Για τα θύματα έχουν βγει αρκετές πληροφορίες και δεν νομίζω ότι ούτε ένας ανήκει στην κατηγορία που λες! Ούτε ένας χαβαλετζής που είχε πάει απόγευμα από τη δουλειά του καθημερινή στο Μάτι ενώ έβλεπε τη φωτιά στις 17.30 που είχε πιάσει στο βουνό ήδη! Μιλάς σοβαρά τώρα; Ο μόνος χαβαλετζής ίσως ήταν ο σεφ! Ένας!aljawn έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:57 Τα θύματα δεν νομίζω στην πλειοψηφία τους να ήταν κάτοικοι, αλλά επισκέπτες για φαγητό ή μπάνιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν...
Re: Υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν...
- nik_killthemall
γιατί 10 κι όχι 4 ?Athina__P έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:59Ακριβώς, για αυτό είναι απορίας άξιο που δόθηκε προτεραιότητα σε μια λιγότερο πευκόφυτη περιοχή περί της Κορινθίας, δήθεν ότι καιγόταν το διϋλιστήριο. Αλλά κάποιος πριν 10 χρόνια θα φταίει και για αυτό.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Με αφορμή το τουή που ανέβασε ο Φος να πω ότι είναι από τους λίγους εδώ που είναι τίμιος συνομιλητής. Έχει τις απόψεις του που υπερασπίζεται, όπως όλοι, αλλα όταν πιστεύει ότι η άλλη πλευρά έχει δίκιο κάπου δεν διστάζει να το παραδεχτεί. Και αυτό δεν το κάνουμε όλοι. Respect.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Θα ξεκινήσω με μερικές αφιερώσεις παιδιά γιατί βλέπω ότι έχετε φουντώσει προεκλογικά.
Έχετε φουντώσει γιατί όμως(;), επειδή σας ενδιαφέρει να καθίσετε να μιλήσετε λογικά, ήρεμα, όμορφα, ακομμάτιστα και ωραία;
Όχι φυσικά!
Γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε είτε κομματόσκυλα είτε χρήσιμοι ηλίθιοι.
Αφιερωμένο σε όλες τις φλαμπουροκουβαλίστρες:
Βάλτε το όσο πιο δυνατά γίνετε και ακούστε προσεκτικά.
Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, δίποδα.
Έχετε φουντώσει γιατί όμως(;), επειδή σας ενδιαφέρει να καθίσετε να μιλήσετε λογικά, ήρεμα, όμορφα, ακομμάτιστα και ωραία;
Όχι φυσικά!
Γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε είτε κομματόσκυλα είτε χρήσιμοι ηλίθιοι.
Αφιερωμένο σε όλες τις φλαμπουροκουβαλίστρες:
Βάλτε το όσο πιο δυνατά γίνετε και ακούστε προσεκτικά.
Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, δίποδα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να το πάμε και ανάποδα. Σε μια χώρα των 10 εκατομμυρίων, έχεις μια μητροπολητική περιοχή των 3 πόσων εκατομμυρίων και πόσους πυροσβέστες - οχήματα; Πόσες περιοχές με το μάτι, κοιτάζοντας από δορυφόρο, είχαν απομείνει τον Ιούλιο με πυκνή βλάστηση στην Αττική; Οι εξής δύο! Άντε τρεις. Η μία ήταν το Μάτι. Αλλά εντάξει και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και αυτή εδώ είπαν πάει στα κομμάτια, ας μείνει με την παράξενη ρυμοτομία, χωρίς να έχει φανεί ένα σχέδιο, ένα κάτι...
Αυτοί που γνώριζαν βέβαια έλεγαν ότι χρειαζόντουσαν και αεροπλάνα.
Αυτοί που γνώριζαν βέβαια έλεγαν ότι χρειαζόντουσαν και αεροπλάνα.
Αεροπλάνα και παπόρια.
.
.
πηξομποτ
περ.100 μηνυματα σε 24 ωρες
ΑΞΙΟΣ
περ.100 μηνυματα σε 24 ωρες
ΑΞΙΟΣ
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
θα φυγω και θα με ζητας και θα παραπονιεσαι
Σε άρεσε η αφιέρωση εσένα ρε μλκ;
.
.
δε με αφορουσε
Το θεμα ειναι οτι οντως εκει περα ηταν death trap και υπηρχαν ολων των ειδων τα σκατα απο περιφραξεις μεχρι παρκαρισμενα στις δυο μεριες του δρομου, ΟΜΩΣ αυτο δεν μειωνει τις ευθυνες των αρμοδιων. Το ακριβως αντιθετο.
ε αμα σε λεει ο γιοχη τη μονη ισσοροπημενη φωνη ορ σαμθινγκ, κατι δεν παει καλα..
ρετσινια..
ρετσινια..
Α μπα; ναι ε, γιατί εγώ είχα την εντύπωση ότι υποστηρίζεις φανατικά ένα συγκεκριμένο κόμμα, μήπως με περνάς κι εσύ για ηλίθιο όπως ο Yochanan φίλε;
Γιο εσύ τι πιστεύεις ότι είμαι όντως ηλίθιος;
(πρόσεχε που θα βάλεις το κόμμα)
Δεν τον αφορά λέει.
Λες να είναι αμόλυντο, νο ζήρο σίξτη, καθαρόαιμο;
Τι λες.
.
.
μεχρι 10 μαιου θα γραφω. αυτο και μονο αρκει να καταλαβεις ακομα και συ.sys3x έγραψε: 06 Μάιος 2019, 02:05Α μπα; ναι ε, γιατί εγώ είχα την εντύπωση ότι υποστηρίζεις φανατικά ένα συγκεκριμένο κόμμα, μήπως με περνάς κι εσύ για ηλίθιο όπως ο Yochanan φίλε;
Δεν τον αφορά λέει.
Τι λες.
μετα πολυ αραια
Ανάλογα φίλε, τι νομίζεις ότι καταλαβαίνω;πήζον bot έγραψε: 06 Μάιος 2019, 02:06μεχρι 10 μαιου θα γραφω. αυτο και μονο αρκει να καταλαβεις ακομα και συ.sys3x έγραψε: 06 Μάιος 2019, 02:05Α μπα; ναι ε, γιατί εγώ είχα την εντύπωση ότι υποστηρίζεις φανατικά ένα συγκεκριμένο κόμμα, μήπως με περνάς κι εσύ για ηλίθιο όπως ο Yochanan φίλε;
Δεν τον αφορά λέει.
Τι λες.
μετα πολυ αραια
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις