Δεν είναι μόνο θέμα Ελλάδας γενικά. Με τον ένα, τον άλλο τρόπο, τα καταφέρνει κανείς. Στην ανάγκη φεύγει. Μιλάω για πουστιά που μου με γέρασε στα 27 στην Ελλάδα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κάνετε όταν γεράσετε;
Re: Τι θα κάνετε όταν γεράσετε;
-
mec
Σεβαστό. Δεν θεωρώ λάθος το να γυρνάει κάποιος στην πατρίδα του, ιδίως όταν είναι δεμένος με την οικογένειά του.Antares έγραψε: 13 Μάιος 2018, 21:16Δεν είναι μόνο θέμα Ελλάδας γενικά. Με τον ένα, τον άλλο τρόπο, τα καταφέρνει κανείς. Στην ανάγκη φεύγει. Μιλάω για πουστιά που μου με γέρασε στα 27 στην Ελλάδα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω.mec_ έγραψε: 13 Μάιος 2018, 21:09 Καλά εσύ δεν ήσουνα Γερμανία; Πώς σου ήρθε να κατέβεις Ελλάδα; (Εκτός αν σε μπερδεύω με άλλο άτομο).
Αν και τώρα με την κρίση όπου βρίσκεις δουλειά πας. Απλά το είπα, επειδή όσο σε παρακολουθώ κι όπως σε θυμάμαι από παλιά, δεν έχεις και πολύ την κλασική ελληνική νοοτροπία. Έχω την εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι η λάθος χώρα για σένα.
Δε θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα όταν κι αν γερασουμε, ότι τύχει
Αν μπορούμε σημαινει δε γεράσαμε
Απλά καθώς εγκαταλλειπουν οι σωματικές δυνάμεις δε μπορείς να μετακινηθείς καλό είναι να είσαι σ ένα μικρο διαμέρισμα κοντα σε λαικη που τα εχει όλα και κοντά σ εκκλησια για αναψυχή, και να βλέπεις κοσμο από το μπαλκόνι
Οσο σε πιο απομακρο μέρος τόσο πιο νωρίς κλεινεσε μέσα γιατι ούτε να οδηγεις ούτε ποδήλατο βασικα ούτε πατινι δε θα μπορεις, μόνο τα εσωτερικά τις δουλειες δλδ. Αρα γερνας πριν την ώρα σου
Αν μπορούμε σημαινει δε γεράσαμε
Απλά καθώς εγκαταλλειπουν οι σωματικές δυνάμεις δε μπορείς να μετακινηθείς καλό είναι να είσαι σ ένα μικρο διαμέρισμα κοντα σε λαικη που τα εχει όλα και κοντά σ εκκλησια για αναψυχή, και να βλέπεις κοσμο από το μπαλκόνι
Οσο σε πιο απομακρο μέρος τόσο πιο νωρίς κλεινεσε μέσα γιατι ούτε να οδηγεις ούτε ποδήλατο βασικα ούτε πατινι δε θα μπορεις, μόνο τα εσωτερικά τις δουλειες δλδ. Αρα γερνας πριν την ώρα σου
Δεν έχω κανένα δέσιμο με την οικογένεια. Εξάλλου διαλύθηκε. Μόνο με αδέρφια, όπως έχουν όλοι και τα οποία, όπως συμβαίνει σε όλους, έχουν ζωές αλλού, ακόμη και στη Γερμανία ένα από αυτά. Δεν μου ταιριάζει η ελληνική νοοτροπία, βασικά σε πολλούς μας δεν ταιριάζει. Αλλά αυτό δεν είναι η αιτία της κακοδαιμονίας μου. Ούτε εγώ είμαι, όπως υπονοεί ο Waldorf. Έξυπνος είναι, μπορεί και να ξέρει πως γερνάνε οι άνθρωποι από τα 27.Σεβαστό. Δεν θεωρώ λάθος το να γυρνάει κάποιος στην πατρίδα του, ιδίως όταν είναι δεμένος με την οικογένειά του.
Αν και τώρα με την κρίση όπου βρίσκεις δουλειά πας. Απλά το είπα, επειδή όσο σε παρακολουθώ κι όπως σε θυμάμαι από παλιά, δεν έχεις και πολύ την κλασική ελληνική νοοτροπία. Έχω την εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι η λάθος χώρα για σένα.
-
mec
Η Ζαν Καλμάν (Jeanne Louise Calment, Αρλ, 21 Φεβρουαρίου 1875 – Αρλ, 4 Αυγούστου 1997) ήταν Γαλλίδα υπεραιωνόβια, το μακροβιότερο επιβεβαιωμένα πρόσωπο στην ιστορία. Έζησε 122 χρόνια και 164 ημέρες.
Παντρεύτηκε τον δεύτερό της εξάδελφο Φερνάν Καλμάν (Fernand Calment) το 1896, και το μοναδικό της παιδί, η Ιβόν, επέζησε και πέθανε το 1934. Το εγγόνι της σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα το 1963. Το 1965, μην έχοντας απογόνους, η Καλμάν παραχώρησε σαν ενοίκιο το διαμέρισμά της σε κάποιο δικηγόρο, τον Φρανσουά Ραφρέ και συμφώνησε να της δίνει ενοίκιο ενός μήνα μέχρι το θάνατό της. Ο Ραφρέ όμως πέθανε πριν από εκείνην, το 1995 και η σύζυγός του συνέχισε να πληρώνει το ενοίκιο.
Το 1985, η Καλμάν πήγε σε οίκο ευγηρίας, καθώς έζησε μόνη της ως την ηλικία των 110. Το 1988, έγινε για πρώτη φορά διάσημη και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι στα νιάτα της είχε γνωρίσει το μεγάλο Ολλανδό ζωγράφο Βίνσεντ βαν Γκογκ.
Περισσότερα https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE ... E%AC%CE%BD
Παντρεύτηκε τον δεύτερό της εξάδελφο Φερνάν Καλμάν (Fernand Calment) το 1896, και το μοναδικό της παιδί, η Ιβόν, επέζησε και πέθανε το 1934. Το εγγόνι της σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα το 1963. Το 1965, μην έχοντας απογόνους, η Καλμάν παραχώρησε σαν ενοίκιο το διαμέρισμά της σε κάποιο δικηγόρο, τον Φρανσουά Ραφρέ και συμφώνησε να της δίνει ενοίκιο ενός μήνα μέχρι το θάνατό της. Ο Ραφρέ όμως πέθανε πριν από εκείνην, το 1995 και η σύζυγός του συνέχισε να πληρώνει το ενοίκιο.
Το 1985, η Καλμάν πήγε σε οίκο ευγηρίας, καθώς έζησε μόνη της ως την ηλικία των 110. Το 1988, έγινε για πρώτη φορά διάσημη και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι στα νιάτα της είχε γνωρίσει το μεγάλο Ολλανδό ζωγράφο Βίνσεντ βαν Γκογκ.
Περισσότερα https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE ... E%AC%CE%BD
Aν ζησω μεχρι τοτε, εχω κανει συμφωνια με τους φιλους μου να κανουμε ροκ κοινοβιο με μουσικες, μπαφους και μανιταρια. Σεξ δεν νομιζω να εχει η συνταγη, εκτος αν εχουμε γκρουπις απ τα διπλανα ΚΑΠΗ η μας κανει στριπτιζ η νοσοκομα
- Dwarven Blacksmith
name έγραψε: 13 Μάιος 2018, 22:07 Aν ζησω μεχρι τοτε, εχω κανει συμφωνια με τους φιλους μου να κανουμε ροκ κοινοβιο με μουσικες, μπαφους και μανιταρια. Σεξ δεν νομιζω να εχει η συνταγη, εκτος αν εχουμε γκρουπις απ τα διπλανα ΚΑΠΗ η μας κανει στριπτιζ η νοσοκομα
Μου το γαμησες
Τωρα που το ειδα αυτο, οταν γερασω λεω να φτιαξω ενα παρτερι και να φυτευω ζαρζαβατικα
Ναι ρε ποιος ο λόγος να βιάζεσαι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
λεω να γινω σιριαλ κιλερ και να καθαριζ γεροντια...
Σκέφτομαι να έχω προνοήσει έτσι ώστε να έχω ένα σπίτι με αυλή, πολλά λουλούδια, ζαρζαβατικά και διάφορα ζώα. Να έρχονται τα εγγόνια μου αν έχω, τ'ανήψια μου κτλ και να πηγαίνω κοντινές εκδρομές, να έχω παρέα τις γειτόνισσες, να κάνω κανένα χόμπι και να μπαίνω φόρουμ
Αρκεί να είμαι υγιής.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Τα ζώα είναι παγίδα, σε θέλουν κάθε μέρα εκεί.Naida έγραψε: 14 Μάιος 2018, 10:45 Σκέφτομαι να έχω προνοήσει έτσι ώστε να έχω ένα σπίτι με αυλή, πολλά λουλούδια, ζαρζαβατικά και διάφορα ζώα. Να έρχονται τα εγγόνια μου αν έχω, τ'ανήψια μου κτλ και να πηγαίνω κοντινές εκδρομές, να έχω παρέα τις γειτόνισσες, να κάνω κανένα χόμπι και να μπαίνω φόρουμΑρκεί να είμαι υγιής.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων