!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Γραφτε ελεύθερα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:22 Κάτσε να ποστάρω που λείπει ο Αγις.
Λοιπόν έψησα κοτόπουλο με λουκάνικα και πατάτες στο φούρνο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Btw, αν δεν το κάνεις ήδη δηλαδή (υποψιάζομαι πως δεν το κάνεις, αν κρίνω από το χρώμα των πατατών), μπορείς να στίψεις και λίγο πορτοκάλι μαζί με το λεμόνι που θα περιχύσεις. Και βοηθάει να γίνουν πιο νιαμ-νιαμ γίνονται οι πατάτες (ψιλο-κριτσανιστές απ' έξω και μαλακές μέσα), αλλά και δίνει πολύ καλύτερο χρώμα, δεν μοιάζουν με ωμές (άσχετα αν είναι ή όχι).don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:22 Κάτσε να ποστάρω που λείπει ο Αγις.
Για ωραιες πατατες φουρνου θα παιρνετε Τριπολεως και θα γινονται λουκουμι χωρις πολλα πολλα.shrike έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:34Btw, αν δεν το κάνεις ήδη δηλαδή (υποψιάζομαι πως δεν το κάνεις, αν κρίνω από το χρώμα των πατατών), μπορείς να στίψεις και λίγο πορτοκάλι μαζί με το λεμόνι που θα περιχύσεις. Και βοηθάει να γίνουν πιο νιαμ-νιαμ γίνονται οι πατάτες (ψιλο-κριτσανιστές απ' έξω και μαλακές μέσα), αλλά και δίνει πολύ καλύτερο χρώμα, δεν μοιάζουν με ωμές (άσχετα αν είναι ή όχι).don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:22 Κάτσε να ποστάρω που λείπει ο Αγις.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
'μεις 'δω σ' απάν παίρνουμε Νευροκοπίου. Ή Μυλοποτάμου.Custom_F έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:40Για ωραιες πατατες φουρνου θα παιρνετε Τριπολεως και θα γινονται λουκουμι χωρις πολλα πολλα.shrike έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:34Btw, αν δεν το κάνεις ήδη δηλαδή (υποψιάζομαι πως δεν το κάνεις, αν κρίνω από το χρώμα των πατατών), μπορείς να στίψεις και λίγο πορτοκάλι μαζί με το λεμόνι που θα περιχύσεις. Και βοηθάει να γίνουν πιο νιαμ-νιαμ γίνονται οι πατάτες (ψιλο-κριτσανιστές απ' έξω και μαλακές μέσα), αλλά και δίνει πολύ καλύτερο χρώμα, δεν μοιάζουν με ωμές (άσχετα αν είναι ή όχι).don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:22 Κάτσε να ποστάρω που λείπει ο Αγις.
Τριπόλεως δεν έχω πετύχει ακόμα. Κάτι Αιγύπτου κλπ ούτε τις πλησιάζω. Κυπριακές έχω πάρει μερικές φορές, είναι αρκετά καλές στη γεύση και λεπτόφλουδες.
Ολαφτα κεκλοφορουν και δω, αλλα εχουμε και Τριπολεως. Δε χρειαζονται καμια προσπαθεια για να γινουν ωραιες. Απλως, γινονται ωραιες!shrike έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:44 'μεις 'δω σ' απάν παίρνουμε Νευροκοπίου. Ή Μυλοποτάμου.
Τριπόλεως δεν έχω πετύχει ακόμα. Κάτι Αιγύπτου κλπ ούτε τις πλησιάζω. Κυπριακές έχω πάρει μερικές φορές, είναι αρκετά καλές στη γεύση και λεπτόφλουδες.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για ποιό λόγο;vagabondo έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:14don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:22 Κάτσε να ποστάρω που λείπει ο Αγις.
![]()
don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:50Για ποιό λόγο;vagabondo έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:14don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:22 Κάτσε να ποστάρω που λείπει ο Αγις.
![]()
Έτσι για να εκτιμάς τα καλά παιδιά
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
don't speak
Συνήθως πιο κριτσανιστές τις κάνω, τις προτιμώ.shrike έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:34Btw, αν δεν το κάνεις ήδη δηλαδή (υποψιάζομαι πως δεν το κάνεις, αν κρίνω από το χρώμα των πατατών), μπορείς να στίψεις και λίγο πορτοκάλι μαζί με το λεμόνι που θα περιχύσεις. Και βοηθάει να γίνουν πιο νιαμ-νιαμ γίνονται οι πατάτες (ψιλο-κριτσανιστές απ' έξω και μαλακές μέσα), αλλά και δίνει πολύ καλύτερο χρώμα, δεν μοιάζουν με ωμές (άσχετα αν είναι ή όχι).don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:22 Κάτσε να ποστάρω που λείπει ο Αγις.
Αλλά έπρεπε να φύγω και δεν ήθελα να αφήσω τον φούρνο ανοιχτό και αφού είχαν ψηθεί τον έσβησα.
-
don't speak
Καλά είναι τα παιδιά που μαγειρεύουν. -
don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:54Καλά είναι τα παιδιά που μαγειρεύουν. -
Καλά είναι τα παιδιά που πληρώνουν
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Μονο οσα το κανουν πριν πεινασουν.don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:54Καλά είναι τα παιδιά που μαγειρεύουν. -
Επειδή λείπει ο Άγις.don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:50Για ποιό λόγο;vagabondo έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:14don't speak έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:22 Κάτσε να ποστάρω που λείπει ο Αγις.
![]()
Occasio facit furem
Αυτά, είναι των φρονίμων.Custom_F έγραψε: 07 Μάιος 2019, 20:00Μονο οσα το κανουν πριν πεινασουν.
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-