Σε πληρώνει η δική σου ασφαλιστική, η οποία τα παίρνει από το επικουρικό κεφάλαιο, το οποίο μετά κάνει αγωγή στο δράστη και διεκδικεί το ποσό. Το πρόστιμο του ανασφάλιστου είνια πάνω από 1000 ευρώ. Και βάλε να υπάρχουν και σωματικές βλάβες... Δεν παίζουν με αυτά.Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 12:09σε πληρωνει η δικη σου ασφαλιστικη, και μετα διεκδικει τα λεφτα απο τον δραστη. και το προστιμο ειναι πολυ χοντρο, οχι 50αρι.Custom_F έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 12:17 Παντως, αν σε τρακαρει ανασφαλιστο οχημα, εχω την εντυπωση πως υπαρχει καποιο ταμειο που σε καλυπτει και παιρνει ενα προστιμο νομιζω των 50 ευρω αυτος που σε τρακαρε. Μεσες ακρες αυτα, κατι ειχε παρει ταφτι μου σε μια συζητηση για τρακαρισμα με ανασφαλιστο οχημα και το συμπερασμα ηταν οτι βρισκεις ακρη... επειδη ομως δεν το ξερουν αυτο, το πιο πιθανο ειναι να σε παρατησουν και να φυγουν...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι οι τσιγγανοι αρνουνται να ενσωματωθουνε?
- Υδράργυρος
Re: Γιατι οι τσιγγανοι αρνουνται να ενσωματωθουνε?
Κι εγώ αυτά ξέρω .Yochanan έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 11:16 Για μενα ειναι δυο οι λογοι. Πρωτον ο νομαδικος τροπος ζωης, το κοινωνικο niche που εχουν καταλαβει δεν βοηθα στην ενσωματωση καθως δεν ζουσαν σε ενα μερος συνεχεια. Μετα ειναι και το γεγονος οτι ειναι καφετι - κι αυτο δεν βοηθαει στην ενσωματωση γιατι κανουν μπαμ οτι ειναι Αλλοι. Απο όσο ξέρω η απωτατη καταγωγη τους ειναι απο καποιες καστες (ισως ανεγγιχτων) στην Ινδια που φυγανε στον πρωιμο μεσαιωνα ισως ως αποτελεσμα θρησκευτικων διωξεων. Αλλα ολα αυτα δεν τα εχω ψαξει, ειναι ο,τι θυμαμαι και παρε τα οπως νομιζεις. Θα με ενδιεφερε και μενα να ακουσω αποψεις.
Καίριο χτύπημα θα είναι ο εξαναγκασμός γύφτου να ολοκληρώσει το γυμνάσιο .
~~¥~~
Eγώ πάλι αυτο που ειχα διαβασει καπου ειναι οτι στις ΗΠΑ οι τσιγγανοι αφομοιωθηκαν οταν πηγαν 19ο, αρχες 20ου αιωνα. Σημερα αν πανε τπτ ρουμανοβουλγαροι τσιγγανοι δεν ξερω αλλα δεν το αποκλειω. Παντως δεν αναφερομουν σε αυτους. Οσο για το νομο, ειναι επιφανειακο. Νομοι υπαρχουν και Γαλλια, Ιταλια, Ουγγαρια κλπ (δεν αναφερω την Ελλαδα γιατι ενταξει, εδω δεν εφαρμοζονται κιολα) αλλα σε αυτα τα μερη δεν εχουν ενσωματωθει καθολου. Το μονο επιτυχημενο παραδειγμα ειναι της Ισπανιας που ανεφερα παραπανω και εξηγει το κειμενο γιατι.Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 12:12 υπαρχουν γιουφτοι στην αμερικη, που συμπεριφερονται οχι πολυ διαφορετικα απο οτι οπουδηποτε αλλου. οτι διαφορετικο κανουν, το κανουν επειδη φοβουνται το νομο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ετσι τους πηγανε στην Ισπανια. Εδεσαν τα επιδωματα με την παρακολουθηση σχολειου και ειχαν μερικη επιτυχια.lyna έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 12:31 Κι εγώ αυτά ξέρω .
Καίριο χτύπημα θα είναι ο εξαναγκασμός γύφτου να ολοκληρώσει το γυμνάσιο .
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όπως κάνει η Γερμανία με εμάς κ το μνημόνιο
~~¥~~
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γιατι κονομάνε περισσότερα ετσι. Απλό είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Βινόσαυρος
και ο συντροφος ιωσηφ σταλιν με άλλη μέθοδο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλήθεια στις σοβιετικες χωρες πως αφομοιωθηκαν οι Ρομά; Γιατι Ρουμανια - Βουλγαρια δεν τα πολυκαταφεραν απο ότι φαινεται.
Θα πω κακία κ άλλο που δεν θέλω ....Yochanan έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 15:33 Αλήθεια στις σοβιετικες χωρες πως αφομοιωθηκαν οι Ρομά; Γιατι Ρουμανια - Βουλγαρια δεν τα πολυκαταφεραν απο ότι φαινεται.
~~¥~~
Εχεις ρεντα πες!!!
-
Γιωργης
Παραδεχομαι οτι δεν είναι και το πιο ευκολο πραγμα να ζησεις διπλα σε τσιγγανους. Η ελλαδα εχει παραμελήσει ΕΝΤΕΛΩΣ την κατασκευη υποδομών για τη νομαδικη ζωη, αναγκάζοντας τους ανθρωπους αυτους να κατευθυνθουν στην παρανομια για να επιβιώσουν. ΑΛΛΑ, ρε γάμωτο, οταν σα λαος, σε εχουν χτισει οι ΡΟΜΑ, οι ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ το 80% της πολιτισμικης σου κληρονομια, χαριζοντας σου ηρωες-μορφες στην ιστορια του τοπου σου, κανε λιγη υπομονη, δειξε λιγο φιλοτιμο. Αφού πηρατε ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ κιολας. Υποτίθεται το φιλότιμο ειναι ελληνικη λέξη. Να ξερατε και τι σημαινει...
Φιλικα παντα.
Γεωργιος
Φιλικα παντα.
Γεωργιος
- wooded glade
Αυτή η ιστορία με την ... ενσωμάτωση των μεταναστών είναι και πολύ hype.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν διάφορες κατηγορίες και περιπτώσεις:
Μία είναι η φυσιολογική. Ο immigrant δεν ξέρει τη γλώσσα (Ελληνικά-Πορτογαλικά-Σέρβικα). Άρα μέχρι τουλάχιστον να μάθει, δεν ενσωματώνεται.
Δεύτερη είναι η άρνηση ενσωμάτωσης. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω ισλάμ, σκοπιανών, ΚΚΕ ή κάποιας άλλης περίεργης ομάδας στην οποία ανήκει ο immigrant (σημ. οι Χιλιανοί διαρρήκτες και άλλοι διαρρήκτες ενσωματώνονται).
Τρίτη είναι ότι τρώει φάπες. Δεν γίνεται να μην με προσκαλούν εμένα στα gala party στον Αστακό και μετά να λένε "αααα, αυτός δεν έρχεται ούτε σε ένα gala party στον Αστακό".
Οι πιό συνήθεις περιπτώσεις είναι η τρίτη και η πρώτη.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν διάφορες κατηγορίες και περιπτώσεις:
Μία είναι η φυσιολογική. Ο immigrant δεν ξέρει τη γλώσσα (Ελληνικά-Πορτογαλικά-Σέρβικα). Άρα μέχρι τουλάχιστον να μάθει, δεν ενσωματώνεται.
Δεύτερη είναι η άρνηση ενσωμάτωσης. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω ισλάμ, σκοπιανών, ΚΚΕ ή κάποιας άλλης περίεργης ομάδας στην οποία ανήκει ο immigrant (σημ. οι Χιλιανοί διαρρήκτες και άλλοι διαρρήκτες ενσωματώνονται).
Τρίτη είναι ότι τρώει φάπες. Δεν γίνεται να μην με προσκαλούν εμένα στα gala party στον Αστακό και μετά να λένε "αααα, αυτός δεν έρχεται ούτε σε ένα gala party στον Αστακό".
Οι πιό συνήθεις περιπτώσεις είναι η τρίτη και η πρώτη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Alchemist501
Γιωργης έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:42 ΑΛΛΑ, ρε γάμωτο, οταν σα λαος, σε εχουν χτισει οι ΡΟΜΑ, οι ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ το 80% της πολιτισμικης σου κληρονομια, χαριζοντας σου ηρωες-μορφες στην ιστορια του τοπου σου

“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger