!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η οικογένεια Τσίπρα προκαλεί Κούλη να ζητήσει δημόσια συγνώμη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Η οικογένεια Τσίπρα προκαλεί Κούλη να ζητήσει δημόσια συγνώμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

για ποιους χτυπαει η καμπανα? :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ετσι ετσι, δεν θα ξεφτιλιζει ο Τσιπρας με την φιλοχουντικη οικογενεια του, ολοκληρη την αριστερα! :003:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

under έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:35 https://twitter.com/LavrentisBeria4/sta ... 5531475968

Μαστρο εκτορα μπογιατζη,ολα καλα ;
Tώρα η Νίκαια είναι αριστερή γειτονιά.Μπορεί να έκανε άνοιγμα η χούντα στην αριστερά. :D
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:28
Pirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 15:32 Συνεχιστε. Αυτό ακριβώς ήθελε ο Τσίπρας. Πάλι μαγκα πάτε να τον κάνετε.
Ευχαριστούμε.
Να' στε καλά παιδιά.
Ούτως ή άλλως, το σενάριο είναι γνωστό και οι αντιδράσεις των ζαίων προβλέψιμες.
Όπως διάλεξαν μνημόνιο με σύριζα έτσι θα διαλέξουν και χούντα με σύριζα.
Το ηθικόν πλεονέκτημα παραμένει υψηλόν και ανεπηρέαστον.
Το αϊκιού χαμηλόν και επίσης ανεπηρέαστον.
Μα πραγματικά, ποσο "χαμηλόν" πρέπει να ειναι το αϊκιου κάποιου ο οποίος αναπαράγει εν γνώση του ψεύτικες ειδήσεις; Πόσο ανόητος και στόκος είναι κάποιος ο οποίος αναπαράγει ψεύτικες ειδήσεις μόνο και μόνο γιατί ο μπανάνας που έχει πρόεδρο κόμματος είναι τόσο πανηλίθιος, ώστε να αναπαράγει ότι αηδία γράφει ο κάθε "Χίος".
Εσένα δεν σου προκαλεί αηδία το ότι ενώ ξέρουν στην νδ πως αναπαράγουν ψεματαρα, τελικά επιλέγουν να την πουν;
Δεν ρωτάω αν σε εκπλήσσει, γιατί όλοι είμαστε συνηθισμένοι αν βλέπουμε την ΝΔ να λέει πράγματα που δεν ισχύουν.
Αλλά έχεις ξαναδεί να ξεπέφτει σε τόσο αηδιαστικό επίπεδο;
Πραγματική ξεφτίλα. Αντ ένα που τώρα αυτοί οι ψευταράδες τον Τσίπρα ψευτη. Πως; Με τι μούτρα;
Δεν αηδιάζεις; Και μην μου αρχίσεις τα "έχω συνηθίσει" ή τα "έχω πάθει ανοσία από τον συριζα" και άλλα τετοια. Γνωρίζεις και γνωρίζω ότι αυτά είναι υπεκφυγές.
Οπότε αν θες απαντά μου. Αηδιάζεις ή όχι που βλέπεις το κόμμα που θα ψηφίσεις να αναπαράγει τέτοια αυτοεξευτελιστικά ψέματα; Και μάλιστα με τέτοια εμμονή και πάθος;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Pirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:58
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Μάιος 2019, 15:49
Pirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 15:32

Δεν θες ή δεν είσαι ικανός να καταλάβεις ότι είναι άλλο το τι λέει μια βρωμοφυλλάδα κι άλλο τι λέει κ ίδιος ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;
Βρβαιως και θα το ρίξεις τώρα στην τρελιτσα, αποφεύγοντας αδέξια να μου απαντήσεις.

Φαγωθήκατε να κάνετε τον Τσίπρα ήρωα, πάλι. Εκεί που είχατε πάει να δημιουργήσετε μια κατάσταση, εν τέλει λογω της διαχρονικής ανικανότητας που χαρακτηρίζει την ΝΔ, η συζήτηση πήγε όλη στο ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ αναπαράγει fake news, ενημερώνεται ότι είναι ψέμα, κι αντί να τα μαζέψει συνεχίζει το ψέμα, μαζί με το διεφθαρμενο και ανίκανο επιτελείο του.
Αποδείξει του πόσο αδίστακτος απατεώνας είναι.

Συνεχιστε. Αυτό ακριβώς ήθελε ο Τσίπρας. Πάλι μαγκα πάτε να τον κάνετε.
Ευχαριστούμε.
αγόρι μου, μπορείς εσύ να καταλάβεις πως ο Τσίπρας έκανε αναφορά σε οικογένεια πρώτος;
επίσης είσαι ικανός να καταλάβεις πως οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του Τσίπρα ασχολούνται εδώ και τουλάχιστον μία τετραετία με την οικογένεια του Μητσοτάκη;
είστε άθλιοι και επειδή -επιτέλους- λάβατε την απάντηση που σας πρέπει σας έχει κακοφανεί, δε πειράζει να το συνηθίσετε
όσο για τα φέικ νιουζ (που είναι δική σας ειδικότητα) μην ορκίζεσαι και τόσο, απ'ότι βλέπω σιγά σιγά αρχίζουν και βγαίνουν διάφορα στην επιφάνεια

Αχου μωρέ. Σας πήρε ο πόνος για την οικογένεια του Μητσοτάκη ε; Το ότι την βρίζει όλη η Ελλάδα ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα, δεν σα πείραξε.
Είναι φανερώτατο ότι αποφεύγεις να παρεις θέση στην αθλιότατη ψεματαρα που ο εκπροσωπος της οικογενειοκρατίας. Είναι φανερό ότι και ντρέπεσαι και σε τσούζει και σε πονάει, που βλέπεις ότι ο Αηδίας που θα ψηφίσεις είναι ένας συκοφαντης της φαπας.
Αλλά εντάξει. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από ανθρώπους που ψηφίζουν αρχαιοκαπηλους σαν την οικογένεια Μητσοτάκη. Την κατάρα της Ελλάδας.
Κι εσεις τις ίδιας πάστας άνθρωποι με αυτούς είστε.
Φίλε, νομίζω ότι έχει χαλάσει το μόνιτόρ σου και δε σου δείχνει όλα τα ποστ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Interregnum
Phorum.gr user: outpost 7 / Κίρκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Interregnum »

Εδώ η Ελλάδα χάνεται..
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

ολοι μακελειο

αρχαιοκαπηλος ο μπαμπας του κουλη με συνεργο τον νηστικακη :giggle:

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF% ... %80%CE%B1/

τι δεν ειναι εγκυρος ο χιος? :giggle:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 10 Μάιος 2019, 17:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Εικόνα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Pirate7G

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:00
Pirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:58
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Μάιος 2019, 15:49

αγόρι μου, μπορείς εσύ να καταλάβεις πως ο Τσίπρας έκανε αναφορά σε οικογένεια πρώτος;
επίσης είσαι ικανός να καταλάβεις πως οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του Τσίπρα ασχολούνται εδώ και τουλάχιστον μία τετραετία με την οικογένεια του Μητσοτάκη;
είστε άθλιοι και επειδή -επιτέλους- λάβατε την απάντηση που σας πρέπει σας έχει κακοφανεί, δε πειράζει να το συνηθίσετε
όσο για τα φέικ νιουζ (που είναι δική σας ειδικότητα) μην ορκίζεσαι και τόσο, απ'ότι βλέπω σιγά σιγά αρχίζουν και βγαίνουν διάφορα στην επιφάνεια

Αχου μωρέ. Σας πήρε ο πόνος για την οικογένεια του Μητσοτάκη ε; Το ότι την βρίζει όλη η Ελλάδα ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα, δεν σα πείραξε.
Είναι φανερώτατο ότι αποφεύγεις να παρεις θέση στην αθλιότατη ψεματαρα που ο εκπροσωπος της οικογενειοκρατίας. Είναι φανερό ότι και ντρέπεσαι και σε τσούζει και σε πονάει, που βλέπεις ότι ο Αηδίας που θα ψηφίσεις είναι ένας συκοφαντης της φαπας.
Αλλά εντάξει. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από ανθρώπους που ψηφίζουν αρχαιοκαπηλους σαν την οικογένεια Μητσοτάκη. Την κατάρα της Ελλάδας.
Κι εσεις τις ίδιας πάστας άνθρωποι με αυτούς είστε.
Φίλε, νομίζω ότι έχει χαλάσει το μόνιτόρ σου και δε σου δείχνει όλα τα ποστ
Φίλε δεν με ενδιαφέρει τι φέικ νιους αναπαράγουν οι ψηφοφόροι της οικογένειας των αρχαιοπκαπηλων, των συνεργατών των ναζί και των πληρωμένων από την χούντα που το έπαιζαν εξόριστοι και τελικά ήταν οι ρουφιάνοι της και οι pr της στο εξωτερικό.
Ή πιο απλά δεν πιστεύω τα ΑΤΕΚΜΗΡΊΩΤΑ φέικ νιους που αναπαράγουν οι ψηφοφόροι των Μητσοτάκηδων.
Εσύ μπορείς να το παίζεις όσο στόκος θες και να παριστάνει πως πιστεύεις αυτές το φεϊκιες. Δικαίωμα σου. Δεν μπορείς όμως να ζητάς να σε πιστέψουν οι άλλοι. Συνέχισε να κανεις τον Τσίπρα ήρωα. Επιτέλους κάνεις και κάτι καλά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Interregnum έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:02 Εδώ η Ελλάδα χάνεται..

Είναι έτσι κι αλλιώς χαμένη στο διάστημα από το 1981.Μην χολοσκάς,δεν υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

under έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:04 Εικόνα
:smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

εγω παντως συμφωνω με τον στεφανο τον χιο :giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Pirate7G

under έγραψε: 10 Μάιος 2019, 17:08 Ο αλλος εχει ζαλιστει απο τις φαπες σημερα.Ισολογισμοι,δημοσιευματα,λευκωματα τεχνικων εταιρειων,ολα fake news.
Στα προθυρα εγκεφαλικου η μουργα.
Μα εννοείται ότι είστε στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Δεν είναι δυνατόν να ανακαλύψατε όλα αυτά τα δήθεν για τν Τσίπρα, τώρα που εξευτελιστηκε ο εκπρόσωπος της οικογενειοκρατίας (σύμφωναε με τον Αδωνιη). Απλά γνωρίζετε ότι είναι ψέματα και τρέχετε να μαζέψετε ότι μαζεύεται από την ξεφτίλα Μητσοτάκη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής πάλι είπε πράγματα που δεν ισχύουν.
Δεν πηθετε ρε διπλεκόμενοι, αλλά πλοζ μην σταματάνε.
Πρώτη φορά μετά από καιρό, βλέπω γύρω μιυ κύμα υποστήριξης στον Τσίπρα. Κι αν αυτό συμβαίνει εδώ που είναι νδ-περιοχη, γίνεται εμφανές τι συμβαινει σε πιο λαϊκες περιοχές.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Pirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:28
Pirate7G έγραψε: 10 Μάιος 2019, 15:32 Συνεχιστε. Αυτό ακριβώς ήθελε ο Τσίπρας. Πάλι μαγκα πάτε να τον κάνετε.
Ευχαριστούμε.
Να' στε καλά παιδιά.
Ούτως ή άλλως, το σενάριο είναι γνωστό και οι αντιδράσεις των ζαίων προβλέψιμες.
Όπως διάλεξαν μνημόνιο με σύριζα έτσι θα διαλέξουν και χούντα με σύριζα.
Το ηθικόν πλεονέκτημα παραμένει υψηλόν και ανεπηρέαστον.
Το αϊκιού χαμηλόν και επίσης ανεπηρέαστον.
Μα πραγματικά, ποσο "χαμηλόν" πρέπει να ειναι το αϊκιου κάποιου ο οποίος αναπαράγει εν γνώση του ψεύτικες ειδήσεις; Πόσο ανόητος και στόκος είναι κάποιος ο οποίος αναπαράγει ψεύτικες ειδήσεις μόνο και μόνο γιατί ο μπανάνας που έχει πρόεδρο κόμματος είναι τόσο πανηλίθιος, ώστε να αναπαράγει ότι αηδία γράφει ο κάθε "Χίος".
Εσένα δεν σου προκαλεί αηδία το ότι ενώ ξέρουν στην νδ πως αναπαράγουν ψεματαρα, τελικά επιλέγουν να την πουν;
Δεν ρωτάω αν σε εκπλήσσει, γιατί όλοι είμαστε συνηθισμένοι αν βλέπουμε την ΝΔ να λέει πράγματα που δεν ισχύουν.
Αλλά έχεις ξαναδεί να ξεπέφτει σε τόσο αηδιαστικό επίπεδο;
Πραγματική ξεφτίλα. Αντ ένα που τώρα αυτοί οι ψευταράδες τον Τσίπρα ψευτη. Πως; Με τι μούτρα;
Δεν αηδιάζεις; Και μην μου αρχίσεις τα "έχω συνηθίσει" ή τα "έχω πάθει ανοσία από τον συριζα" και άλλα τετοια. Γνωρίζεις και γνωρίζω ότι αυτά είναι υπεκφυγές.
Οπότε αν θες απαντά μου. Αηδιάζεις ή όχι που βλέπεις το κόμμα που θα ψηφίσεις να αναπαράγει τέτοια αυτοεξευτελιστικά ψέματα; Και μάλιστα με τέτοια εμμονή και πάθος;
Φυσικά και θα σου απαντήσω. Όχι, δεν αηδιάζω πια. Με κανέναν και με τίποτα.
Την πλάκα μου κάνω, χωρίς φόβο και πάθος.
Γιατί έχω καταλάβει ότι η καθημερινή πάλη με τη βλακεία, σε καθιστά βλάκα.
Αφελής ή αισιόδοξη μπορεί να έχω υπάρξει αλλά βλαξ δεν ήμουν ποτέ.

Οπότε, κάνε μου τη χάρη και σταμάτα να χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "αυτοεξευτελιστικά ψέμματα" σε μένα και λύσε τις απορίες σου με κάποιον που είσαι στο ίδιο μήκος κύματος.

Εμένα μου είστε τόσο απεχθείς ως είδος που δεν μ' ενδιαφέρει πλέον αν θα κερδίσετε ή όχι τις εκλογές.

Και πάω στοίχημα ότι δεν καταλαβαίνεις το γιατί, έτσι δεν είναι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”