Έλα, ασ' τον αυτόν που βρίζει σαν νταλικέρης. Εγώ δεν βρίζω, πες τα σε 'μένα.Γιωργης έγραψε: 10 Μάιος 2019, 20:31Δεν μπορει κανεις να κανει διαλογο μαζι σου. Βριζεις εδω και 10 σελιδες. Αλλα αυτα εχεις να πεις οπως φαινεται.hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2019, 18:41 Ο χαρακτηρισμός μια άποψης δεν είναι ύβρις. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και να λες απύθμενες παπαριές. Όποιος όμως θέλει να υπεκφύγει, βρίσκει εύκολες δικαιολογίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απο που και ως που πολεμικος λαος οι ποντιοι?
- Λίνο Βεντούρα
Re: Απο που και ως που πολεμικος λαος οι ποντιοι?
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Εγώ ΔΕΝ παίζομαι ή εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις, ή αλλιώς "έχω πανικοβληθεί και δεν ξέρω πως να τον χτυπήσω"? (στο χωριό το λέμε "κάνω αυτά που κοροϊδεύω γιατί ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΑΠΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ").
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 20:14 Ένα φορουμ δεν είναι τουιτερ ................................................... κανείς τον Σουηδό και απαντάς με γελοία και άσχετα γκιφάκια.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- Λίνο Βεντούρα
Μνημείο!Βινόσαυρος έγραψε: 10 Μάιος 2019, 10:05 [αμφισβητώ] τον όρο «σφαγές» γιατί είναι φορτισμένος αρνητικά
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Είσαι ΥΒΡΙΣΤΗΣ και το έχεις αποδείξει αυτό σε άλλα νήματα που θίγεται "το Εθνικιστικό σου φαντασιακό".Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Μάιος 2019, 20:33
Έλα, ασ' τον αυτόν που βρίζει σαν νταλικέρης. Εγώ δεν βρίζω, πες τα σε 'μένα.
Γίνε άνθρωπος πρώτα και μετά έλα να συζητήσουμε.
Υ.Γ. Δεν μιλάω εκ μέρους του Γιώργης, απλώς εφιστώ την προσοχή σε ανύποπτους συμπχορουμίτες. Λυπάμαι.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- Λίνο Βεντούρα
Το δικό μου γκιφάκι μια χαρά σχετικό είναι. Αυτή ακριβώς ήταν η αντίδρασή μου όταν διάβασα το ποστάρισμά σουDIOMEDESGR έγραψε: 10 Μάιος 2019, 20:36Εγώ ΔΕΝ παίζομαι ή εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις, ή αλλιώς "έχω πανικοβληθεί και δεν ξέρω πως να τον χτυπήσω"? (στο χωριό το λέμε "κάνω αυτά που κοροϊδεύω γιατί ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΑΠΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ").
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 20:14 Ένα φορουμ δεν είναι τουιτερ ................................................... κανείς τον Σουηδό και απαντάς με γελοία και άσχετα γκιφάκια.![]()
![]()
-
Γιωργης
Ρωσσοποντιος εισαι?Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Μάιος 2019, 20:33Έλα, ασ' τον αυτόν που βρίζει σαν νταλικέρης. Εγώ δεν βρίζω, πες τα σε 'μένα.Γιωργης έγραψε: 10 Μάιος 2019, 20:31Δεν μπορει κανεις να κανει διαλογο μαζι σου. Βριζεις εδω και 10 σελιδες. Αλλα αυτα εχεις να πεις οπως φαινεται.hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2019, 18:41 Ο χαρακτηρισμός μια άποψης δεν είναι ύβρις. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και να λες απύθμενες παπαριές. Όποιος όμως θέλει να υπεκφύγει, βρίσκει εύκολες δικαιολογίες.
- Λίνο Βεντούρα
Ό,τι και να 'μαι, περιμένω με γουρλωμένα μάτια να διαβάσω τα στοιχεία που θα παραθέσεις.
-
Γιωργης
Πες μου πρωτα αν συμφωνεις με το να επιστραφουν οι περιουσιες των εβραιων στην Θεσσαλονίκη.
- Λίνο Βεντούρα
Άνοιξε νήμα γι αυτό το ζήτημα και κάνε και ψηφοφορία. Στο θέμα μας τώρα.Γιωργης έγραψε: 10 Μάιος 2019, 21:25 Πες μου πρωτα αν συμφωνεις με το να επιστραφουν οι περιουσιες των εβραιων στην Θεσσαλονίκη.
- Λίνο Βεντούρα
Εγώ να δεις!
είναι πικρό το ποτήριον πούλιμ αλλά πρέπει να το πιεις, δε γίνεται αλλιώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Γιωργης
Κανεις δεν διαφωνεί οτι οι ποντιοι ειναι δυο φορες ελληνες, συνειδησιακά.
Το ξέρω είναι δύσκολο πούλιμ αλλά πρέπει να το καταπιείς όλο.Γιωργης έγραψε: 10 Μάιος 2019, 21:48 Κανεις δεν διαφωνεί οτι οι ποντιοι ειναι δυο φορες ελληνες, συνειδησιακά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 499 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 4 Απαντήσεις