Θα έπρεπε να έχει κάτι τέτοιο για να τον εκτιμήσουν τα αυγά:

Ένα μάτσο χάλια είναι ο τύπος ρε, σα να παίζει τον αριστερό σε b-movie.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μάιος 2019, 21:21 Και τη φωτό την έβαλες για να φανεί ότι είναι Κεντρώος;
Ούτε στο κέντρο του κάδρου δεν είναι.
Α, πολύ ωραία. Συγγενής με τ' άλλο σκουπίδι.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2019, 19:56 Αν είναι γιος του Αναγνωστάκη είναι πρώτος ξάδελφος του Θανάση Χειμωνά.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και τι σημασία έχει τι λέει και τι πιστεύει ο γιος;under έγραψε: 09 Μάιος 2019, 18:53Απο φαπα σε φαπα ο κλοουν.Απότομα “προσγείωσε” τον Αλέξη Τσίπρα ο γιος του Μανώλη Αναγνωστάκη, του ποιητή που ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τη φράση «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν» – από το βήμα της Βουλής για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Ανέστης Αναγνωστάκης, γιος του μεγάλου ποιητή της Αριστεράς και στελέχους περιβεβλημένου με κύρος στο ΚΚΕ εσωτερικού, δήλωσε στο «Κανάλι Ενα» και στον Πέτρο Κασιμάτη: “Πολλές φορές αυτοί που το χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το ‘χουν καταλάβει ότι ισχύει γι αυτούς που τον εκφωνούν. Οπως και ο Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι αυτόν!».
Και συνέχισε δηλώνοντας: “Είμαι κεντρώος και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.
https://www.dailypost.gr/politiki/anagn ... sfGzA8qR7I
Ο γιος του αναγνωστακη θα ψηφισει το γιο του μητσοτακη. Τι δεν καταλαβες;under έγραψε: 09 Μάιος 2019, 18:53Απο φαπα σε φαπα ο κλοουν.Απότομα “προσγείωσε” τον Αλέξη Τσίπρα ο γιος του Μανώλη Αναγνωστάκη, του ποιητή που ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τη φράση «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν» – από το βήμα της Βουλής για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Ανέστης Αναγνωστάκης, γιος του μεγάλου ποιητή της Αριστεράς και στελέχους περιβεβλημένου με κύρος στο ΚΚΕ εσωτερικού, δήλωσε στο «Κανάλι Ενα» και στον Πέτρο Κασιμάτη: “Πολλές φορές αυτοί που το χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το ‘χουν καταλάβει ότι ισχύει γι αυτούς που τον εκφωνούν. Οπως και ο Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι αυτόν!».
Και συνέχισε δηλώνοντας: “Είμαι κεντρώος και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.
https://www.dailypost.gr/politiki/anagn ... sfGzA8qR7I
Εγω ειμαι Δεξιος και χαιρομαι γιατι οι ιδεες μου δικαιωνονται ιστορικα : Ελλαδα ευρωπαικη,πατριωτικη,με φιλελευθερη οικονομια.Kauldron έγραψε: 09 Μάιος 2019, 21:16Γιατί ο τύπος είναι Κεντρώος (και καλά, αριστεράτζα είναι). Εσύ τί είσαι? Δεξιός ή Κεντρώος?under έγραψε: 09 Μάιος 2019, 19:05 Γιατι να ντρεπομαι ; Επειδη εχει βιβλιοθηκη ; Γι αυτο δεν ψηφιζει εσενα.
Χαίρομαι που βλέπω πως ορισμένοι από 'σας βλέπουν για πρώτη φορά βιβλιοθήκη στη ζωή τους, και ως εκ τούτου θεωρούν πολύ σημαντικό όποιον έχει μια.
Ο κραουνάκης η αλεξίου και η αντζυ σαμίου παραμένουν συριζαίοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:49 πωπω πήξιμο οι ζαίοι
τους πονάει που όλοι οι άνθρωποι του πνεύματος -ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης- στηρίζουν Κυριάκο και περιφρονούν το συριζα
Ο Ανέστης Αναγνωστάκης θεωρείται άνθρωπος του πνεύματος επειδή είναι γιος ανθρώπου του πνεύματος;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:49 πωπω πήξιμο οι ζαίοι
τους πονάει που όλοι οι άνθρωποι του πνεύματος -ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης- στηρίζουν Κυριάκο και περιφρονούν το συριζα
πως είσαι τόσο σίγουρος;Highlander έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:53Ο Ανέστης Αναγνωστάκης θεωρείται άνθρωπος του πνεύματος επειδή είναι γιος ανθρώπου του πνεύματος;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:49 πωπω πήξιμο οι ζαίοι
τους πονάει που όλοι οι άνθρωποι του πνεύματος -ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης- στηρίζουν Κυριάκο και περιφρονούν το συριζα![]()
Κατά τ' άλλα οι περισσότεροι άνθρωποι του πνεύματος ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή αριστερότερα.
Είμαι.gassim έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:54πως είσαι τόσο σίγουρος;Highlander έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:53Ο Ανέστης Αναγνωστάκης θεωρείται άνθρωπος του πνεύματος επειδή είναι γιος ανθρώπου του πνεύματος;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:49 πωπω πήξιμο οι ζαίοι
τους πονάει που όλοι οι άνθρωποι του πνεύματος -ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης- στηρίζουν Κυριάκο και περιφρονούν το συριζα![]()
Κατά τ' άλλα οι περισσότεροι άνθρωποι του πνεύματος ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή αριστερότερα.
αυτό ειναι του 2014Highlander έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:57Είμαι.gassim έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:54πως είσαι τόσο σίγουρος;Highlander έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:53
Ο Ανέστης Αναγνωστάκης θεωρείται άνθρωπος του πνεύματος επειδή είναι γιος ανθρώπου του πνεύματος;![]()
Άμα υπάρξει παρόμοια στήριξη ποτέ και για την εκλογή Μητσοτάκη ή άλλου δεξιού να μας το πείτε να το ξέρουμε
180 ακαδημαϊκοί, διανoούμενοι, καλλιτέχνες, στηρίζουν Τσίπρα
https://www.tovima.gr/2014/05/08/politi ... yn-tsipra/
Ε και λοιπόν; Τι σημαίνει αυτό;gassim έγραψε: 09 Μάιος 2019, 23:14αυτό ειναι του 2014Highlander έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:57Είμαι.
Άμα υπάρξει παρόμοια στήριξη ποτέ και για την εκλογή Μητσοτάκη ή άλλου δεξιού να μας το πείτε να το ξέρουμε
σημαίνει οτι διάφοροι άνθρωποι του πνεύματος έφαγαν το παραμύθι για την κατάργηση του μνημονίου με εναν νόμο, την μονομερή διαγραφή των χρεών και το παίξιμο του νταουλιού.Highlander έγραψε: 09 Μάιος 2019, 23:15Ε και λοιπόν; Τι σημαίνει αυτό;gassim έγραψε: 09 Μάιος 2019, 23:14αυτό ειναι του 2014Highlander έγραψε: 09 Μάιος 2019, 22:57
Είμαι.
Σου έφερα και του 2018.