Τα γονίδια βλέπεις.....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
8 σεζόν G.O.T
-
Von Mackensen
Re: 8 σεζόν G.O.T
omg kai 3 lol έγραψε: 07 Μάιος 2019, 11:49Last Veteran έγραψε: 07 Μάιος 2019, 11:47 Το ότι πλοία έστησαν καρτέρι σε δράκους δεν μου κολλάει. Ο ιπτάμενος έχει πλεονέκτημα εντοπισμού και όχι το ανάποδο. Έπρεπε να το κάνουν κανονικά δλδ να εντοπίζει το στόλο η ντανυ, να επιτίθεται και να χάνει ένα δράκο. Για τηλεοπτικούς λόγους λοιπόν χάσαμε Ντοθρακι και ρεαγκαλ.
Αυτός ο γιουρον είναι ένας πολύ κακογραμμένος χαρακτήρας και μας έχει ζαλίσει τ'αρχιδια. Για να τελειώνουμε με τον μαλάκα. Που νομίζω ότι αυτό θα γίνει στο 5 επειδή εγειρε η πλάστιγγα υπέρ σερσει απότομα. Επίσης η συνάντηση έγινε σε σημείο που τους εφταναν τα σκορπιον. Τεσπα αν οι DD έκαναν 20 επεισόδια τα 13, θα ήταν καλύτερα.
Περιμένω Ντρόγκον να τα γαμησει ολα ειδεμη θα τους γαμησω τους DD.
εκτος κι αν ηταν ενεδρα για την Ντανυ σκηνοθετημενη απο τα πουλακια του Βαρυς...
Jimmy81 & Οργι![]()
Χλωμό. Ο Βαρυς κοντεψε να πνίγει στην ενέδρα.
- omg kai 3 lol
Rocco Siffredi έγραψε: 07 Μάιος 2019, 12:53
εχει ξαναπαιξει αυτο νομιζω τελος της 6ης;
ωραιο κομματι![]()
ειναι το soundtrack απο τον προηγουμενο κυκλο και συγκεκριμενα στη μαχη που οι δρακοι της Ντανυ σωζουν την τελευταια στιγμη την περικυκλωμενη παρεα του Σνοου
Von Mackensen έγραψε: 07 Μάιος 2019, 13:24omg kai 3 lol έγραψε: 07 Μάιος 2019, 11:49Last Veteran έγραψε: 07 Μάιος 2019, 11:47 Το ότι πλοία έστησαν καρτέρι σε δράκους δεν μου κολλάει. Ο ιπτάμενος έχει πλεονέκτημα εντοπισμού και όχι το ανάποδο. Έπρεπε να το κάνουν κανονικά δλδ να εντοπίζει το στόλο η ντανυ, να επιτίθεται και να χάνει ένα δράκο. Για τηλεοπτικούς λόγους λοιπόν χάσαμε Ντοθρακι και ρεαγκαλ.
Αυτός ο γιουρον είναι ένας πολύ κακογραμμένος χαρακτήρας και μας έχει ζαλίσει τ'αρχιδια. Για να τελειώνουμε με τον μαλάκα. Που νομίζω ότι αυτό θα γίνει στο 5 επειδή εγειρε η πλάστιγγα υπέρ σερσει απότομα. Επίσης η συνάντηση έγινε σε σημείο που τους εφταναν τα σκορπιον. Τεσπα αν οι DD έκαναν 20 επεισόδια τα 13, θα ήταν καλύτερα.
Περιμένω Ντρόγκον να τα γαμησει ολα ειδεμη θα τους γαμησω τους DD.
εκτος κι αν ηταν ενεδρα για την Ντανυ σκηνοθετημενη απο τα πουλακια του Βαρυς...
Jimmy81 & Οργι![]()
παντελως αδιαφορο ακομα και για εκεινον,
κανεις δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με το θανατο οτι θα γλιτωνουν σε καθε μαχη, ο δε Τυριον διασκεδασε λιγο νωριτερα τα προβληματα τους οτι θα τελειωσουν σε ενδεχομενη νικη της Σερσει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 07 Μάιος 2019, 13:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
χχ?
-
the comet the course the tail
αναρχικοί είπαμε, όχι χίπιδες.Χουργιατς έγραψε: 07 Μάιος 2019, 13:14αναρχικοί;the comet the course the tail έγραψε: 07 Μάιος 2019, 12:15 εγώ είμαι με τους αναρχικούς Άρυα και Χάουντ.
αφού έχουν λίστα ανθρώπων που θέλουν να βγάλουν από τη μέση, και δεν τους σταματά ούτε η ευτυχία γύρω τους
με τους ναζί είσαι
Δε νομιζω τα γονίδια. Περισσότερο ο πόνος, εχασε σχεδον όλους οσους αγαπούσε και εμπιστευόταν. Μόνο ο Γκριζοσκώλικας έμεινε. Τους άλλους δε τους εμπιστεύεται και δικαιολογημένα
- Rocco Siffredi
- Οργισμένος
Όπως και η μάχη με τα ζόμπι.Northern Spirit έγραψε: 07 Μάιος 2019, 10:02 Ολα τα γεγονοτα της 8ης σειρας κινουνται πολυ γρηγορα...Επρεπε να εχουνε τουλαχιστον 2-3 επεισοδια ακομη για να υπαρχει σχετικα καλη ροη..Τωρα οι εναλλαγες γεγονοτων ειναι αποτομες.
