εσυ δε σκοτωνες ψαρια με το σωρο σαν ψαροντουφεκας και περηφανευοσουν γι αυτο?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Δεν φτάνει που κάνουν ανοησίες, τις βγάζουν και στο δίκτυο μη τυχόν και δεν τις μάθουμε.
-
fagano3
Θεουληςblackpaint έγραψε: 10 Μάιος 2019, 21:48
Οτι ειναι νομιμο δεν ειναι παντα ηθικο, και οι νομοι αλλαζουν. Πρεπει να φερουμε και τα ψάρια στον κυκλο της συμπονιας μας. Αξιζουν την προστασια μας.
Να σου πω κανενα κονε με το Μαρακι μπορεις να μας κανεις;
- hellegennes
Η ντομάτα είναι πράγμα;blackpaint έγραψε: 10 Μάιος 2019, 21:48διανοητικες ακροβασιες, κοινως αρλουμπες + κακο χιουμορ. Ενα εμβιο ον δεν μπορει να θεωρηθει πραγμα.Ασέβαστος έγραψε: 10 Μάιος 2019, 20:24συμφωνα με τη νομοθεσια ολου του πλανητη, το ψαρι ειναι "πραγμα" και απο τη στιγμη που καποιος το πιανει, ειναι ιδιοκτητης του.
ασε που, απο οτι καταλαβα δηλαδητο ψαρι αυτο ηταν φονιας, ετρωγε σκουλικακια και αλλα ανυπερασπιστα πλασματα, που και αυτα εχουν ζωη. ο ισιος ψαρας που το τσακωσε, το εκανε για να σωσει τα θυματα του. ο σουρουκλεμες που το ξαναπεταξε μεσα, κανονικα δεν πρεπει να μπορει να κοιμηθει το βραδυ, ολα τα αθωα θυματα του ψαριου, θα βαραινουν τη συνείδηση του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
η ντοματα δεν ειναι ζωο
δύσκολα τα ελληνικά...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Και το αεροπλάνο δεν είναι πουκάμισο. Πού κολλάει όμως αυτό;
Ο Blackpaint είπε ότι «Ενα εμβιο ον δεν μπορει να θεωρηθει πραγμα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εμβια οντα εννοουμε τα ζωα
τα φυτα ειναι μεν ζωντανα αλλα δεν εχουμε empathy μαζι τους
- Λίνο Βεντούρα
Καλά ρε φίλε, αποφάσισες να γράψεις αυτό μετά από το ποστάρισμα του Μπαγαμπόντη;ΚΑDYRΟV έγραψε: 10 Μάιος 2019, 23:59 εμβια οντα εννοουμε τα ζωα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Ορέστης 35
Αυτο εννοουσε ο μπλακ. Μονο φυτα και μαλάκια επιτρεπεται να τρωμε.
- Λίνο Βεντούρα
Αφού το μαλάκιο που έβαλε προς παραδειγματισμό πήγε να φάει την κοπέλαΟρέστης 35 έγραψε: 11 Μάιος 2019, 00:06 Αυτο εννοουσε ο μπλακ. Μονο φυτα και μαλάκια επιτρεπεται να τρωμε.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ουτε μαλακια,κι αυτα ειναι ζωαΟρέστης 35 έγραψε: 11 Μάιος 2019, 00:06 Αυτο εννοουσε ο μπλακ. Μονο φυτα και μαλάκια επιτρεπεται να τρωμε.
Δεν το πάθαιναν λόγω έλλειψης λαχανικών, αλλά λόγω έλλειψης φρέσκιας τροφής. Η βιταμίνη C δεν διατηρείται μακροχρόνια, τουλάχιστον όχι με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνταν για τις προμήθειες των ναυτικών δηλαδή κονσέρβες και πάστωμα.paul25 έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:29 Παθαιναν σκορβουτο, τους πεφταν τα δοντια, ανοιγαν πληγες στο σωμα κλπ,
Οι Εσκιμώοι έτρωγαν 100% κρέας και ψάρι και δεν είχαν ποτέ πρόβλημα βιταμίνης C γιατί ήταν ή ολόφρεσκα ή βαθιάς κατάψυξης. Για την ακρίβεια μια μπουκιά ωμό συκώτι φρεσκοσφαμένου καριμπού έχει 2.5 παραπάνω βιταμίνη C από το αναγκαίο για να μην κινδυνέψεις από σκορβούτο για 1 μήνα.
Αντίθετα μπορείς να περάσεις τον ίδιο μήνα τρώγοντας βέγκαν κονσέρβες ροδάκινο και στο τέλος θα έχεις σκορβούτο και εντελώς κατεστραμμένα δόντια.
-
Ορέστης 35
Oστρακοειδη ηθελα να πω. Μονο φυτακαι οστρακοειδη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 11 Μάιος 2019, 00:08Αφού το μαλάκιο που έβαλε προς παραδειγματισμό πήγε να φάει την κοπέλαΟρέστης 35 έγραψε: 11 Μάιος 2019, 00:06 Αυτο εννοουσε ο μπλακ. Μονο φυτα και μαλάκια επιτρεπεται να τρωμε.
- hellegennes
Στην ελληνική γλώσσα, έμβια όντα είναι όλα εκείνα που είναι ζωντανά. Όχι τα ζώα.ΚΑDYRΟV έγραψε: 10 Μάιος 2019, 23:59 εμβια οντα εννοουμε τα ζωα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση