Περιμένεις από τα βύσματα της νδ να σχολιάσουν αυτα τα πράγματα;
Ε εντάξει. Τους υπερεκτιμάς.
Περιμένεις από τα βύσματα της νδ να σχολιάσουν αυτα τα πράγματα;
Βελάξανεunder έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:08 Ο αλλος εχει ζαλιστει απο τις φαπες σημερα.Ισολογισμοι,δημοσιευματα,λευκωματα τεχνικων εταιρειων,ολα fake news.
Στα προθυρα εγκεφαλικου η μουργα.
Απάντησες όπως ακριβώς περίμενα. Υπεκφυγές, αστείες. Κι ενώ κατηγορείς τους άλλους για χαμηλό Αϊκιου, κανείς εμφανές ότι δεν είσαι ικανή για κάτι καλύτερο από αυτούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:20Φυσικά και θα σου απαντήσω. Όχι, δεν αηδιάζω πια. Με κανέναν και με τίποτα.Pirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:54Μα πραγματικά, ποσο "χαμηλόν" πρέπει να ειναι το αϊκιου κάποιου ο οποίος αναπαράγει εν γνώση του ψεύτικες ειδήσεις; Πόσο ανόητος και στόκος είναι κάποιος ο οποίος αναπαράγει ψεύτικες ειδήσεις μόνο και μόνο γιατί ο μπανάνας που έχει πρόεδρο κόμματος είναι τόσο πανηλίθιος, ώστε να αναπαράγει ότι αηδία γράφει ο κάθε "Χίος".ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:28
Να' στε καλά παιδιά.
Ούτως ή άλλως, το σενάριο είναι γνωστό και οι αντιδράσεις των ζαίων προβλέψιμες.
Όπως διάλεξαν μνημόνιο με σύριζα έτσι θα διαλέξουν και χούντα με σύριζα.
Το ηθικόν πλεονέκτημα παραμένει υψηλόν και ανεπηρέαστον.
Το αϊκιού χαμηλόν και επίσης ανεπηρέαστον.
Εσένα δεν σου προκαλεί αηδία το ότι ενώ ξέρουν στην νδ πως αναπαράγουν ψεματαρα, τελικά επιλέγουν να την πουν;
Δεν ρωτάω αν σε εκπλήσσει, γιατί όλοι είμαστε συνηθισμένοι αν βλέπουμε την ΝΔ να λέει πράγματα που δεν ισχύουν.
Αλλά έχεις ξαναδεί να ξεπέφτει σε τόσο αηδιαστικό επίπεδο;
Πραγματική ξεφτίλα. Αντ ένα που τώρα αυτοί οι ψευταράδες τον Τσίπρα ψευτη. Πως; Με τι μούτρα;
Δεν αηδιάζεις; Και μην μου αρχίσεις τα "έχω συνηθίσει" ή τα "έχω πάθει ανοσία από τον συριζα" και άλλα τετοια. Γνωρίζεις και γνωρίζω ότι αυτά είναι υπεκφυγές.
Οπότε αν θες απαντά μου. Αηδιάζεις ή όχι που βλέπεις το κόμμα που θα ψηφίσεις να αναπαράγει τέτοια αυτοεξευτελιστικά ψέματα; Και μάλιστα με τέτοια εμμονή και πάθος;
Την πλάκα μου κάνω, χωρίς φόβο και πάθος.
Γιατί έχω καταλάβει ότι η καθημερινή πάλη με τη βλακεία, σε καθιστά βλάκα.
Αφελής ή αισιόδοξη μπορεί να έχω υπάρξει αλλά βλαξ δεν ήμουν ποτέ.
Οπότε, κάνε μου τη χάρη και σταμάτα να χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "αυτοεξευτελιστικά ψέμματα" σε μένα και λύσε τις απορίες σου με κάποιον που είσαι στο ίδιο μήκος κύματος.
Εμένα μου είστε τόσο απεχθείς ως είδος που δεν μ' ενδιαφέρει πλέον αν θα κερδίσετε ή όχι τις εκλογές.
Και πάω στοίχημα ότι δεν καταλαβαίνεις το γιατί, έτσι δεν είναι;![]()
Κολλητέ, ρετάρεις. Έχει κρασάρει το μόντιουλ ορθογραφίαςPirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:19Μα εννοείται ότι είστε στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Δεν είναι δυνατόν να ανακαλύψατε όλα αυτά τα δήθεν για τν Τσίπρα, τώρα που εξευτελιστηκε ο εκπρόσωπος της οικογενειοκρατίας (σύμφωναε με τον Αδωνιη). Απλά γνωρίζετε ότι είναι ψέματα και τρέχετε να μαζέψετε ότι μαζεύεται από την ξεφτίλα Μητσοτάκη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής πάλι είπε πράγματα που δεν ισχύουν.under έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:08 Ο αλλος εχει ζαλιστει απο τις φαπες σημερα.Ισολογισμοι,δημοσιευματα,λευκωματα τεχνικων εταιρειων,ολα fake news.
Στα προθυρα εγκεφαλικου η μουργα.
Δεν πηθετε ρε διπλεκόμενοι, αλλά πλοζ μην σταματάνε.
Πρώτη φορά μετά από καιρό, βλέπω γύρω μιυ κύμα υποστήριξης στον Τσίπρα. Κι αν αυτό συμβαίνει εδώ που είναι νδ-περιοχη, γίνεται εμφανές τι συμβαινει σε πιο λαϊκες περιοχές.
ποια αθλιότατη ψεματάρα;Pirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:58
Είναι φανερώτατο ότι αποφεύγεις να παρεις θέση στην αθλιότατη ψεματαρα που ο εκπροσωπος της οικογενειοκρατίας.

δε μπορείς να μιλάς για fake news αγόρι μου τη στιγμή που υπάρχουν επίσημα έγγραφαPirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:55Ναι μωρέ τώρα τα ξέθαψα όλα, όλως τυχαίως. Τώρα που έκανε την πατάτα να αναπαράγει fake news ο εκπρόσωπος της οικογένειας των αρχαιοκαπηλων και των συνεργατών των ναζί. Από το 2014 υπάρχει αυτή η απάτη και κανένας από την ΝΔ δεν είχε ασχοληθεί. Τώρα ασχολούνται επειδή ο Κουλης έκανε την επική πατάτα (αναμενόμενο από ΤΟΝ Κούλη βέβαια), να αναπαράξει ψεύτικες ειδήσεις. Οι οποίες έχουν αποδειχθεί ότι είναι ψέματα. Όπως βγήκε εχθές ο Κεφαλογιαννης στην τηλεόραση κι έδειξε την γνωστή φώτο με τον Παπαδόπουλο και από πίσω τον τύπο που λένε ότι είναι ο πατέρας του Τσίπρα, ενώ δεν είναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:39ποια αθλιότατη ψεματάρα;Pirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:58
Είναι φανερώτατο ότι αποφεύγεις να παρεις θέση στην αθλιότατη ψεματαρα που ο εκπροσωπος της οικογενειοκρατίας.
δεν είδες τα ντοκουμέντα που ξέθαψαν από τη περίοδο της χούντας;
Από εκεί να καταλάβεις πόσο ικανοί είναι να πουν ψέματα και να σας εξαπατήσουν (καλά δεκαετίες σας τον κανουν, αλλά...) μόνο και μόνο για να καλύψουν την επική πατάτα του Μητσοτάκη.
Ψεματα όλα. Ψέματα που εκαναν ΤΟΝ Τσίπρα, πάλι συμπαθή. Ακριβώς αυτό είναι που φοβούνται στην νδ και βγάζουν όλα αυτά τα ψεύτικα στοιχεία, που για καποιον ανεξήγητο λόγο τόσο καιρό αγνοούσαν.
SuperRogue έγραψε: 10 Μάιος 2019, 18:51 Για κάντε ένα tl;dr, έπαιρνε τελικά δουλειές από την χούντα ο πατήρ τσίπρας ?
under έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:25 Το γαμησι που πεφτει δεν περιγραφεται
https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... 9252639744