Tα άλλα είναι για όσους βγάζουν γούστα και αφού δεν ανταποκρίνονται σε αντίστοιχο μέσο επίπεδο ζωής και εισοδημάτων συνήθως είναι από αδούλευτα λέφτά, νοίκια, επιχειρήσεις που τρέχουν οι υπάλληλοι κοκ.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

xCandia έγραψε: 14 Μάιος 2018, 16:12 Εντάξει τα kadett δεν υπάρχουν :lol: :lol: Είδα 3-4 αμαξάκια εκ των οποίων και μερικά που αναρτήσατε. Θα δω άμα δέχονται έλεγχο από το συνεργείο του φίλου και θα δείξει. Μετά την τρελή ξενέρα με το προηγούμενο έχω αρχίσει και βλέπω πιο θετικά τα πράγματα :)
Ρε συ πλακα καναμε.Μην κανεις καμμια μαλακια και παρεις κανα τετοιο.
Κοιτα για κανενα πιο συγχρονο και με οσο το δυνατον λιγοτερα χλμ.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Το φιεστα του 2005, είναι κοντά στα λεφτά σου αλλά:

Εγώ έχω το 1400, με ανοιχτό το AC στην εθνική , αν ανηφορίζει και πρέπει να αφήσεις το γκάζι , μετά ψόφησε :lol:
Φαντάζομαι το 1200 να είναι χειρότερο. Είναι όμως πολύ οικονομικό στην πόλη , γιαυτό και ψόφιο :lol:
Άλλο αρνητικό , έχει περίεργο προφίλ λάστιχα : 195/50/15 , με μαλακά λάστιχα στυλ μισελεν, την άκουσαν δυο φορές οι αλουμινένιες ζάντες, οι οποίες ευτυχώς επισκευάζονται . Τώρα με σκληρό ελαστικό πιρελι, δεν θυμάμαι ποιο, δεν έχει θέμα.

Δεν βρίσκω κάτι άλλο αρνητικό . Εμένα δεν εχει κάνει κιχ, αλλα το προσέχω, όταν το βάζω μπρος δεν ξεκινάω αμέσως, μέχρι να πέσουν οι στροφές στο ρελαντι, και μετά για κάνα 5 λεπτο , πολύ χαλαρό, ποτέ κόφτες και τέτοια.

οτι και να πάρεις, να έχει το εγχειρίδιο, και τα σέρβις του, και ασχέτως τι λέει ο προηγούμενος κάτοχος, άμεση αλλαγή λάδια , φίλτρο λαδιού και αέρα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
xCandia

Ερμής έγραψε: 14 Μάιος 2018, 16:33
xCandia έγραψε: 14 Μάιος 2018, 16:12 Εντάξει τα kadett δεν υπάρχουν :lol: Είδα 3-4 αμαξάκια εκ των οποίων και μερικά που αναρτήσατε. Θα δω άμα δέχονται έλεγχο από το συνεργείο του φίλου και θα δείξει. Μετά την τρελή ξενέρα με το προηγούμενο έχω αρχίσει και βλέπω πιο θετικά τα πράγματα :)
Κοιτα φιέστα, στο ξαναλέω.
Mόλις κανόνισα να δω όχι ένα αλλά δύο. Θα το έχω στα υπόψην μου αλλά είναι οριακά πάνω από το μπατζεντ μου. Ευχαριστώ :)
Dorian έγραψε: 14 Μάιος 2018, 16:56 Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Με βάση τα οικονομικά οριακά σε παίρνει για supermini, δεν ξέρουμε προφανώς τις αντίστοιχες δυνατότητες της οικογένειάς σου, υποθέτω αντίστοιχα μικρομεσαία. Αν μειωθεί και άλλο το επίπεδο ζωής αυξηθούν φόροι τέλη δεν θα βγαίνει ούτε αυτό. Οπότε κάτω από 1350 κυβικά για τα σχεδόν μισά τέλη, γιαπωνέζικο για φθηνά ανταλλακτικά ζημιές, swift micra.To yaris θεωρείται καλύτερο αλλά με το κόστος σε πάει πρακτικά σε μεγαλύτερη κατηγορία. Mitsubishi ξέχνα τα. Τι άλλο πιθανό να ψάξεις δηλαδή για alfa romeo, bmw; Tα άλλα είναι για όσους βγάζουν γούστα και αφού δεν ανταποκρίνονται σε αντίστοιχο μέσο επίπεδο ζωής και εισοδημάτων συνήθως είναι από αδούλευτα λέφτά, νοίκια, επιχειρήσεις που τρέχουν οι υπάλληλοι κοκ.
Αρχικά το σκεπτικό σας είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μου στην αρχή, δλδ όταν άρχισα να ψάχνω αμάξι. Με τους δικούς μου να έχουν 2 yaris τα οποία δεν τους έχουν βγάλει τίποτα το ιαπωνικό κερδίζει κατά κράτος σε αξιοπιστία. Το θέμα είναι ότι micra swift έχουν τα παλιά μοντέλα μόνο στα λεφτά μου τα οποία θεωρώ πως είναι αρκετά παλιά αμάξια σε σημείο να είναι πιο παλιά και από μένα όταν είχαν γεννηθεί :lol: :lol: (γενιά του '99)
stergiosbik έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:05
Ρε συ πλακα καναμε.Μην κανεις καμμια μαλακια και παρεις κανα τετοιο.
Κοιτα για κανενα πιο συγχρονο και με οσο το δυνατον λιγοτερα χλμ.
Το ξέρω :lol: δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κανά τέτοιο :P
Άβαταρ μέλους
xCandia

enterprise-psi έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:19 Το φιεστα του 2005, είναι κοντά στα λεφτά σου αλλά:

Εγώ έχω το 1400, με ανοιχτό το AC στην εθνική , αν ανηφορίζει και πρέπει να αφήσεις το γκάζι , μετά ψόφησε :lol:
Φαντάζομαι το 1200 να είναι χειρότερο. Είναι όμως πολύ οικονομικό στην πόλη , γιαυτό και ψόφιο :lol:
Άλλο αρνητικό , έχει περίεργο προφίλ λάστιχα : 195/50/15 , με μαλακά λάστιχα στυλ μισελεν, την άκουσαν δυο φορές οι αλουμινένιες ζάντες, οι οποίες ευτυχώς επισκευάζονται . Τώρα με σκληρό ελαστικό πιρελι, δεν θυμάμαι ποιο, δεν έχει θέμα.

Δεν βρίσκω κάτι άλλο αρνητικό . Εμένα δεν εχει κάνει κιχ, αλλα το προσέχω, όταν το βάζω μπρος δεν ξεκινάω αμέσως, μέχρι να πέσουν οι στροφές στο ρελαντι, και μετά για κάνα 5 λεπτο , πολύ χαλαρό, ποτέ κόφτες και τέτοια.

οτι και να πάρεις, να έχει το εγχειρίδιο, και τα σέρβις του, και ασχέτως τι λέει ο προηγούμενος κάτοχος, άμεση αλλαγή λάδια , φίλτρο λαδιού και αέρα.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείται με το 1200άρι. Αν βρω κάποια ευκαιρία 1400 γιατί όχι :)
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Είναι 1388 κυβικά όμως, και πας στα 240 ευρώ / χρόνο τέλη.
Άβαταρ μέλους
xCandia

enterprise-psi έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:46 Είναι 1388 κυβικά όμως, και πας στα 240 ευρώ / χρόνο τέλη.
Ναι κατάλαβα τι εννοείται, απλά είμαι της άποψης ότι αν είναι να μου βγει ένα αμάξι κουκλί και να γλυτώνω συνεργεία ας δοθεί κάτι παραπάνω στα τέλη.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Επίσης , αν καταλήξεις σε Fiesta , να τσεκάρεις αν ο προηγούμενος έχει κάνει αλλαγή ιμάντα χρονισμού, στα 100.000 χιλιόμετρα ή αν είναι του 2005 το 2015, οτι έρθει πρώτο.
Και στα άλλα αυτοκίνητα ισχύει αυτό, απλά δεν ξέρω το πότε πρέπει να γίνει. Εκτός αν έχει καδένα :D
Άβαταρ μέλους
xCandia

enterprise-psi έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:57 Επίσης , αν καταλήξεις σε Fiesta , να τσεκάρεις αν ο προηγούμενος έχει κάνει αλλαγή ιμάντα χρονισμού, στα 100.000 χιλιόμετρα ή αν είναι του 2005 το 2015, οτι έρθει πρώτο.
Και στα άλλα αυτοκίνητα ισχύει αυτό, απλά δεν ξέρω το πότε πρέπει να γίνει. Εκτός αν έχει καδένα :D
Γενικότερα πάνω στο θέμα ιμάντα χρονισμού, καδένα, πότε να αλλαχτεί, συν-πλην μέσα από το ψάξιμο και τις συζητήσεις έχω γίνει εξπερ :003: :lol: Πάντα τσεκάρω στα αμάξια τα σέρβις το τι και πότε και γενικότερα για τα "μηχανικά" έχουμε τον οικογενειακό φίλο να τα δει.
Άβαταρ μέλους
xCandia

Παιδιά για Hyundai Accent τι πιστεύεται;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

xCandia έγραψε: 18 Μάιος 2018, 14:28 Παιδιά για Hyundai Accent τι πιστεύεται;
μακρυα, Μ Α Κ Ρ Υ Α!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

xCandia έγραψε: 18 Μάιος 2018, 14:28 Παιδιά για Hyundai Accent τι πιστεύεται;
Σκυλια!
Ομως μην το παρεις! :003:
Εκτος της αξιοπιστιας δεν βλεπω τι αλλο μπορει να σου προσφερει.
Άβαταρ μέλους
xCandia

Γιατί βρε παιδιά; :D Ντάξει εννώ για πρώτο αμάξι δεν θέλω να μου προσφέρει και τρελά. Είμαι μεταξύ ενός accent, ενός fiesta και ενός skoda.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”