Οι καλουληδες μπουταλάδες νδκρατες μωρεεεεε. Άχου τα.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:04Όχι δεν θεωρώ ότι αυτοί που ψήφισαν ναι ήταν πιο έξυπνοι. Και δεν θεωρώ τη ΝΔ ως ελίτ. Κακομοίρηδες είναι κι αυτοί που προσπαθούν να μαζέψουν όποιον Πίου βρουν στην αγορά γιατί απευθύνονται ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο κοινό.stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 17:57Θέλεις να πεις ότι οι άλλοι που ψήφισαν ΝΑΙ και μετά αναρωτιότανε γιατί ακολουθούμε το ΝΑΙ είναι η ελίτ της ελληνικής διανόησης;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 17:54
Η ανάγνωση μου καταλήγει σε τελείως διαφορετικό συμπέρασμα.
To ότι οι ίδιοι που ψήφισαν όχι ψήφισαν ναι μετά ένα... δίμηνοαποδεικνύει την ηλιθιότητα, τον παιδαριώδη εγωκεντρισμό και το μαζοχισμό τους.
Διότι, διακρίνω μία ευκολία να αποκαλούμε εκείνους που διαφωνούμε μαζί τους ηλίθιους, αδαείς, εγωκεντρικούς.
Κι αυτή η ευκολία δείχνει μάλλον δική μας αφέλεια και δικό μας εγωκεντρισμό.
Ο μόνος διαχωρισμός που θα μπορούσα να κάνω σε επίπεδο επικοινωνιακής τακτικής είναι να χαρακτηρίσω τους ζαίους ως κουτοπόνηρο κατιναριό και τους νδκράτες ως μπουνταλάδες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογικός μποναμάς Τσίπρα
Re: Εκλογικός μποναμάς Τσίπρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Έτσι. Το ΄Oχι ήταν με το μαχαίρι στα δόντια, δεν μας ένδιέφερε τι θα γίνει, αν θα μείνουμε ή αν θα φύγουμε. Και χαμένο δεν πήγε... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τι γινότανε από το 10 μεχρι το 15 και σε τι ελεύθερη πτώση ήταν το βιωτικό μας επίπεδο σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο.Naida έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:03Σωστά. Ωστόσο αυτοί που ψήφισαν για να βοηθήσουν τον Τσίπρα στην διαπραγμάτευση σαφώς και ήξεραν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο για έξοδο από το €. Δηλαδή δεν ήταν εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.kameron έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:00 Δεν έχει νόημα αυτό που συζητάτε τώρα.
Άλλοι ψήφισαν όχι θεωρώντας ότι έτσι θα βγούμε από το ευρώ και άλλοι ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, απλώς βοηθούν τον Τσίπρα να διαπραγματευθεί καλύτερα. Το 62% είναι σε μεγάλο βαθμό πλασματικό γιατί άθροισε ψηφους εντελώς διαφορετικής κατεύθυνσης.
Προσωπικα ήθελα έξοδο από το Ευρω, το έβλεπα σαν μόνη λύση και τα πήρα άσχημα μετα την συμφωνία,γιατί δεν ήθελα καμία. Η ζωή έδειξε πως ο Τσίπρας είχε δίκιο και όχι εγώ.
Και όμως, υπήρχαν πολλοί του όχι που ήταν απολύτως σίγουροι ότι δεν θα γίνει κάτι. Το πόσοι ήταν οι μεν και πόσοι οι δε, είναι δύσκολο να προσδιορισθεί, εγώ θα έλεγα περίπου μοιρασμένοι.Naida έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:03Σωστά. Ωστόσο αυτοί που ψήφισαν για να βοηθήσουν τον Τσίπρα στην διαπραγμάτευση σαφώς και ήξεραν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο για έξοδο από το €. Δηλαδή δεν ήταν εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.kameron έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:00 Δεν έχει νόημα αυτό που συζητάτε τώρα.
Άλλοι ψήφισαν όχι θεωρώντας ότι έτσι θα βγούμε από το ευρώ και άλλοι ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, απλώς βοηθούν τον Τσίπρα να διαπραγματευθεί καλύτερα. Το 62% είναι σε μεγάλο βαθμό πλασματικό γιατί άθροισε ψηφους εντελώς διαφορετικής κατεύθυνσης.
Βίτσιο είναι να κρίνεις την ευφυία του καθενός από τον αρχηγό του κάθε κόμματος.Pirate7G έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:04Σε αυτή την χώρα υπάρχει ο Μητσοτακης οποιος έχει την ευφυία σκυροδέματος. Εεε να σε απασχολούν οκ ζαιοι που είναι ευφυίες μπροστά στα στο ζαβό της "οικογένειας".ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 16:06Ναι, οκ το εμπεδώσαμε αυτό. Είναι οι χαζοί που επηρεάζονται από τα βοθροκάναλα απέναντι στη σχεδόν απάνθρωπη διανοητική δεινότητα των ζαίων.LETO έγραψε: 08 Μάιος 2019, 15:46 Οντως υπαρχουν πολλοι που θα ψηφισουν με βαση αυτο που νομιζουν (γιατι ετσι τους λενε τα βοθροκαναλα που θελουν επιστροφη κουλη και κουταλας)
Αλλά καλό θα είναι για λόγους πολιτικής ορθότητας, να μην δίνετε τόση έμφαση στην αριστεία.
Μην είστε τόσο σκληροί και δείξτε λίγο περισσότερη ανεκτικότητα.![]()
Ενταξει. Βίτσια είναι αυτά .
Εσύ ας πούμε, θα θεωρούσες τιμητικό το να θεωρούν τον Τσίπρα περισσότερο ευφυή από σένα;
Εγώ έχω πιο ξεκάθαρη άποψη.
Θεωρώ τον οποιονδήποτε πρωθυπουργό απαγγέλει λογίδρια που έχουν γράψει άλλοι γι' αυτόν, ψιλοβλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποιος Τσίπρας είχε δίκιο; Ο προ ή ο μετά του δημοψηφίσματος; Το λέω επειδή ο προ του δημοψηφίσματος μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια για το πως θα διέγραφε το χρέος και ο μετά του δημοψηφίσματος συντάχθηκε με εκείνους τους άσπονδους εχθρούς του που συνηγορούσαν όλοι ότι με την έλευση της δραχμής όχι μόνο δεν διαγράφεται το χρέος αλλά αυξάνει. Σαν να λέμε ότι ο ένας από τους δύο Τσίπρες δεν ήξερε τι έλεγε και ο άλλος έλεγε ότι και οι υπόλοιποι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:10Έτσι. Το ΄Oχι ήταν με το μαχαίρι στα δόντια, δεν μας ένδιέφερε τι θα γίνει, αν θα μείνουμε ή αν θα φύγουμε. Και χαμένο δεν πήγε... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τι γινότανε από το 10 μεχρι το 15 και σε τι ελεύθερη πτώση ήταν το βιωτικό μας επίπεδο σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο.Naida έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:03Σωστά. Ωστόσο αυτοί που ψήφισαν για να βοηθήσουν τον Τσίπρα στην διαπραγμάτευση σαφώς και ήξεραν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο για έξοδο από το €. Δηλαδή δεν ήταν εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.kameron έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:00 Δεν έχει νόημα αυτό που συζητάτε τώρα.
Προσωπικα ήθελα έξοδο από το Ευρω, το έβλεπα σαν μόνη λύση και τα πήρα άσχημα μετα την συμφωνία,γιατί δεν ήθελα καμία. Η ζωή έδειξε πως ο Τσίπρας είχε δίκιο και όχι εγώ.
- Υπερκουλτουριάρης
Ρε Γάλη πας να ψηφίσεις έναν άνθρωπο που χαιρετά κούκλες, παζαρεύει αποχυμωτες για μίζα και είναι μαριονέτα ενός πρεζέμπορου.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:12
Θεωρώ τον οποιονδήποτε πρωθυπουργό απαγγέλει λογίδρια που έχουν γράψει άλλοι γι' αυτόν, ψιλοβλάκα.
Ο Τσίπρας είναι εμφανώς πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Παίκτης τέτοιου βεληνεκούς 2-3 φορές να φάνηκε σε αυτή την χώρα, μην σου πω από εποχης του Μέγα Αλέξη.
Η ζωή έδειξε ότι εσύ απλώς πίστεψες τα ψέματα του Τσίπρα. Έτσι όπως το θέτεις, δίκιο είχαν οι σαμαροβενιζέλοι και όχι ο Τσίπρας.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:10Έτσι. Το ΄Oχι ήταν με το μαχαίρι στα δόντια, δεν μας ένδιέφερε τι θα γίνει, αν θα μείνουμε ή αν θα φύγουμε. Και χαμένο δεν πήγε... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τι γινότανε από το 10 μεχρι το 15 και σε τι ελεύθερη πτώση ήταν το βιωτικό μας επίπεδο σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο.Naida έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:03Σωστά. Ωστόσο αυτοί που ψήφισαν για να βοηθήσουν τον Τσίπρα στην διαπραγμάτευση σαφώς και ήξεραν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο για έξοδο από το €. Δηλαδή δεν ήταν εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.kameron έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:00 Δεν έχει νόημα αυτό που συζητάτε τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο μοναδικό σημείο που διαφωνώ μαζί σου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:10Έτσι. Το ΄Oχι ήταν με το μαχαίρι στα δόντια, δεν μας ένδιέφερε τι θα γίνει, αν θα μείνουμε ή αν θα φύγουμε. Και χαμένο δεν πήγε... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τι γινότανε από το 10 μεχρι το 15 και σε τι ελεύθερη πτώση ήταν το βιωτικό μας επίπεδο σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο.Naida έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:03Σωστά. Ωστόσο αυτοί που ψήφισαν για να βοηθήσουν τον Τσίπρα στην διαπραγμάτευση σαφώς και ήξεραν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο για έξοδο από το €. Δηλαδή δεν ήταν εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.kameron έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:00 Δεν έχει νόημα αυτό που συζητάτε τώρα.
Και αν υπήρχαν κάποιοι που ενώ όλα ήταν ξεκάθαρα ότι πάμε για έξοδο ήταν πολλοί λίγοι.kameron έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:11Και όμως, υπήρχαν πολλοί του όχι που ήταν απολύτως σίγουροι ότι δεν θα γίνει κάτι. Το πόσοι ήταν οι μεν και πόσοι οι δε, είναι δύσκολο να προσδιορισθεί, εγώ θα έλεγα περίπου μοιρασμένοι.Naida έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:03Σωστά. Ωστόσο αυτοί που ψήφισαν για να βοηθήσουν τον Τσίπρα στην διαπραγμάτευση σαφώς και ήξεραν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο για έξοδο από το €. Δηλαδή δεν ήταν εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.kameron έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:00 Δεν έχει νόημα αυτό που συζητάτε τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Για μονομερή διαγραφή χρέους μιλούσε ο ΠτΘ. Ο Τσίπρας ουσιαστικά έκανε ότι είπε, αναδιαπραγμάτευση, βιωσιμότητα του χρέους και έξοδο από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και ένα υποτυπώδες κοινωνικό κράτος για να μην πηδά ο κόσμος από τα μπαλκόνια. Όλα έγιναν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:17
Ποιος Τσίπρας είχε δίκιο; Ο προ ή ο μετά του δημοψηφίσματος; Το λέω επειδή ο προ του δημοψηφίσματος μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια για το πως θα διέγραφε το χρέος και ο μετά του δημοψηφίσματος συντάχθηκε με εκείνους τους άσπονδους εχθρούς του που συνηγορούσαν όλοι ότι με την έλευση της δραχμής όχι μόνο δεν διαγράφεται το χρέος αλλά αυξάνει. Σαν να λέμε ότι ο ένας από τους δύο Τσίπρες δεν ήξερε τι έλεγε και ο άλλος έλεγε ότι και οι υπόλοιποι.
Δεν πίστευα σε θαυματοποιούς, όμως να που υπάρχουν
Είμαι πολύ περήφανος για το μικρό λιθαράκι που έβαλα για να σωθεί αυτός ο λαός. Καμιά φορά αισθάνομαι σαν εθνικός ήρωας. Το μόνο λάθος μου ήταν που δεν τον ψήφισα τον Σεπτεμβρη του 15, θα επανορθώσω και με το παραπάνω τώρα.
Όχι αγάπη μου. Δεν κατάλαβες. Μάλλον λόγω του κωλοπληκτρολογίου μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:12Βίτσιο είναι να κρίνεις την ευφυία του καθενός από τον αρχηγό του κάθε κόμματος.Pirate7G έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:04Σε αυτή την χώρα υπάρχει ο Μητσοτακης οποιος έχει την ευφυία σκυροδέματος. Εεε να σε απασχολούν οκ ζαιοι που είναι ευφυίες μπροστά στα στο ζαβό της "οικογένειας".ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 16:06
Ναι, οκ το εμπεδώσαμε αυτό. Είναι οι χαζοί που επηρεάζονται από τα βοθροκάναλα απέναντι στη σχεδόν απάνθρωπη διανοητική δεινότητα των ζαίων.
Αλλά καλό θα είναι για λόγους πολιτικής ορθότητας, να μην δίνετε τόση έμφαση στην αριστεία.
Μην είστε τόσο σκληροί και δείξτε λίγο περισσότερη ανεκτικότητα.![]()
Εσύ ας πούμε, θα θεωρούσες τιμητικό το να θεωρούν τον Τσίπρα περισσότερο ευφυή από σένα;
Αυτό που είπα είναι πως ενώ είσαι νδ και να σε απασχολεί η ανύπαρκτη ευφυία του Κούλη, σε απασχολεί η ευφυία των συριζαιων, οι οποίοι είναι επιστήμονες μπροστά στον Κούλη. Τώρα θα μου πεις ο οποιοσδήποτε μπροστά στον Κούλη φαίνεται πανέξυπνος, οπότε αν το έκανες για αυτόν τον λογο σεβαστό και δεκτό.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Έχω άλλη άποψη για τους ταλαντούχους ανθρώπους. Ταλαντούχος είσαι εσύ. Ο Τσίπρας δεν είναι ταλαντούχος, είναι απλώς τυχερός γιατί έπεσε σε συγκεκριμένη συγκυρία και κάποιοι είδαν σ' αυτόν την προβολή του Αντρέα, που ήταν και ταλαντούχος και ευφυής. Ο Τσίπρας είναι απολύτως ετερόφωτη ύπαρξη αλλά είναι τόσο χύμα οι υπόλοιποι ζαίοι, που μπροστά τους δείχνει αστέρι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:17Ρε Γάλη πας να ψηφίσεις έναν άνθρωπο που χαιρετά κούκλες, παζαρεύει αποχυμωτες για μίζα και είναι μαριονέτα ενός πρεζέμπορου.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:12
Ο Τσίπρας είναι εμφανώς πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Παίκτης τέτοιου βεληνεκούς 2-3 φορές να φάνηκε σε αυτή την χώρα, μην σου πω από εποχης του Μέγα Αλέξη.
Το ποιον θα πάω να ψηφίσω, είναι απολύτως θολό.
Στην παρούσα φάση, προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 08 Μάιος 2019, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Διαγραφή μεγαλύτερου μέρους του χρέους δε λέει εδώ ή κάνω λάθος;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:24Για μονομερή διαγραφή χρέους μιλούσε ο ΠτΘ. Ο Τσίπρας ουσιαστικά έκανε ότι είπε, αναδιαπραγμάτευση, βιωσιμότητα του χρέους και έξοδο από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και ένα υποτυπώδες κοινωνικό κράτος για να μην πηδά ο κόσμος από τα μπαλκόνια. Όλα έγιναν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:17
Ποιος Τσίπρας είχε δίκιο; Ο προ ή ο μετά του δημοψηφίσματος; Το λέω επειδή ο προ του δημοψηφίσματος μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια για το πως θα διέγραφε το χρέος και ο μετά του δημοψηφίσματος συντάχθηκε με εκείνους τους άσπονδους εχθρούς του που συνηγορούσαν όλοι ότι με την έλευση της δραχμής όχι μόνο δεν διαγράφεται το χρέος αλλά αυξάνει. Σαν να λέμε ότι ο ένας από τους δύο Τσίπρες δεν ήξερε τι έλεγε και ο άλλος έλεγε ότι και οι υπόλοιποι.
Δεν πίστευα σε θαυματοποιούς, όμως να που υπάρχουν![]()
Είμαι πολύ περήφανος για το μικρό λιθαράκι που έβαλα για να σωθεί αυτός ο λαός. Καμιά φορά αισθάνομαι σαν εθνικός ήρωας. Το μόνο λάθος μου ήταν που δεν τον ψήφισα τον Σεπτεμβρη του 15, θα επανορθώσω και με το παραπάνω τώρα.
Δεν υπάρχουν θαυματοποιοί. Υπάρχουν όμως παπατζήδες.
Χαρά μου, ξεκινάς από λάθος βάση.Pirate7G έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:30Όχι αγάπη μου. Δεν κατάλαβες. Μάλλον λόγω του κωλοπληκτρολογίου μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:12Βίτσιο είναι να κρίνεις την ευφυία του καθενός από τον αρχηγό του κάθε κόμματος.Pirate7G έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:04
Σε αυτή την χώρα υπάρχει ο Μητσοτακης οποιος έχει την ευφυία σκυροδέματος. Εεε να σε απασχολούν οκ ζαιοι που είναι ευφυίες μπροστά στα στο ζαβό της "οικογένειας".
Αυτό που είπα είναι πως ενώ είσαι νδ και να σε απασχολεί η ανύπαρκτη ευφυία του Κούλη, σε απασχολεί η ευφυία των συριζαιων, οι οποίοι είναι επιστήμονες μπροστά στον Κούλη. Τώρα θα μου πεις ο οποιοσδήποτε μπροστά στον Κούλη φαίνεται πανέξυπνος, οπότε αν το έκανες για αυτόν τον λογο σεβαστό και δεκτό.
Η ευφυία του Κούλη ή του Τσίπρα, μου είναι απολύτως αδιάφορη. Σαν μπάλες μπιλιάρδου τους βλέπω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υπερκουλτουριάρης
Σε τί; Πως πρεπει να γίνει και άλλη εσωτερική υποτίμηση, μισθός στα 300 γιούρο και ανάλογες συντάξεις για να έρθουν "επενδύσεις"; Πως πρέπει να πληρώνεις ενα 25αρι για να πας στο ΕΣΥ; Πως το χρεος είναι βιώσιμο; Πως μπορούμε να έχουμε πλεονάσματα 4.5% όταν γαμούσαν όλο τον κόσμο και δεν κατόρθωναν να πιάσουν 0,5%; Πως οι Έλληνες είναι κοπρίτες και οι Γερμαναράδες οσιομάρτυρες που μας ανέχονται;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:20
Η ζωή έδειξε ότι εσύ απλώς πίστεψες τα ψέματα του Τσίπρα. Έτσι όπως το θέτεις, δίκιο είχαν οι σαμαροβενιζέλοι και όχι ο Τσίπρας.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
Υ.Γ. Έχω γνώθι σ αυτόν, παίζω μπάλα στο ερασιτεχνικό και κινούμαι μόνο με το ένστικτο. Ο Αλέξης είναι πειθαρχημένος, κανείς δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα, αν ήμουν στην διαπραγμάτευση θα βαριόμουν στο 20λεπτο και θα έλεγα του Λαφαζάνη να αρχίζει να τυπώνει.
Θα τις πάρει και τις Εθνικές,θα το δεις.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:45Σε τί; Πως πρεπει να γίνει και άλλη εσωτερική υποτίμηση, μισθός στα 300 γιούρο και ανάλογες συντάξεις για να έρθουν "επενδύσεις"; Πως πρέπει να πληρώνεις ενα 25αρι για να πας στο ΕΣΥ; Πως το χρεος είναι βιώσιμο; Πως μπορούμε να έχουμε πλεονάσματα 4.5% όταν γαμούσαν όλο τον κόσμο και δεν κατόρθωναν να πιάσουν 0,5%; Πως οι Έλληνες είναι κοπρίτες και οι Γερμαναράδες οσιομάρτυρες που μας ανέχονται;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 18:20
Η ζωή έδειξε ότι εσύ απλώς πίστεψες τα ψέματα του Τσίπρα. Έτσι όπως το θέτεις, δίκιο είχαν οι σαμαροβενιζέλοι και όχι ο Τσίπρας.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
Υ.Γ. Έχω γνώθι σ αυτόν, παίζω μπάλα στο ερασιτεχνικό και κινούμαι μόνο με το ένστικτο. Ο Αλέξης είναι πειθαρχημένος, κανείς δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα, αν ήμουν στην διαπραγμάτευση θα βαριόμουν στο 20λεπτο και θα έλεγα του Λαφαζάνη να αρχίζει να τυπώνει.
Θα τις πάρει και τις Εθνικές,θα το δεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-