Για τους καταπιεσμένους του κόσμου όλου"Για λογαριασμο όλων μας."
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Κυριάκος κατατροπώνει τον Τσίπρα μέρα 1
Re: Ο Κυριάκος κατατροπώνει τον Τσίπρα μέρα 1
Ξεχνάτε αμφότεροι ότι και ο κουλης θέλει να πάρει κομμάτι της πίτας του 62% αλλιώς δε θα βγουν τα κουκιά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Μαυροβασίλης
δεν έχει μεγαλύτερο ανεκμετάλλευτο ποσοστό που θα μπορούσε να τσιμπήσει από την αποχή αν δε μιμούνταν τις καφενειακές αηδίες του ζουμπά;Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2019, 23:32 Ξεχνάτε αμφότεροι ότι και ο κουλης θέλει να πάρει κομμάτι της πίτας του 62% αλλιώς δε θα βγουν τα κουκιά
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Δεν είναι τυχαίο το ποιός είναι ο ΟP.
Μόνο ένα τέτοιο άτομο, που δεν κάνει τίποτ' άλλο απ' το να ξεκατινιάζεται στα νήματα θα μπορούσε να θεωρεί αυτό το βόθρο "νίκη" οποιουδήποτε.
Μόνο ένα τέτοιο άτομο, που δεν κάνει τίποτ' άλλο απ' το να ξεκατινιάζεται στα νήματα θα μπορούσε να θεωρεί αυτό το βόθρο "νίκη" οποιουδήποτε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο καραμανλισμος και η λαϊκοδεξα καλά κρατούν ακόμη στις τάξεις των.Μαυροβασίλης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 23:37δεν έχει μεγαλύτερο ανεκμετάλλευτο ποσοστό που θα μπορούσε να τσιμπήσει από την αποχή αν δε μιμούνταν τις καφενειακές αηδίες του ζουμπά;Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2019, 23:32 Ξεχνάτε αμφότεροι ότι και ο κουλης θέλει να πάρει κομμάτι της πίτας του 62% αλλιώς δε θα βγουν τα κουκιά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ισχύει ,δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στο net σε πολιτική κουβένταΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 23:25το πχώρουμ καθορίζει το επίπεδο της πολιτικής στη βουλή
είμαστε το επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σε ποιό νήμα σου τον ακούμπησε πάλι και σκούζεις;Kauldron έγραψε: 08 Μάιος 2019, 23:39 Δεν είναι τυχαίο το ποιός είναι ο ΟP.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σε διάφορους λόγους υφίσταται. Και οι δυο στοχεύουν να κάνουν τον αντίπαλο πιο απεχθή στο κοινό στο οποίο απευθύνονται.Μαυροβασίλης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 23:30
δεκτό, δεν θεωρείς όμως ότι η απέχθεια στο κοντό βδέλυγμα οφείλεται εν πολλοίς στην αισθητική που αντανακλά την ηθική του και που ο μητσοτός μιμείται;
Στην πραγματικότητα, Ν.Δ. και σύριζα απευθύνονται σε δυο πολύ διαφορετικά target groups, τα οποία δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Γι'αυτό και η μεταξύ τους σύγκρουση είναι και θα είναι σφοδρή γιατί δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μια χαλαρή στρατηγική ενδιάμεσου χώρου καθώς αυτός δεν υπάρχει.
ο Ερμής λέει ο καραμανλισμός κλπ δεν ειναι νδ, ο σε δεν έχω καταλάβει, γενικά κλαίει, ο μαυροβασίλης λέει κάτι περίεργα για το ήθος του κούλη.
Παιδιά ετσι οκ, ειμαι και εγώ νδ σιγά, θα έρθω μαζί σας απο την σελήνη.
πάντως βάλτε να δείτε Μητσοτάκη γέρο έχοντας δει κούλη, ήταν ίδιος, απλώς είχε κόψει με το ζόρι όλα τα περιττά τικ οπότε ήταν σαν κούκλα, ακίνητος, αλλά τα ίδια κουλά έλεγε και εκείνος.
Παιδιά ετσι οκ, ειμαι και εγώ νδ σιγά, θα έρθω μαζί σας απο την σελήνη.
πάντως βάλτε να δείτε Μητσοτάκη γέρο έχοντας δει κούλη, ήταν ίδιος, απλώς είχε κόψει με το ζόρι όλα τα περιττά τικ οπότε ήταν σαν κούκλα, ακίνητος, αλλά τα ίδια κουλά έλεγε και εκείνος.
- Μαυροβασίλης

low hanging αλλά δεν κρατήθηκα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Για να καθαρισεις τον βοθρο αναγκαστικα θα λερωθεις.Μαυροβασίλης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 23:20 αίσχιστη εικόνα, ξεκατίνιασμα μεσημεριανής ζώνης, ο κοντός το ζει καθώς είναι φύση καθίζημα, ο μπουμπούνας Κουλής δεν καταλαβαίνω τι παριστάνει
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
A, δηλαδή εσύ που σκούζεις παντού για τους ζαίους είναι επειδή σου τον ακουμπάνε?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 23:41Σε ποιό νήμα σου τον ακούμπησε πάλι και σκούζεις;Kauldron έγραψε: 08 Μάιος 2019, 23:39 Δεν είναι τυχαίο το ποιός είναι ο ΟP.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ρεζιλίκια και από τους 2. Επίπεδο δημοτικού και διαγωνισμός ατάκας. Και όλοι οι υπόλοιποι να χειροκροτούν το χάλι.
-
Δημοκράτης
https://www.facebook.com/watch/?v=819437931771910
έτσι ρε πούστη μου, που μιλάνε στον αληταρά με το σεις και με το σας τόσα χρόνια
πέταξε του δυο καντήλια του κοπρόσκυλου να στανιάρει
έτσι ρε πούστη μου, που μιλάνε στον αληταρά με το σεις και με το σας τόσα χρόνια
πέταξε του δυο καντήλια του κοπρόσκυλου να στανιάρει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-