Πάντως δεν νικιέται από πρώην κνιτες που είναι θυμωμένοι γιατί έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ σε λάθος χρόνο και από ΕΣΠΑτζηδεςΟργισμένος έγραψε: 11 Μάιος 2019, 15:11 Ο λαικιστικος φασιστικος αχταρμας που εκπροσωπει ο συριζα δεν νικιεται ετσι ευκολα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
64 προσωπικοτητες κατά του εσμού.
Re: 64 προσωπικοτητες κατά του εσμού.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Υποκλίνομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όλοι οι υπόλοιποι πίνκυ που δεν είμαστε κομματόσκυλα είμαστε ο κόσμος της παραγωγής, επίσης είμαστε η πλειοψηφία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μάιος 2019, 14:48Πρετεντέρης έγραψε: 11 Μάιος 2019, 13:26 Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη του εθνολαΪκισμού. Στηρίζουμε- αγαπάμε.![]()
![]()
Με τους ζαιομουτζαχεντίν να συνθλίβονται καθημερινά υπό το κυλώνειον άγος των πομπών και των επιλογών των, τα βέλη (και τα πέη) μας στρέφονται τώρα στους αποστασιοποιημένους και τους ισασποστάκηδες, των οποίων το αφόρητα βαρετό ξυπνητζηλίκι και κοινοτοπίες θα αντιμετωπίζονται, από την κοινωνία των πολιτών και τον κόσμο της παραγωγής, με υπομονετική συγκατάβαση με την επαναφορά της κανονικότητος, μόνο και μόνο επειδή ο κυριάκος, ο στέλιος και μερικά παλληκάρια γύρω τους ανέλαβαν μόνοι αυτοί και χωρίς καμία υποστήριξη το κόστος της αναμέτρησης με το Κτήνος. νπδβ
Δεν μας αφήνετε να βαρεθούμε μιας και ωσάν τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο κάνετε διαγωνισμούς συνεχώς, να πχ όπως τώρα με το ποιόν τάισε περισσότερο η χούντα.
Συνεχίστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Μαυροβασίλης
δεν είναι δικό μου αλλά ταιριάζει στην περίσταση
@βατ, μπερια, φοσι, κτλ
επειδή λόγω μακράς απουσίας έχω χάσει μεμο, τί παίζει με το ΕΣΠΑ;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Εγώ πάντως βαρέθηκα.sys3x έγραψε: 11 Μάιος 2019, 15:22 Δεν μας αφήνετε να βαρεθούμε μιας και ωσάν τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο κάνετε διαγωνισμούς συνεχώς
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σε γενικές γραμμές, όλη η νεοφιλ συνιστώσα (να είμαστε δίκαιοι, όχι μόνο αυτή) κατακεραυνώνει τον κρατισμό ροκανίζοντας κονδύλια από τα ΕΣΠΑ.Μαυροβασίλης έγραψε: 11 Μάιος 2019, 15:26δεν είναι δικό μου αλλά ταιριάζει στην περίσταση
@βατ, μπερια, φοσι, κτλ
- Μαυροβασίλης
Βατ, πάλι τα ίδια θα λέμε; πού έχει νεοφιλ στην ΕΕ;
ή στο ΗΒ νομίζεις ότι σνομπάρουν το ΕΣΠΑ; πλερέζες την επόμενη του μπρεξι είχαν σε όλη την έρευνα
κι επίσης, ακόμα κι αν οι εσπατζήδες των 64 ήταν ειλικρινά νεολελέδες, από πού να βρουν Ε&Ε πόρους; από τους ελ μεγαλοαστούς;
ή στο ΗΒ νομίζεις ότι σνομπάρουν το ΕΣΠΑ; πλερέζες την επόμενη του μπρεξι είχαν σε όλη την έρευνα
κι επίσης, ακόμα κι αν οι εσπατζήδες των 64 ήταν ειλικρινά νεολελέδες, από πού να βρουν Ε&Ε πόρους; από τους ελ μεγαλοαστούς;
Το θέμα είναι ότι η "ανάπτυξη" που ευαγγελίζονται παίζει μόνο μέσα από το ροκάνισμα των κονδυλίων των ΕΣΠΑ (με υπερτιμολογήσεις βεβαίως βεβαίως).Μαυροβασίλης έγραψε: 11 Μάιος 2019, 15:34 Βατ, πάλι τα ίδια θα λέμε; πού έχει νεοφιλ στην ΕΕ;
Γιατί ρωτάς αν έχει νεοφίλ η ΕΕ; Είδος υπό εξαφάνιση είναι;
- Μαυροβασίλης
νο τρου σκοτσμαν
οκ, για το εσπα κι εγώ έχω την εντύπωση πως πρόκειται για παντελόνιασμα, δεν άλλαξε τπτ δλδ, υπαρκτός ελληνισμός τρισχιλιετής συνέχεια
Τι να πούμε κι εμείς δηλαδή για τους ζαίους;
Είναι το αντίστοιχο των 0.60 κατά κάποιο τρόπο.Μαυροβασίλης έγραψε: 11 Μάιος 2019, 15:26δεν είναι δικό μου αλλά ταιριάζει στην περίσταση
@βατ, μπερια, φοσι, κτλ
- Otto Weininger
Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι έγραψεςfoscilis έγραψε: 11 Μάιος 2019, 11:44Αλλά εκατό φορές πιο κάτω από τα μεγαλοστελεχη της ΝΔ. Γι' αυτό τους γλείφει το κωλι.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 11 Μάιος 2019, 11:39 ο,τι να 'ναι οι απαντήσεις, ο τελευταίος στην παραπάνω λίστα είναι 10 φορες πιο αξιολογος (είτε σε σπουδές και σε επιστημονικο έργο, ειτε σε κοινωνικη προσφορά ως γιατρος πχ, είτε ως πετυχημένος επιχειρηματιας) απο ολα τα μεγαλοστελέχη του σύριγγα μαζι (και κυρίως τον ντενεκέ που μερικοί θεωρείτε ηγέτη)
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγραψα με πολύ οικονομικό και ειρωνικό τρόπο ότι πρόκειται για γλυφοκωλιαρηδες της ΝΔ που δεν έχει ακριβώς νομπελίστες ή προκομμενους για αρχιτσελιγκες (για την ακρίβεια ο μόνος που δεν είναι κακομαθημένο μαλακιστηρι κληρονομος είναι ο Άδωνις που είναι έμπορος νανογιλεκων άρα στα όρια του απατεώνα).
Δε νομίζω ότι συμφέρει τη ΝΔ η σύγκριση των στελεχών οπότε καλύτερα ο φραγμενος να αφήσει αυτή τη γραμμή.
Δε νομίζω ότι συμφέρει τη ΝΔ η σύγκριση των στελεχών οπότε καλύτερα ο φραγμενος να αφήσει αυτή τη γραμμή.
Το αστικό μεγαλείο της Κ. σε μία πρόταση!Χωρίς η παρέμβαση τους να αποτελεί ένα κείμενο ευθείας στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναγνωρίζει εμμέσως ότι στην παρούσα συγκυρία μόνον η ηγεσία της ΝΔ μπορεί να εκφράσει αυθεντικά και πειστικά την ανάγκη για ανόρθωση της μεσαίας τάξης, ενίσχυση της δημοκρατίας, διεύρυνση των ευκαιριών και της ευημερίας.
Η καλή εφημερίδα όχι μόνο διατηρεί ανέπαφη την αξιοπρέπεια τούτων των γενναίων διανοούμενων, προφυλασσοντας τους από κακόβουλες υπόνοιες για την ανεξαρτησία τους, αλλά ταυτόχρονα τέλει και το καθήκον της ενώπιον της ενημέρωσης, διαλύοντας τις όποιες αμφιβολίες των αναγνωστών περί του νοήματος αυτής της σημαντικης παρέμβασης.
So hab ich dich schon unbedingt
-
Nero
αυτό είναι ενδιαφέρον. Θα ήθελα πολύ να να ξέρω πως συστήνεται στο εξωτερικό ο διδάκτορας νέων απειλών...Τριαντάφυλλος (Άκης) Καρατράντος, Διεθνολόγος, Δρ. Ευρωπαϊκής Ασφαλείας και Νέων Απειλών Πανεπιστημίου Αιγαίου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση