Αλλά εκατό φορές πιο κάτω από τα μεγαλοστελεχη της ΝΔ. Γι' αυτό τους γλείφει το κωλι.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 11 Μάιος 2019, 11:39 ο,τι να 'ναι οι απαντήσεις, ο τελευταίος στην παραπάνω λίστα είναι 10 φορες πιο αξιολογος (είτε σε σπουδές και σε επιστημονικο έργο, ειτε σε κοινωνικη προσφορά ως γιατρος πχ, είτε ως πετυχημένος επιχειρηματιας) απο ολα τα μεγαλοστελέχη του σύριγγα μαζι (και κυρίως τον ντενεκέ που μερικοί θεωρείτε ηγέτη)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
64 προσωπικοτητες κατά του εσμού.
Re: 64 προσωπικοτητες κατά του εσμού.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
βάλτε τη ΓΑΛΗ ρε στο επιτελείο να σας μάθει μπαλίτσα
θα μείνουμε ενεοί από τις περίτεχνες αντιπολιτευτικές αναλύσεις και τακτικές
Συνωνυμία;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 11 Μάιος 2019, 11:39 ο,τι να 'ναι οι απαντήσεις, ο τελευταίος στην παραπάνω λίστα είναι 10 φορες πιο αξιολογος (είτε σε σπουδές και σε επιστημονικο έργο, ειτε σε κοινωνικη προσφορά ως γιατρος πχ, είτε ως πετυχημένος επιχειρηματιας) απο ολα τα μεγαλοστελέχη του σύριγγα μαζι (και κυρίως τον ντενεκέ που μερικοί θεωρείτε ηγέτη)

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Παντως ουτε κι εσεις ειστε σπουδαιοι.Με ψευτομαγκες Πολακηδες σε υπουργικη καρεκλα και νομους Παρασκευοπουλου στελνετε τον λαουτζικο στηνΥδράργυρος έγραψε: 11 Μάιος 2019, 11:14 Θα επαναληφθει το σεναριο του δημοψηφισματος του 2015, που οι παρεμβασεις διαφορων αντιπαθων εστελναν ψηφους στο οχι.
Δεν ξερουν ποσο αντιπαθεις ειναι, νομιζουν οτι ειναι σπουδαιοι
αποχη ειτε στις αγκαλες του ναζιστικου μορφωματος της ΧΑ.
Αυτη ηταν παντα η αχριστερα του ΣΦΥΡΙΖΑ παντα με το μερος των αποβρασμαμτων της κοινωνιας.
Εγινα αντιληπτος γλυκο μου ορφανουλι του Τσαουσεσκου?
Τι μπάλα ρε συ; Αυτοί για να μάθουν σωστό βηματισμό σε παρέλαση χωριού, θέλουν ένα εξάμηνο.dna replication έγραψε: 11 Μάιος 2019, 11:46 βάλτε τη ΓΑΛΗ ρε στο επιτελείο να σας μάθει μπαλίτσα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου ήρθε κάπως άβολα να βλέπω τη ΝΔ να μετερχεται τεχνάσματα της αριστεράς.
Αυτό το βιολί με τις ομιλούσες κεφαλές που υπογράφουν για να οδηγήσουν το πόπολο είναι πολύ Επιτροπή Μπέρτραντ Ράσελ.
Και έχω μια αλλεργία στους συνοδοιπόρους, εν γένει.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ε, όχι και Επιτροπή Μπέρτραντ Ράσελ ρε συ, τί συγκρίνεις; Είδες τις υπογραφές; Από μασαμπούκα σε χασαποταβέρνα της βάρης τους μαζέψανε.Beria έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:14Μου ήρθε κάπως άβολα να βλέπω τη ΝΔ να μετερχεται τεχνάσματα της αριστεράς.
Αυτό το βιολί με τις ομιλούσες κεφαλές που υπογράφουν για να οδηγήσουν το πόπολο είναι πολύ Επιτροπή Μπέρτραντ Ράσελ.

Όχι δεν είδα υπογραφές.Κουρκούας έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:27ε, όχι και Επιτροπή Μπέρτραντ Ράσελ ρε συ, τί συγκρίνεις; Είδες τις υπογραφές; Από μασαμπούκα σε χασαποταβέρνα της βάρης τους μαζέψανε.Beria έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:14Μου ήρθε κάπως άβολα να βλέπω τη ΝΔ να μετερχεται τεχνάσματα της αριστεράς.
![]()
Διάβασα Χωμενίδης και Μαρκουλάκης και εγκωσα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ε, εδώ που τα λέμε δεν είναι και φρέσκο αυτό το φρούτο, Beria.Beria έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:14Μου ήρθε κάπως άβολα να βλέπω τη ΝΔ να μετερχεται τεχνάσματα της αριστεράς.
O κάθε διαφωτισμένος, κρύβει λίγη αντουαννέτα (έτσι ακριβώς Μαυροβασίλη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βασικά οι πιο πολλοί είναι από το facebook
Και τι προσωπικότητες; Η (εαρινή) σύναξη των αρίστων!Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 10 Μάιος 2019, 14:07 Και πολύ άργησαν.
http://www.kathimerini.gr/1023329/artic ... Elwlbfsggo
Καθηγητής Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας
Ποια απ'ολες τις σκανδαλώδεις λαϊκίστικες αντιμεταρρυθμισεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γ'βαθμια λέτε να θεωρεί όχι και τόσο σκανδαλώδη ο συγκεκριμένος ευρωπαϊστής αξιοκρατης αριστος?
από τους 64 οι 50+ είναι διορισμένοι Δ/Υ.
-
fagano3
Aυτο.
Ειναι η χειροτερη περιπτωση και απο τον Τζημερο.
Τουλαχιστον τον Τζημερο με τις φαπες που εφαγε απο τα κομμουνια τον εχει μαθει το 5% του πανελληνιου.
Αυτοι ειναι μια δρακα σημιτικοκουλικων που πιστευει οτι η πραγματικοτητα ειναι ο μικροκοσμος των φιλων τους στο φεις.
Το φορουμ μεγαλυτερη αναγνωσιμοτητα εχει.Αμα κατεβαιναμε εμεις περισσοτεροι θα μας ηξεραν.*
Το κακο βεβαια για την νδ ειναι οτι εχει τον Κυριακο αρχηγο που πιστευει τα ιδια.
Τον Κατελη να ειχε η νδ απεναντι στον συριζα την αυτοδυναμια την επαιρνε χαλαρα.
Με τον Κυριακο παιζεται.
* συν οτι φυσικα πολλοι περισσοτεροι εδω εχουν δουλεψει στην ζωη τους σε παραγωγικο και μη προστατευομενο περιβαλλον
Συμφωνώ.
Βασικά αν κατέβαινε ο Τσίπρας ενάντια στον Τσίπρα ένα 55% το μάζευε για πλάκα.
Βασικά αν κατέβαινε ο Τσίπρας ενάντια στον Τσίπρα ένα 55% το μάζευε για πλάκα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση