!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εμπεδοκλής

Re: ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Lord Brum έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:21 Καταδίκασαν ποτέ αυτοί οι πουθεναδες τις τρομοκρατικές επιθέσεις με ρουκέτες από τη λωρίδα της Γάζας? Αν όχι καλύτερα να το βουλωσουν, το πώς χειρίζεται το ισραηλ τα θέματα τρομοκρατίας ειναι.εσωτερικη του υπόθεση
Από πότε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας είναι τρομοκρατία; Στο τέλος θα καταδικάσετε τον Καψάλη που τίναξε στον αέρα τις πυριτιδαποθήκες του Μεσολογγίου...
Τα χαιρετίσματά μου στον νέο σας σύμμαχο Δημητρά...
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:24
Lord Brum έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:21 Καταδίκασαν ποτέ αυτοί οι πουθεναδες τις τρομοκρατικές επιθέσεις με ρουκέτες από τη λωρίδα της Γάζας? Αν όχι καλύτερα να το βουλωσουν, το πώς χειρίζεται το ισραηλ τα θέματα τρομοκρατίας ειναι.εσωτερικη του υπόθεση
Από πότε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας είναι τρομοκρατία; Στο τέλος θα καταδικάσετε τον Καψάλη που τίναξε στον αέρα τις πυριτιδαποθήκες του Μεσολογγίου...
Έχεις ένα κράτος περιστοιχισμένο από 10+ ισλαμικές μπανανιες αλλά όχι πρέπει να αποκοπεςι κομμάτι του για να δημιουργηθεί και ενδέκατη. Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας γίνεται με.επιθεση σε αυτόν που θεωρείς δυνάστη σου όχι στον άμαχο πληθυσμό του.
Πουθεναδες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Υπάρχει κανείς εδώ που να θεωρεί αντισημίτη όποιον λέει ότι το Ισραήλ κάνει απίστευτα εγκλήματα κατά του παλεστινιακού λαού;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Pirate7G

Lord Brum έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:26
Έχεις ένα κράτος περιστοιχισμένο από 10+ ισλαμικές μπανανιες αλλά όχι πρέπει να αποκοπεςι κομμάτι του για να δημιουργηθεί και ενδέκατη. Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας γίνεται με.επιθεση σε αυτόν που θεωρείς δυνάστη σου όχι στον άμαχο πληθυσμό του.
Πουθεναδες.
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά. Κομμάτι των Αραβικών χωρών κόπηκε για να δημιουργηθεί το Ισραήλ. Επίσης το Ισραήλ κάνει παράνομους εποικισμούς και κατά πάτα εδάφη της Γαζας, αν δεν το ξέρεις.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

για ποιο λόγο σαν ενδιαφέρει το τι μαλακίες λέει ο Δημητράς;
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Δε σας είδα να σας πιάνει ο πόνος για τους παράνομους εποικισμούς των Τούρκων στην κυπρο ούτε για το ότι αποκόπηκε κομμάτι της Σερβίας για να γίνει το μπουρδέλο των Σκοπίων
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εμπεδοκλής

Lord Brum έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:26
Πουθεναδες.
Τι κράτος και παπαρίες μου τσαμπουνάς; Είναι σαν να πλάκωναν όλοι οι Εβραίοι του πλανήτη με το έτσι θέλω στην Θεσσαλονίκη και να μιλούσαν για μπανανίες. Ένα κράτος μπανάνα δεν μπορεί να μιλά για μπανανίες...

Πώς ακριβώς πιστεύεις ότι εκκαθαρίστηκε η Πελοπόννησος από τους Τούρκους εποίκους; Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα με το σφάξε με αγάραββίνε μου να αγιάσω δεν υπάρχει...
Pirate7G

Lord Brum έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:32 Δε σας είδα να σας πιάνει ο πόνος για τους παράνομους εποικισμούς των Τούρκων στην κυπρο ούτε για το ότι αποκόπηκε κομμάτι της Σερβίας για να γίνει το μπουρδέλο των Σκοπίων
1ον δεν υπάρχει κράτος στην Β Κύπρο. Είναι ένα τσίρκο των κωλοεθνικιστων της Τουρκίας, που κατέχει παρανόμως αυτά τα εδάφη.
2ον κι εσένα δεν σε έχουμε δει να σε πιάνει ο πόνος για τους παράνομους εποικισμούς των Τούρκων. Γιατί μας κουνάς το δάχτυλο λοιπόν, για πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν;
3ον Η Β Μακεδονία δεν ήταν μέρος της Σερβίας. Ήταν κράτος της γιουκοσλαβικής ομοσπονδίας. Μάλλον εννοείς το Κοσσυφοπέδιο. Και φυσικά, στην Ελλάδα τουλάχιστον, αντιδράσεις για αυτό και υπήρχαν και υπάρχουν. Και δεν νομίζω να είναι κανείς (από την ακροαριστερα έως την ακροδεξιά) υπέρ της αναγνωρισης αυτού του εκτρώματος.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

MiGiSukhoI έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:12 Καμία ανοχή στο κράτος τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής...
Είσαι ρατσιστης και αντισιωνιστης !!!! :smt005:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Δημοκράτης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:31 για ποιο λόγο σαν ενδιαφέρει το τι μαλακίες λέει ο Δημητράς;
Παρατηρητήριο κατά του ρατσισμού στην Ελλάδα
Έχει μήνυσει τον μισο ελληνικό πληθυσμό για ρατσισμό
Εμπεδοκλής

Lord Brum έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:32 Δε σας είδα να σας πιάνει ο πόνος για τους παράνομους εποικισμούς των Τούρκων στην κυπρο ούτε για το ότι αποκόπηκε κομμάτι της Σερβίας για να γίνει το μπουρδέλο των Σκοπίων
Αλήθεια; Εσύ που ήσουν όταν γινόταν η διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας. Υποθέτω διαδήλωνες κατά των αμερικανών έξω από κάποια αμερικανική βάση...
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Μάιος 2019, 19:33
Δημοκράτης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 15:31 για ποιο λόγο σαν ενδιαφέρει το τι μαλακίες λέει ο Δημητράς;
Παρατηρητήριο κατά του ρατσισμού στην Ελλάδα
Έχει μήνυσει τον μισο ελληνικό πληθυσμό για ρατσισμό
στα αρχίδια μας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”