η κλασικη λουλου που διαστρεβλώνει ! ο άνθρωπος που παίζει να μην έχει πει αληθές ούτε μια φορά στη ζωή του. Κι όμως μιλάω για τούτο stavmanr !stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 17:25
Βέβαια Νάιδα, μπορείς να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τη παράνοια ενός πολίτη που έβριζε το Σύριζα επειδή υποστήριζε το ΟΧΙ και τώρα τον βρίζει επειδή ακολούθησε το ΝΑΙ, που ο ίδιος υποστήριζε τότε με πανό και με σημαίες!
Το απίστευτο με την πολιτικάντικη νοοτροπία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κληρονόμησε ο έλληνας πολίτης μέσω της αμαρτίας των γονέων, είναι πως ό,τι και να κάνεις είσαι κακός. Αν κάνεις το δικό σου κατηγορείσαι γιατί το έκανες κι αν κάνεις το δικό τους κατηγορείσαι επειδή δεν έκανες το δικό σου.
Μα μόλις πριν είπα ρε κεφτέ πως την σωστή αποτίμηση τότε την έκανε το κκε που μίλαγε για πλαστό και ψεύτικο δημοψήφισμα και του οποίο το (άκυρο) ψηφοδέλτιο έριξα στο δημοψήφισμα εγώ ο τζημερικός !
Αλλά όχι αυτό δεν σε βολεύει οπότε πρέπει να με ταυτίσεις πασοκ-νδ για να βγάλεις το ψευδες αφήγημα. Οπότε ακολουθώντας το βαλτώδες σου είναι, από εδώ και περα θα σε ταυτίζω και εγώ με χρυσαυγίτη.
Μιλάει και ο stavmanr που ξεκοιλιάζει μετανάστες λοιπόν. (το έχω)