!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Εμένα τι μου τα λες; Όσο είχα σκύλο που έβγαζα βόλτα στο πάρκο, με δύο σακούλες πήγαινα πάντα για την περίπτωση που θα τα ξανάκανε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει το ότι ενα ζώο πονάει/υποφέρει επειδή το θανατώνουν για να το φάω.
Καλώς ή κακώς, έτσι είναι φτιαγμένη η φύση: για να ζησει ενας οργανισμός πρέπει να φάει τους άλλους οργανισμούς.
Από την άλλη, σίγουρα η υπερκατανάλωση κρέατος πρέπει να σταματήσει, λόγω των οικολογικών συνεπειών της.
Αλλά από αυτό, μέχρι το να μην τρώμε κρέας επειδή τα ζώα πονάνε όταν τα σφάζουμε η απόσταση είναι τεράστια.
Ας τα θανατωνουνε με άλλους τρόπους που ελαχιστοποιούν τον πόνο.
Και ναι, τρώω κρέας όχι μόνο γιατί το χρειάζεται ο οργανισμός μου αλλά γιατί μ'αρεσει κιόλας. Τι να κάνουμε τώρα δλδ. Σιγα μην στερηθουμε μια βασικότατη υλική απόλαυση επειδή ένα ζώο μπορεί να πονέσει...το οποίο ζώο είναι βασικα α-λογο, στερείται δλδ της ικανότητας λόγου και σκέψης, και ο μόνος λόγος ύπαρξης του στον πλανήτη είναι ο εμπλουτισμος της διατροφικής αλυσιδας.
Καλώς ή κακώς, έτσι είναι φτιαγμένη η φύση: για να ζησει ενας οργανισμός πρέπει να φάει τους άλλους οργανισμούς.
Από την άλλη, σίγουρα η υπερκατανάλωση κρέατος πρέπει να σταματήσει, λόγω των οικολογικών συνεπειών της.
Αλλά από αυτό, μέχρι το να μην τρώμε κρέας επειδή τα ζώα πονάνε όταν τα σφάζουμε η απόσταση είναι τεράστια.
Ας τα θανατωνουνε με άλλους τρόπους που ελαχιστοποιούν τον πόνο.
Και ναι, τρώω κρέας όχι μόνο γιατί το χρειάζεται ο οργανισμός μου αλλά γιατί μ'αρεσει κιόλας. Τι να κάνουμε τώρα δλδ. Σιγα μην στερηθουμε μια βασικότατη υλική απόλαυση επειδή ένα ζώο μπορεί να πονέσει...το οποίο ζώο είναι βασικα α-λογο, στερείται δλδ της ικανότητας λόγου και σκέψης, και ο μόνος λόγος ύπαρξης του στον πλανήτη είναι ο εμπλουτισμος της διατροφικής αλυσιδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axilmar την 06 Μάιος 2019, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Βινόσαυρος
να τοποθετηθεί ο συνδρομος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- shrike
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εσύ καλά έκανες. Για τους υπόλοιπους τα γράφω.shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 09:38 Εμένα τι μου τα λες; Όσο είχα σκύλο που έβγαζα βόλτα στο πάρκο, με δύο σακούλες πήγαινα πάντα για την περίπτωση που θα τα ξανάκανε.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εγώ έχω μια απορία, δεν σιχαίνεστε να τα μαζεύετε; Να πιάνεις τη ζεστή σκ@#$ούλα ζουμερή-ζουμερή...μα τι feeling είναι αυτό;shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 09:38 Εμένα τι μου τα λες; Όσο είχα σκύλο που έβγαζα βόλτα στο πάρκο, με δύο σακούλες πήγαινα πάντα για την περίπτωση που θα τα ξανάκανε.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- shrike
Μα, δεν έρχεσαι σε επαφή με τα σκατά. Η σακούλα κάνει όλη τη δουλειά, το ότι είναι "ζεστή" όπως λες τι σε πειράζει;paul25 έγραψε: 06 Μάιος 2019, 10:28Εγώ έχω μια απορία, δεν σιχαίνεστε να τα μαζεύετε; Να πιάνεις τη ζεστή σκ@#$ούλα ζουμερή-ζουμερή...μα τι feeling είναι αυτό;shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 09:38 Εμένα τι μου τα λες; Όσο είχα σκύλο που έβγαζα βόλτα στο πάρκο, με δύο σακούλες πήγαινα πάντα για την περίπτωση που θα τα ξανάκανε.
Μωρό (κι ακόμα χειρότερα, κανέναν γέρο) έχεις ξεσκατώσει ποτέ;
Μα, δεν έρχεσαι σε επαφή με τα σκατά. Η σακούλα κάνει όλη τη δουλειά, το ότι είναι "ζεστή" όπως λες τι σε πειράζει;shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 10:31 Εγώ έχω μια απορία, δεν σιχαίνεστε να τα μαζεύετε; Να πιάνεις τη ζεστή σκ@#$ούλα ζουμερή-ζουμερή...μα τι feeling είναι αυτό;
[/quote]
Μωρό ναι! Εντάξει, δεν με είχε πειράξει, ζώου όμως; Είναι λίγο σιχαμένο και ίσως και του γέρου.
-
Ορέστης 35
Οτι βλεπουμε γυρω μας υπαρχει στο μυαλο μας.shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 09:21Σύνθεση ύλης για να φτιάχνουμε λουκάνικα χωρίς να σκοτώνουμε γουρούνια, σάιμπερ-σεξ για να μην κολλάμε αφροδίσια (κανέναν trojan το πολύ-πολύ) και VR περίπατους στο πάρκο για να μην πατάμε σκατά σκύλων.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Μάιος 2019, 03:20Σιγα σιγα θα επικρατησουν τα μη ζωικα μπιφτεκια και λουκανικα. Ειμαστε κατι σαν τα ghoul στο tokyo ghoul σε αυτη τη φαση του πολιτισμου μας. Το ανωτατο σταδιο θα ειναι η συνθεση υλης οπως στο Σταρ Τρεκ.shrike έγραψε: 03 Μάιος 2019, 10:17
Και είναι καλό αυτό; Να μεγαλώνουν σαν Αμερικανάκια, που νομίζουν ότι τα χάμπουργκερ παράγονται σε κάποιο μηχάνημα σύνθεσης ύλης κι άμα τους δείξεις κανένα μοσχάρι να απορούν τι είναι αυτό που βλέπουν;
Μορφέα, εσύ;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Μάιος 2019, 17:05Οτι βλεπουμε γυρω μας υπαρχει στο μυαλο μας.shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 09:21Σύνθεση ύλης για να φτιάχνουμε λουκάνικα χωρίς να σκοτώνουμε γουρούνια, σάιμπερ-σεξ για να μην κολλάμε αφροδίσια (κανέναν trojan το πολύ-πολύ) και VR περίπατους στο πάρκο για να μην πατάμε σκατά σκύλων.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Μάιος 2019, 03:20
Σιγα σιγα θα επικρατησουν τα μη ζωικα μπιφτεκια και λουκανικα. Ειμαστε κατι σαν τα ghoul στο tokyo ghoul σε αυτη τη φαση του πολιτισμου μας. Το ανωτατο σταδιο θα ειναι η συνθεση υλης οπως στο Σταρ Τρεκ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
όχι! Δανέζης...Feindflug έγραψε: 06 Μάιος 2019, 17:07Μορφέα, εσύ;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Μάιος 2019, 17:05Οτι βλεπουμε γυρω μας υπαρχει στο μυαλο μας.shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 09:21
Σύνθεση ύλης για να φτιάχνουμε λουκάνικα χωρίς να σκοτώνουμε γουρούνια, σάιμπερ-σεξ για να μην κολλάμε αφροδίσια (κανέναν trojan το πολύ-πολύ) και VR περίπατους στο πάρκο για να μην πατάμε σκατά σκύλων.
-
Ορέστης 35
Έχω αφαιρέσει τεράστια τσιμπούρια από την κωλοτρυπιδα του σκύλου μου (το μόνο μέρος που δεν είχαμε σκεφτεί να κοιτάξουμε)shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 10:31Μα, δεν έρχεσαι σε επαφή με τα σκατά. Η σακούλα κάνει όλη τη δουλειά, το ότι είναι "ζεστή" όπως λες τι σε πειράζει;paul25 έγραψε: 06 Μάιος 2019, 10:28Εγώ έχω μια απορία, δεν σιχαίνεστε να τα μαζεύετε; Να πιάνεις τη ζεστή σκ@#$ούλα ζουμερή-ζουμερή...μα τι feeling είναι αυτό;shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 09:38 Εμένα τι μου τα λες; Όσο είχα σκύλο που έβγαζα βόλτα στο πάρκο, με δύο σακούλες πήγαινα πάντα για την περίπτωση που θα τα ξανάκανε.
-
Ορέστης 35
Δηλαδη δεν επλενες τον κωλο του σκυλου μετα τη βολτα;foscilis έγραψε: 06 Μάιος 2019, 17:45Έχω αφαιρέσει τεράστια τσιμπούρια από την κωλοτρυπιδα του σκύλου μου (το μόνο μέρος που δεν είχαμε σκεφτεί να κοιτάξουμε)shrike έγραψε: 06 Μάιος 2019, 10:31Μα, δεν έρχεσαι σε επαφή με τα σκατά. Η σακούλα κάνει όλη τη δουλειά, το ότι είναι "ζεστή" όπως λες τι σε πειράζει;paul25 έγραψε: 06 Μάιος 2019, 10:28
Εγώ έχω μια απορία, δεν σιχαίνεστε να τα μαζεύετε; Να πιάνεις τη ζεστή σκ@#$ούλα ζουμερή-ζουμερή...μα τι feeling είναι αυτό;
Ποια βόλτα? 9 στρέμματα κηπος 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση