!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιους σταυρωνουμε ;
Re: Ποιους σταυρωνουμε ;
σκατα με φραουλες ή σκατα με μανγκο ή σκατα με μηλο ή σκατα με κερασι ή σκατα με αχλαδι ή σκατα με πεπονι.
Δυσκολη αποφαση..
Με μηλο, που τα τρωνε οι γερμανοι πολυ, σωστος ο σοβαρος
Δυσκολη αποφαση..
Με μηλο, που τα τρωνε οι γερμανοι πολυ, σωστος ο σοβαρος
- ΜπλεΜπουμπυς
ο ενας χειροτερος του αλλου, απο που να αρχισεις?..
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Χunder έγραψε: 04 Μάιος 2019, 13:03 Ποιους θα σταυρωσει ο καθενας σας στο ευρωψηφοδελτιο ; Ακουμε προτασεις.Τους ζαιους τους γραφουμε στον τσιοκο μας.
Εγω τελικα αποφασισα : Κυμπουροπουλος,Καιριδης,Αννα Μισελ,Ελισαβετ Κυριτση.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Είναι πολλοί αξιολογοι, και παλιοί και νέοι, αλλά αφού έχω μονο 4 ψήφους, θα τις δώσω σε νεους διοτι οι παλιοί θα ψηφιστούν έτσι κι αλλιώς (τους ξέρει περισσοτερος κοσμος). Ε. Κυρίτση και Κυμπουροπουλος είναι σίγουρα οι 2, και Θεοδωρος Καλαμποκης ο 3ος (είναι αξιολογος, τον έχω γνωρίσει και έχουμε και κοινή πορεία (αριστούχοι σε Ελληνικά ΑΕΙ και ύστερα καλά πανεπιστήμια στο UK)). Για 4ο με βλέπω για παναγιωταρέα, την είδα στο live του Άδωνη προχθές και μου φάνηκε πολύ καλή, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακομα.
-_-
τι δουλειά κάνει;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Μάιος 2019, 00:06 Θεοδωρος Καλαμποκης ο 3ος (είναι αξιολογος, τον έχω γνωρίσει και έχουμε και κοινή πορεία (αριστούχοι σε Ελληνικά ΑΕΙ και ύστερα καλά πανεπιστήμια στο UK))
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Είναι στην αποφοίτηση νομίζω. Με το βιογραφικο του δουλεύει άνετα σύμβουλος σε επιχείρηση.mao mao έγραψε: 05 Μάιος 2019, 00:21τι δουλειά κάνει;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Μάιος 2019, 00:06 Θεοδωρος Καλαμποκης ο 3ος (είναι αξιολογος, τον έχω γνωρίσει και έχουμε και κοινή πορεία (αριστούχοι σε Ελληνικά ΑΕΙ και ύστερα καλά πανεπιστήμια στο UK))
-_-
ολους θα τους ταισει ο μαρινακης, θα τα παρει απ το λαουτζικο και θα τ αδωσει στους αριστους.
ο φραγμενος τελεστης και μπομποτας αριστοι. που ζουμε ρε πστη?
ο φραγμενος τελεστης και μπομποτας αριστοι. που ζουμε ρε πστη?
ιχθυοκαλλιργειες τει και πολυ σου ειναι μπαγλαμα, την ειδαμε ολοι μουρες αριστουχοι αει.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Μάιος 2019, 00:38Είναι στην αποφοίτηση νομίζω. Με το βιογραφικο του δουλεύει άνετα σύμβουλος σε επιχείρηση.mao mao έγραψε: 05 Μάιος 2019, 00:21τι δουλειά κάνει;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Μάιος 2019, 00:06 Θεοδωρος Καλαμποκης ο 3ος (είναι αξιολογος, τον έχω γνωρίσει και έχουμε και κοινή πορεία (αριστούχοι σε Ελληνικά ΑΕΙ και ύστερα καλά πανεπιστήμια στο UK))
ξεφτιλομποτ της φαπας και αριστουχος αει ειναι ασυμβατα. βυσματα σε αει στο γιουκέι με τα λεφτα του μπαμπα να το δεχτω..
ακου αριστουχος αει
Μολις το ειδα.Πολυ καλη.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Μάιος 2019, 00:06 Για 4ο με βλέπω για παναγιωταρέα, την είδα στο live του Άδωνη προχθές και μου φάνηκε πολύ καλή, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακομα.
Αλλα δεν μπορω να βγαλω καποιον απο τους αλλους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ποια παναγιωταρέα; αυτή με την άσπρη τούφα; Νόμιζα οτι είχε πεθάνει.
Ζει και βασιλευει.Αλλα η υποψηφια ειναι η κορη της.mao mao έγραψε: 05 Μάιος 2019, 00:56 ποια παναγιωταρέα; αυτή με την άσπρη τούφα; Νόμιζα οτι είχε πεθάνει.
ο μητσοτακης εναντια στην οικογενειοκρατια.
α χα καλο ε?
α χα καλο ε?
Καλα το καταλαβες.Εξαιρετικο βιογραφικο και ζηταει ψηφο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 74 Απαντήσεις