Ο θανατος της Μισαντει δεν ητανε αναγκαιος οπως και το σεξ της Μπριενε με τον Τζειμι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
0 απαντήσεις για τα αβυσσαλαία πλοτ χόλς του προηγουμένου, τα σημαντικότερα σημεία του επεισοδίου έγιναν offscreen. ανηλεής σφαγή χαρακτήρων.
γουατσνοττουλαβ

ικανούς τους έχω στο επόμενο να την δείχνουν να αφυπνίζει το μανγκέκυο σαρίνγκανΊφιδα έγραψε: 07 Μάιος 2019, 13:49 Δε νομιζω τα γονίδια. Περισσότερο ο πόνος, εχασε σχεδον όλους οσους αγαπούσε και εμπιστευόταν. Μόνο ο Γκριζοσκώλικας έμεινε. Τους άλλους δε τους εμπιστεύεται και δικαιολογημένα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Οργισμένος
Πουθεναδες:omg kai 3 lol έγραψε: 07 Μάιος 2019, 13:36Rocco Siffredi έγραψε: 07 Μάιος 2019, 12:53
εχει ξαναπαιξει αυτο νομιζω τελος της 6ης;
ωραιο κομματι![]()
ειναι το soundtrack απο τον προηγουμενο κυκλο και συγκεκριμενα στη μαχη που οι δρακοι της Ντανυ σωζουν την τελευταια στιγμη την περικυκλωμενη παρεα του Σνοου
Von Mackensen έγραψε: 07 Μάιος 2019, 13:24omg kai 3 lol έγραψε: 07 Μάιος 2019, 11:49
Jimmy81 & Οργι![]()
παντελως αδιαφορο ακομα και για εκεινον,
κανεις δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με το θανατο οτι θα γλιτωνουν σε καθε μαχη, ο δε Τυριον διασκεδασε λιγο νωριτερα τα προβληματα τους οτι θα τελειωσουν σε ενδεχομενη νικη της Σερσει..
Ο Γιουρον εστησε καρτέρι πίσω απο το φυσικο λιμανι του ντραγκονστοουν σε μια άριστα τακτική και στρατηγική κινηση (πρόβλεψε σωστα την επόμενη κινηση του αντιπάλου) . Είχε ακροβολισμενους 5-6 ναύτες στη γύρω περιοχή οι οποίοι ειδοποίησαν για τον ερχομό του στόλου. Εμφανιστηκαν μπροστα απο το στολο πριν την είσοδο του στο φυσικο λιμανι και αρχισαν να ρίχνουν στους δράκους. Οι δράκοι δεν διαθέτουν συσκευες ράδιο ανίχνευσης.
Είστε νούμερα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Rocco Siffredi
πολυ εξυπνη κινηση της Ντανυ να μοιρασει τις ηδη αποδεκατισμενες δυναμεις της και να παει απο την θαλασσα
- Οργισμένος
Τα τοξα περιστρέφονται 180 μοίρες πανω σε υπερυψωμένη βαση.jason έγραψε: 07 Μάιος 2019, 00:21 το μισό επεισόδιο ήταν το στην υγειά μας ρε παιδιά
Μετά ήταν καλό
Τώρα γιατί η άλλη δεν πήγε τον δράκο πίσω απ τα στημένα τόξα![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μαλακές σκηνοθέτες . πλοτχολ, δεν θωράκισαν τους δράκους με πανοπλία. Ερασιτέχνες...
Πλοτχολ πλοτχολ!!!
Πλοτχολ πλοτχολ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αυτό ηταν λάθος τακτικής αλλά η σειρα αυτο δείχνει οτι δλδ Ντάνυ και Τζον υστερούν τακτικά τόσο απο ΝΚ όσο και απο την καβλα Κιρκη.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Μάιος 2019, 14:25 πολυ εξυπνη κινηση της Ντανυ να μοιρασει τις ηδη αποδεκατισμενες δυναμεις της και να παει απο την θαλασσα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Nero
Προφανώς δεν διαθέτουν ούτε μάτια οι δράκοι και η Δανυ ευτυχώς γιατί τον πειρατή που κάνει ελικόπτερα με το πουλί του διαθέτει μνήμη χρυσόψαρου, αφού σύμφωνα με τους σεναριογράφους ΞΕΧΑΣΕ ότι υπάρχει αντίπαλος στόλοςΟργισμένος έγραψε: 07 Μάιος 2019, 14:20 Πουθεναδες:
Ο Γιουρον εστησε καρτέρι πίσω απο το φυσικο λιμανι του ντραγκονστοουν σε μια άριστα τακτική και στρατηγική κινηση (πρόβλεψε σωστα την επόμενη κινηση του αντιπάλου) . Είχε ακροβολισμενους 5-6 ναύτες στη γύρω περιοχή οι οποίοι ειδοποίησαν για τον ερχομό του στόλου. Εμφανιστηκαν μπροστα απο το στολο πριν την είσοδο του στο φυσικο λιμανι και αρχισαν να ρίχνουν στους δράκους. Οι δράκοι δεν διαθέτουν συσκευες ράδιο ανίχνευσης.
Είστε νούμερα.
κορόιδο..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση